icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
24. jún 2015

@vikina6 dobry napad ale komplikovane ...

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa cica ty jak si sem pridala ten graf..podla lili mi to nejde a som na notebooku

lilimoni
24. jún 2015

@mausy21 nemas tablet alebo mobil dotykovy? 😀

karolina196
24. jún 2015

Ahojteee. Tak,ja som to dnes zase nevydrazala testla som sa inym testom a zase tam je len blba predtlacena caaara. 😠 a k tomu je este ta fotka upravena. Jajaaaaj, idem sa ja radsej nejako odreagovat. Cakaju ma este dlheeee dva dni do mrchy. 🙂

mausy21
24. jún 2015

@lilimoni nie , teda mam ale nefunkčny a telefon mam sice ale staru haraburdu maximalne fac mi tam ide...chuderka som čo ti poviem..normalne som si skušala ju označit a skopirovat a vložit sem a a ni za toho boha..jedine adresa a ta ti vtedy tušim nešla že?

mausy21
24. jún 2015

@karolina196 och no nepotešila si ma teda....ale šak ešte je čas

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni kedy som mala mat ovu? dpc... vcera nebolo nist... predvcerom... bolo a aj den predtym 😨

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 klikla som na neho pravym tlacitkom a dala ulozit do pc... potom som ho zmenila na jpeg a dala sem... 🙂

lilimoni
24. jún 2015

@karolina196 bohaca iba kanal 😠

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa šak vystihli ste tušim ak to dobre rátam 😀 😀

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa no idem skusit

lilimoni
24. jún 2015

@nayrufa tam bola ovu, kde ti to cervenym pretlo 🙂 si do grafu zapis tutu-mutu a hod ho sem a mi ti spravime diagnozu 😀

petra212
24. jún 2015

@vikina6
robila si aj ovu testy? kedy bol pozitívny? zaznač do grafu aj negatívny aj pozitívny ovu test, ak si ich robila,
aké dlhé mávaš cykly?
ak mávaš cyklus dlhší ako 23 dní tak toto isto nebola ovulácia
FF ti to ešte s najväčšou pravdepodobnosťou preznačí, keď zadáš ďalšie teploty v dalších dnoch

aj vieš aké sú tvoje pred a po ovulačné teploty? 36,2 a 36,4 mávaš už poovulačné teploty?

vikina6
24. jún 2015

@petra212 to asi patrilo tebe @nayrufa

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni do riti... mali sme tutu mutu dva dni pred ovu a den po ovu... mna slahne 😒

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni ale myslis, ze tak skoro som mala ovu? po kremesoch? nechapem ... asi som z toho kkt 😀

lilimoni
24. jún 2015

@nayrufa hod graf s tutu-mutu 😀

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni cize v nedelu mala byt ovu... my sme sexli v piatok a sobotu a potom v pondelok.. 😕

lilimoni
24. jún 2015

@nayrufa ja som mala minuly mesiac ovu na 10DC 😀

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni jak tam dam tutumutu? 😀

petra212
24. jún 2015

@vikina6 hej, díky za opravu 🙂

petra212
24. jún 2015

@nayrufa
robila si aj ovu testy? kedy bol pozitívny? zaznač do grafu aj negatívny aj pozitívny ovu test, ak si ich robila,
aké dlhé mávaš cykly?
ak mávaš cyklus dlhší ako 23 dní tak toto isto nebola ovulácia
FF ti to ešte s najväčšou pravdepodobnosťou preznačí, keď zadáš ďalšie teploty v dalších dnoch

aj vieš aké sú tvoje pred a po ovulačné teploty? 36,2 a 36,4 mávaš už poovulačné teploty?

karolina196
24. jún 2015

@mausy21 podla tohoto budem radsej cakat az kym mi bude meskat 2-3dni, lebo skoda testov. Nerozumiem,pretoze ma prsia vobec nebolia len su naliate a to som vzdy mavala priznak pred mrchou.Takze definitivny testik vam ukazem pravdepodobne az bud.tyzden. Zgegnem dovtedy 😀 A vlastne aj ty mas este dlhych 5 dni pred sebou 🙂

nayrufa
24. jún 2015

@petra212 neviem ake mam cykly, kedze od vysadenia hak som mala zakazdym inak... ovu testy robim len od pondelka a este nebol pozitivny...

vikina6
24. jún 2015

@nayrufa tam kde značiš teplotu je nižšie intercourse/insemination,môžeš si aj dať či bolo rano alebo poobede

zuzkasu
24. jún 2015

dobre ranko? grafomaniacky 😂
@karolina196 mne sa to celkom pozdava je ta druha ciarka ruzova?

lilimoni
24. jún 2015

@nayrufa tam mas moznost insemination ako posledne a vyberas am-rano, pm-vecer, yes-ked sa nesces priznat kedy 😀 Both maju stastne, ktore viackrat za den 😀

petra212
24. jún 2015

@nayrufa
myslím, že u teba ovu ešte len bude

karolina196
24. jún 2015

@lilimoni Co uz, ved je to aj tak len vrstva tenkych papierikov, ktore nebyvaju 100%percentne

mausy21
24. jún 2015

@karolina196 no šak to ja ma až pondelok dostat zomrem ale asi nebudem robit skor ,aj tak mi nič neni dokonca ma ani brucho neboli ako pred menzesom a to ja mavam,a ni prsia nič absolut ani nebolia ani naliate,,,no nič čudne