Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@karolina196 hej uz na 10 DC ale mala som iba 3 dni mrchu tak sa mi to posunulo. Teraz sa este necitim na ovulku. Ani soplavy vytok ani nadrzana nejak extra nie som 😀
@zuzkasu ruzova?? Ani neviem, o farbe sa neda este hovorit. Ale takyto test som mala aj pri prvom otehotneni dva dni pred a ked mi uz meskali,tak vsetko bolo viditelnejsie. 😉 No uvidime, teraz som ozaj zvedava,ci mi tie testy nedavaju nahodou len plane nadeje. Ale aj tak si myslim, ze by sme si tie testy nemali robievat pred,ale az po par dnoch meskania. Ale niekedy sa to neda, hlavne tie ktore po tom tuzia 😉
@vikina6 v piatok 🙂 uz radsej cakaaaaam
@mausy21 pockaj teda radsej, aby si nemala to iste. Ale nechapem,ze niektore maju viditelne ciarocky aj par dni pred menzesom. Stastne to zeny
@karolina196 ale nemusí to byť kanalik,počkaj do piatku a testni,už bude určite dačo vidno...juj,aj ja chceeeem a ešte taký pekný datum maš na (ne)očakavanu mrchu,by som mala darček pre MM na výročie svadby 🙂 prajem aby ti to vyšlo 🙂
@karolina196 zalezi, kedy sa uhniezdi a ci jedno alebo dve 😀
@vikina6 dakujem, snad to vyslo, i ked mne nejde az tak o tie dve palicky ako o to prist do stastneho konca. Hihi, tak to by si mala ozaj pekny darcek. Ak chces mozem ti poslat test postou 😀
@lilimoni o tom som citala niekde, ze testy su krasne viditelne, ked su tam dve a viac fazuliek. To mi teda asi nehrozi, uff 😉
@karolina196 este nic nie je stratene 😉
@karolina196 pri viacerych fazulkach je viac hcg 😀 takze tam su kolajeeee 😀

@karolina196 radšej počkaj na meškanie,ja som sa už po roku snaženia naučila nepoužiť testy a kedy by mala prisť mrcha?