Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? sup sem
@hennyinnsbruck podari,mnaaaaaaam
Hlavu hore kocenyyy, plodenie ma by v prvom rade zaaaabava
@juliett99 aj my od parila neboj do konca leta to dame a hlavne mozno menej to sledovat tiez pomoze
kam ste zmizli... snad nemam ist pracovat
@karolina196 moja bodaj by to bola pravda
@lenkaoravcova ved to ze som rozmyslala ze prestanem aj testovat a nechame to na zabavne plodenie ako vravi @lilimoni.... ved vies ze u nas je to veru zabava.. Vela krat ani nemyslime nato ze plodime .. nam fakt staci sa na seba pozriet a vieme ze chceme sa milovat
@nayrufa @hennyinnsbruck nam sa to podariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii my to dame sme spravne snazilkyyyyyy
@juliett99 treba naozaj dufat a mysliet pozitivne,hlavne bez nejakeho vacsieho stresu. Vam to uzasne klape, takze plodenie pre vas su krasne chvile v postielke a este neviem kde
@karolina196 ano my to neberieme ako plodenie ale ako vyzvu sa milovat a ako pises skoro vsade kde sa da.. Jasne ze pocitame ovu a podla pobolievania v podbrusku vieme ze sa tam nieco ine deje a vtedy sexikujeme v postielke a konci to s vankusikom pod mojou prdelkou
@juliett99 bludný kruh,cysty,HAK,po vysadení MS nechodila,znova cysta, všetky výsledky ok tam mi nasadila Duphaston na úpravu a odporúčala inofolic,tak toto papam a už dúfam že sa dočkám aspoň ovulácie,pritom pred Duphastonom hovorila že ovuláciu som mala a teraz mi akosi hapruje,no ale aspoň mam nadej že čoskoro sa to upravi a aj sa zadarí
Cafte baby, ja upratujem ako dracica snad si za to zasluzim vecer aj riadne prekotit
dajte typa na dobry kolacik
najlepsie nepeceny
ze by som spravila zajtra tiramisu alebo seherezadin sen?
dnes som si robila test...a biely ako stena...
@vikina6 pozri ja mam kopec diagnoz a taktiez som mala vodove cysty a maly sa predsa len podaril sice po rokoch ale podaril.. toto ze sa teraz snazime o babetko ( s novym tatinko) je fakt len taka snaha aby mal svoje vlastne. No sme v podstate zmiereny ze ak to do konca roka nevyjde tak to nechame tak. nechcem rodit ako 40 rocna. No chcela by som mu dat dieta.
A robila ti hormonalny profil?? ci by nebolo dobre nasadit Clostilbegyt ten je na vyvolanie ovulky ... dufik je uz potom skor vlastne na udrzanie toho vajicka pripadne uhniezdenie a upravu cyklu.
Ja tiez som nemala tetku aj 3 mesiace potom nasadili clostik + dufik a pri folikumetrii ked bol folikul ze mega tak pichl i pregnyl a vtedy to zabralo.
@lilimoni
tento je super
@juliett99 ano práve podla profilu vedela že ovulka bola ale mrcha aj tak sama neprišla,vždy len na vyvoláčku,teraz mam aspoň mrchu ale ovulku nie,no nič,zasa ma boli brucho,včera krče a dnes ako keby som mrchu mala dostať,uvidime,ak sa nezadarí do konca leta tak to už asi budeme riešiť inak...mam veľa ľudí v okoli, ktorý rodili v 40tke či už druhé alebo tretie (po 15tich rokoch) a tie ženy vyzerajú oveľa lepšie,tak ich to omladilo aj vekový rozdiel by si mala pekný medzi deťmi a nový tatino by bol určite rád,prajem aby vam to vyšlo
Ahojte baby tak dnes som si nasla tieto ciarocky na teste.test je foteny telefonom a ako vidite telefon tabletom.no vcera mi mala dojst ms aj som si myslela ze dojde sak ma bolelo brucho.dnes rano som sa bola objednat na gyndu na preeventivku na piatok.pridem domov urola len tak pre istotu test.a tam dve ciarocky.
@emilia25 gratulkaaa
tak cesto hotovo nakysnute dohulim a ide sa na tooo
@hennyinnsbruck dakujem ale zatial este neni k comu ale prekvapilo riadne lebo muz mozno raz bol lenivy inak sme sa nesnazili uz som si myslela ze som neplodna.uz len ked ma boh takto prekvapil ze mi ho necha aj v poriadku do uspesneho konca.a bude konecne dievcatko po 3 chlapoch.
Ahojte baby pridavam sa, chceme aj my popracovat na surodencovi
o chvilu zacinaju plodne dni tak pfuj pfuj
mam toho tiez dost za sebou, tak snad sa nam este jedno zdrave babo podari!
Vsetkym DRZIM PRSTEKY
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@juliett99 hm,skodaaa
ale bud.mesiac bude tutofka