icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
23. jún 2015

@hennyinnsbruck daj info potom 😀

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@lilimoni to je moje oblubene jedlo salat s kuratom...zelenina vajo mozarella , rajciny rukola na to tekvicovy olej a ocot mnaaaaaaaaammm 😀

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@mausy21 jasneeee 😉

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@mausy21
@lilimoni zajtra skypujem s mamou pomoze mi na dialku s parenymi buchtami 😀 som zvedava ake budu

lilimoni
23. jún 2015

@hennyinnsbruck buchty zmaknes 😀 mne sa zdarili hned na prvy krat 🙂 ale knedlu mi mama robi, bo sa bojim, ze sa mi zgrcne 😀

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 jej, to je fajn, ze ju hned netreba rezat. Bubak maly 🙂

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@lilimoni knedlu som raz robila tiez na dialku cez skype ale tomu je uz kolo 7 rokov 😀 😀

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni šakto som aj ja rada...

lilimoni
23. jún 2015

@hennyinnsbruck buchty su lahsie 😀

hennyinnsbruck
23. jún 2015

idem ja do toho obchodu nieze uz nic nebudu mat co ja potrebujem 😀 😀 😀

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@lilimoni no uvidime 😀 😉

lilimoni
23. jún 2015

A hentej co mechur rozdrapilo? Kde mame testiiiiiik? 😀

mausy21
23. jún 2015

@hennyinnsbruck utekaj ja som sa zdvihla a napchavam umývačku...detváky su už vonku pojdem za nimi potom ešte popratat trochen ...trampolina mokrá určite už skaču ..trafíí ma 😅 😅 😅

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni šak nevieeem nič,som tež už sa pýtala...asi už pplodiaaa

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 sak au to deti 😀 nemozu byt ciste 😀 to by bola aka nuda 😀 u nas cely den prsi ☹ kysneme doma 🙄
@hennyinnsbruck a nezabudni nieco zabudnut 😀

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni popratanééé...zvoní zvonček...krik...rev...plač...otvorím čo je?mama lucas padol do jamy...no nešlahne ma letím za nim a on v jame čo moj kopal kvoli potrubiu a nestihol zahadzat....dostal bytku,potom som ho pomojkal aa teraz čumi rozpravky...normalne som sa roztrasla že do jakej jamy šak žadnu nemame..och

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 tak najskor vyprask a potom ho polutujes 😀 sak ale cloveka aj drbnut moze 🙄 tak uz mas veget? 🙂

orchidea111
23. jún 2015

Cafte kocky.. dufam, ze mi odpustite ze vas zanedbavam.. ale chodim kade tade 😀 co je nove? Nejaka nova tehu? Ja mam ten ruzovy vytok uz treti den.. ovulacia uz prebehla tak fakt neviem, co by to mohlo znacit.. nie je to vela, len po utreti.. este som take nic nemala.. boze nech uz mozem testovat..

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@lilimoni juuuuj ze mechur rozdrapilo ha ha 😀

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@lilimoni skoro som....idem cez zeleninovy oddiel zoberem rukolu ktoru som ani mechcela kupit pri mlieku rozmyslam ze co som to vlastne chcela /rajciny 😀

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@orchidea111 hniezdenie ??? 😕 😉

orchidea111
23. jún 2015

@hennyinnsbruck to je asi skoro.. v sobotu sa vajicko uvolnilo..

mausy21
23. jún 2015

@orchidea111 podla mna hniezdenie......ja som take nemala a snad sa uhniezdilo...

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni no veget ako veget ste mi narobili chute s tou kuracinou som letela do obchodu kupit prsiička a zeleninku idenm na to,ale ja lubim aj s porikom a cesnakom...mnamky

lilimoni
23. jún 2015

Je aj nieco ako ovulacne krvacanie 🙂 tak si vyber moja 😀

lilimoni
23. jún 2015

Dietko vysprchovane a v posteli 😀 chce vegetit a z postele pozerat 🙂 mna boli gebula ale neskutocne 🙄 asi si dam este jeden brufen 😠

orchidea111
23. jún 2015

@lilimoni ked mne to pride na hniezdenie skoro a na ovulacne krvacanie neskoro.. ale tak snad to bude nieco pozitivne
@mausy21 ty kedy cakas mrchu?

orchidea111
23. jún 2015

@mausy21 teda nacakas?

lilimoni
23. jún 2015

@orchidea111 och, ty musis byt vzdy taka specialna 😀 ?

orchidea111
23. jún 2015

@lilimoni vyzera to tak 😀 tento mesiac je vsetko nejake divne u mna 😉