Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni to je moje oblubene jedlo salat s kuratom...zelenina vajo mozarella , rajciny rukola na to tekvicovy olej a ocot mnaaaaaaaaammm 😀
@mausy21 jasneeee 😉
@hennyinnsbruck buchty zmaknes 😀 mne sa zdarili hned na prvy krat 🙂 ale knedlu mi mama robi, bo sa bojim, ze sa mi zgrcne 😀
@lilimoni knedlu som raz robila tiez na dialku cez skype ale tomu je uz kolo 7 rokov 😀 😀
@hennyinnsbruck buchty su lahsie 😀
idem ja do toho obchodu nieze uz nic nebudu mat co ja potrebujem 😀 😀 😀
@lilimoni no uvidime 😀 😉
A hentej co mechur rozdrapilo? Kde mame testiiiiiik? 😀
@hennyinnsbruck utekaj ja som sa zdvihla a napchavam umývačku...detváky su už vonku pojdem za nimi potom ešte popratat trochen ...trampolina mokrá určite už skaču ..trafíí ma 😅 😅 😅
@mausy21 sak au to deti 😀 nemozu byt ciste 😀 to by bola aka nuda 😀 u nas cely den prsi ☹ kysneme doma 🙄
@hennyinnsbruck a nezabudni nieco zabudnut 😀
@lilimoni popratanééé...zvoní zvonček...krik...rev...plač...otvorím čo je?mama lucas padol do jamy...no nešlahne ma letím za nim a on v jame čo moj kopal kvoli potrubiu a nestihol zahadzat....dostal bytku,potom som ho pomojkal aa teraz čumi rozpravky...normalne som sa roztrasla že do jakej jamy šak žadnu nemame..och
Cafte kocky.. dufam, ze mi odpustite ze vas zanedbavam.. ale chodim kade tade 😀 co je nove? Nejaka nova tehu? Ja mam ten ruzovy vytok uz treti den.. ovulacia uz prebehla tak fakt neviem, co by to mohlo znacit.. nie je to vela, len po utreti.. este som take nic nemala.. boze nech uz mozem testovat..
@lilimoni juuuuj ze mechur rozdrapilo ha ha 😀
@lilimoni skoro som....idem cez zeleninovy oddiel zoberem rukolu ktoru som ani mechcela kupit pri mlieku rozmyslam ze co som to vlastne chcela /rajciny 😀
@orchidea111 hniezdenie ??? 😕 😉
@hennyinnsbruck to je asi skoro.. v sobotu sa vajicko uvolnilo..
@orchidea111 podla mna hniezdenie......ja som take nemala a snad sa uhniezdilo...
Je aj nieco ako ovulacne krvacanie 🙂 tak si vyber moja 😀
Dietko vysprchovane a v posteli 😀 chce vegetit a z postele pozerat 🙂 mna boli gebula ale neskutocne 🙄 asi si dam este jeden brufen 😠
@mausy21 teda nacakas?
@orchidea111 och, ty musis byt vzdy taka specialna 😀 ?
@lilimoni vyzera to tak 😀 tento mesiac je vsetko nejake divne u mna 😉

@hennyinnsbruck daj info potom 😀