Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@mausy21 velmi peky graf 😉
Inak baby, ja som si bazalnu teplotu merala iba jeden mesiac a poviem vam, ze ma to absolutne nebavilo a k tomu som mala pokazeny teplomer, ktory meral ale nepipal, takze zotrval tam dole vzdy dlhsie ako mal. 😀 Mate moj obdiv za meranie 😎
@karolina196 no veru vydrz vydrz 👍
@mausy21 ten graf sa mi cim dalej tym viac paci 😊
@lilimoni a Ty negrafujes?
@karolina196
ja mám taký čo aj zapípa, ale meria dalej,
ale kdesi som čítala, že je to dobré, že ešte meria aj po zapípaní,
ten môj po zapípaní ešte vyskočí aj o tri desatiny stupna
tak ho nechávam tak dlho, kým sa už teplota nehýba a nejde vyššie ... cca 5 minút stačí, dlhšie netreba,
@karolina196
inak ten tvoj testík vyzerá veľmi dobre ... na kanálik sa mi tá čiarka zdá dosť široká,
tak prajem nech sa krásne vyfarbí a zoslinie 🙂
pocujte baby... ak by ten graf mal pravdu, tak sa nezadarilo, ze? ked mi teplota klesla... 🙄
nazdo, som 5 DC,konecne koncia kremese,vcera som prekotila draheho 😀 ale tak ovu bohvie kedy bude
všetky jak poctivo merate sledujete kreslite 😀
@petra212 Dakujem,snad ano. No,mne ten teplomer taky predali v lekarni a ked osm ho bola reklamovat,ze vobec nepipa, tak mi povedal, ze je to tym, ze je moc citlivy a nemozem sa hybat, lebo sa teplota potom kolise a on kvoli tomu nezapipa. A ked som ho dala do horucej vody,kde sa absolutne ani nepohol, tak tam tiez nezapipal. On sa len po 10 min. vypol a nastastie mal pamat a mohla som si to potom pozriet. Aspon nebudil muzika rano cez vikend 😉

@mausy21 sa tesim na piatkove // 😉