Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni och jooo ☹ moja ale to ešte nemusi znamenat že to tak zostane...navždy.podla toho ako o nej rozprávaš je šikula,počuj nedepkuj sa...ten psycholog je tiež len človek a dost divný teda pre mna,každe jedno dieta sa sprava inak s cudzím človekom,v cudzom prostredí..je to uplne prirodzene..a nie len dieta ale aj my dospelý...takže osobne si myslím že tie testy nie su moc objektívne...decko pod stresom,bez rodiča...neverím tomu..prešli sme si sice len testom školskej zrelosti ale mala som hned výhrady...uplne inak sa spravala ked tam bola sama...nič nevedela,nechcelo sa jej a ked som tam bola pisala všetko...počuj hlavuhore je ešte krpata a ono to všetko v nej ešte može dozriet a nemusí to byt až take tragicke ako ti dnes povedali..je lepšie byt sice pripraveny...ale pre boha živeho je to ešte dieta nie 15 ročny pubertalny cap!!!počuj bratov maly sa narodil mrtvy,oživovali ho 6 minut,vdakalekarovi ktora sa nan vysral...všetky diagnozi dostal ten chlapec...slepí,hluchí,nebude sa hybat len ležat a tak daleej...dnes má 12rokov chodí sice na špecialnu školu,ale je šikovny krásne kreslí a aj rozumny vie byt,,,ked sa mu chce.. 😀 😀 ...takže lekarov niekedy treba tiež brat s rezervou...kriste som ti popísala...ty sama samusiš s tým najskor trošku vyrovnat....viem lahjo sa nam o tom píše,nemam ani tucha o tom ake to je....len cicuška nebud smutnááááá, a mimochodom surodenec bude len nápomocny!!!babulka mojaaa
Moja sestra ma tiez nejaku diagnozu, ktoru rodicia neriesili, leho asi hanba alebo co 😖 😠 ked mala 9 tak sa hojdala na konstrukcii na vinic. Smykli sa jej ruky a padla hlavou na beton. Leteli do nemocnice, mala silny otras mozgu a o par hodin upadla do komy. Po troch dnoch sa prebrala. Neurolog mame hovoril, ze bude dobre navstivit aj psychiatra, ci nenastal nejaky mentalny problem. Mama odmietla a otec vzdy ustupil, len aby sa s nou nemusel hadat.
Nasi su teraz prec a ja ju mam nastarosti. Nemoze byt uplne bez dozoru. Den dva este ano ale vzdy sa musim u nasich zastavit a skontrolovat ju, byt a navarit jej 😒
Monicka je sikula ale velakrat sa stane, ze sa uzavrie a konec. Dva, tri dni je mimo reality 😢
Ten surodenec musi vyjst 😉
Ja aj zas ti lekári nešťastný diagnóza sem diagnoza tam. Ja keby som verila uverila profikovi na 4d ultrazvuk a vvrodené vývojové vady tak by to zlé dopadlo lebo mi navrhol v šiestom mesiaci potratit!!! Mala byť postihnutá vraj sa jej nevyvynula mozgová komora. ...A iné krásne prognózy som si vypočula a mala sa narodila úplne zdravucka krasnucka bambulka
Ja som tu sama ako prst v rici 😀
jaaa som tuuuuuuuuu 😀 😀
@hennyinnsbruck supeeer ...aspon niekto s lilu sme tu tak osamote...čo porabaš?bože ja by som sa tak potešila počuj keby ti to tento mesiac klaplo...juuuuj 😀 😀 😀
@mausy21 bola by sranda, ze @hennyinnsbruck ? 😀 fesi by asi neveril 😀
@mausy21 si zlata 😵 😵 bolo tutmutu tentorat s koncom mimo...zajtra testnem digi ci su este plodne alebo nie...len pre moju infosku
@hennyinnsbruck ja by som ti ich spravila a rada 😀 aj uces by mali fesaci 😀
@lilimoni 😀 😀 ani ja 😀 😀
@hennyinnsbruck my mse včera mali mozarelu aj rajčinky,plus olivy,,,hmmm dala by som si ešte ale nema mi kto pripravit
@hennyinnsbruck a nepriznaj sa fesimu, ze testujes, nech zasa nevymysla 😀
@lilimoni uz maju kratke haaro 😝 😝 co som sa ja nacopikovala pri mensom a nacesala 😀 😀 este aj zapletany cop som mu robievala...ale hnevalo ked vonku ludia jee aka pekna fenka 😠 😠 aj ked je na kratko si to ludia myslia kedze je ako sparatko a malinky je 😀 😀
@lilimoni nieeeeee to len aby som ja vedela 😉 😉 ze fesi.... 😀 😀
@mausy21 dufam uz neni pokazena ta moja musim kuk 😀 😀
Ja asi drahemu nejaky salat spravim 🙂 a opekanymi prsiami 😀 si smakne 🙂

@zuzkasu pekne si to napisala 🙂