icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
23. jún 2015

@zuzkasu uf.. nech sa len vyplace... ved to na psychiku musi byt hrozne... chudatko... 😢

zuzkasu
23. jún 2015

@nayrufa sak toto uz straca nadej ja uz neviem co jej povedat keby som ja bola skorej ako ona asi jej to ani nepoviem, bože tak strašne moc im to prajem fnuk

nayrufa
23. jún 2015

@zuzkasu no ved toto... clovek by sa nevedel tak tesit, ked je v depke niekto na kom mu zalezi 😒 ja ani neviem, co by si jej mala povedat... musi byt na tom hrozne.. ☹

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@zuzkasu juuuj chuda kocka...to musi byt riadna davka na psychiku.... ☹ ☹

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@mausy21 nadherne deturence 😉

zuzkasu
23. jún 2015

@hennyinnsbruck no veru je snazim sa ju povzbudit, verím že tetno rok konečne dajú šak je to vrja najlepší na rok na plodenie najplodnejší rok tak verím že to dáme všetky 😀

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@zuzkasu bodaj by si mala pravdu 😀

dzanem
23. jún 2015

@zuzkasu strasne,mne stacil jeden potrat ☹ neviem si predstavit co preziva,mozes ju povzbudit ale ona sama sa s tym musi vyrovnat 😢

lenkaoravcova
23. jún 2015

ja sa s mojim potratom nikdy nevyrovnam a to bol len jeden a mam dve zdrave deti je to tazke chuda ☹

mausy21
23. jún 2015

@lenkaoravcova
@dzanem
@hennyinnsbruck
@nayrufa baby mne už asi šibe...ja somhotová...zaspala som s s krpcami a snivalo sa mi že som ocikala paličku a ništ, potom dalšiu a ništ...a zasa a tam sa urobila jemna ale druha čiarka...ked som sa zobudila bolo mi na nič,lebo to bol len hnusny sen..ach jaaaj.....mám depky...ak sa to nepodarilo tak už nebudem mat babenečko,,,,a ja chceeem...viem že mam krasne dve deturence,som štastná ale chcem to ešte prežit,chcem si to užit..ved je to ten najkrajši pocit na svete....určite t nevyšlo strašne sa bojim

nayrufa
23. jún 2015

@mausy21 ale cicus... este nedepkuj.. 🙂 mysli pozitivne! 😉

mausy21
23. jún 2015

@nayrufa to sa nedáááá

nayrufa
23. jún 2015

@mausy21 ja viem 😖

mausy21
23. jún 2015

@nayrufa taká som si bola istá že sa to podarilo všetko naplanovane eštte aj moj po nočnej vstal skor aby sme tutu mutu len aby to vyšloooo, super pocit som mala a teraz čím to je bližšie tým to je horšie lebo absolut nič necitim žiadne priznaky niiišt

lilimoni
23. jún 2015

Ahojte koceny. Ja som uz doma z navstevy skolskej psychologicky. Dopadlo to horsie ako som dufala 😢 no nist, dam si kavu a tri cigi ale este pol hodinu musim vydrzat bo cikam na test 😀

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni
@zuzkasu a kde ste všetky mimochodom?tiež chrníte?

juliett99
23. jún 2015

@mausy21 pocuj moja este nestresuj mrcha este nedorazila tak nieje nic stratene 🙂

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni ahááá tak už viem kde si trčala,aj ty zlá nalada?no čo daj to v on...čo ti natrepala...to su kozy ja ich nemam rada,tiež sme boli a mam na to svooj nazor

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 kazde tehu je uplne ine 😀 mozno budes ta stastna, co jej zle nebude a ani kozenky ta boliet nebudu 😀 hlavu hore. A test by mal zachytit ducha 4 dni po uhniezdeni 🙂

lenkaoravcova
23. jún 2015

@mausy21 ach no poznam to tiez mi z toho niekedy uz sibe a to skusame teraz treti mesiac, najma ked myslim nato ze 6. jula som mala rodit je mi hrozne, no skus sa nato menej sustredit a uvidis ze potom to vyjde, podla mna by ste to nemali uz odlozit navzdy aj keby to nevyslo proste pojdes spat do prace a ked otehotnies tak ti zmenia sluzbu hm? Ked po tom treto babatku tak velmi tuzis maj ho lebo cely zivot ti to bude chybat potom, ja sa tiez neskutocne budem tesit ked vyjde to tretie

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 6 roznych testov potvrdilo vysokofunkci autizmus. To fajn, to mame aj od psychiatricky potvrdene. 4 testy potvrdili vysoky nadpriemer logiky. To tiez fajn. 9 testov potvrdilo hranicne hodnoty mentalneho postihnutia, 4 ho potvrdili ☹
Takze v septembri nastupuje do prveho rocnika k autistom bez MP ale v pripade, ze by to nezvladala prechadza na variant s MP 😖 uvidime na polroku 😖

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@mausy21 nedepkuj sa !!

juliett99
23. jún 2015

@lilimoni co znamena MP?? takze to znamena ze to budte mat tazke kym sa do toho dostane a hlavne to ze tieto deticky maju svoj svet a apni ucitelky budu musiet mat velku trpezlivost. drzim palceky aby ste to zvladli na vybornu

zuzkasu
23. jún 2015

@mausy21 ja tu fakt zaspavam, pocuj moja nestresuj malktora citi tehu priznaky hned na pociatku, uvidis ze vsetko ma bude tak ako si prajes, a ked nie teraz tak motyka vystreli ja vždy hovorím všetko zlé je na niečo dobré.
@lilimoni fuuu ale neboj Ty sama vieš aká malá je a isto bude šikovná po maminke, školu zvládne záleí od učitelov a kolektívu určite to zvládnete aj s tvojou pomocou, ma tak strašili pri prvom mal ADHD preto išiel do nultého prvý ročník bol tažký ale teraz sa učí výborne a dokonca je taký pedant že ráno privstane a učivo si zopakuje alebo sa doučí čo treba a to mu nedávali šancu vraj musi do špeciálnej školy a ADHD sa zrazu vyparilo 😀

lenkaoravcova
23. jún 2015

@lilimoni mrzi ma to ale podla toho ako o nej rozpravas je sikovna kocka, a suredenec urcite pomoze 😉

lilimoni
23. jún 2015

@juliett99 MP-mentalne postihnutie. Och no co uz. Je na specialnej skole. Tak ma aj specialny pristup. Bolo tazke si upratat v hlave, ze moje dieta je ine a niektore bezne veci nezazijeme, ale vyrovnat sa s mentalnym postihnutim je velmi tazke 😒 co s nou bude, ked tu nebudeme? ☹ kto na nu dozrie? ☹ mam pravo to ziadat od mladsieho surodenca? ☹

petra212
23. jún 2015

@lilimoni
tiež mi to pripadá, podľa toho čo o nej píšeš, že to bude v pohode šikovná holčina
a myslím, že to v tej škole bude zvládať jedna radosť 🙂

lilimoni
23. jún 2015

Dufam, ze ju neuzavru ako mentalne postihnutu, lebo to potom mozeme zabudnut, ze by isla studovat stredu skolu 😒

zuzkasu
23. jún 2015

@lilimoni hlavu hore, ženská šak Ty si vždy plná optimuzmu dodávaš ho nám všetkým...... je to ťažké ale VY to dáte a ver tomu že keď bude mať súrodenca nemusíš to žiadať bude to automatické veď láska súrodencov je silná 😉 😉

juliett99
23. jún 2015

@lilimoni uplne Ta chapem.. kedy ste to zistili??
My mame susedu co ma dceru s DMO a kopec dalsich diagnoz a ona uz ma 25 rokov. Jej rodicia uz dalsie nechceli a vsetko co maju a mozu davaju len jej.. Je neskutocne sikovna dokonca doucuje nemecky jazyk zvladla aj prvy rocnik vysky no po dohode s mamou to nechali. Teraz chodi na aglictinu.