Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
haloooo kde ste?
@petra212 no veru uvidim ale sok riadny som kricala na muza zo zachoda.a to som cakala negativny nie hentake kolaje.no mozne to je lebo mi sme sa vobec nesnazili ale muz asi v polke cyklu yeda preesne na plodne dni nestihol teda nechcelo sa mu.potom smen si davali pozor.tak som to necakala.pri rocnom snazeni neuspesne som to vzdala s tym zebuz siom asi neplodna ze moje telo je uz unavene a tak som sa s tym zmierila.
@emilia25 gratulujeeem a kolko ste sa snazili? vidis a to je presne o tom neriesili ste to kazdy druhy den lebo je ovulka a neviem co ale iba ako kedy sa dalo a je to tu
nuz ked este nemame poniektore ani jedno babenko, tak sa ta psychika tazko ukludnuje
Cafte babulky. Mna uz z roboty krize bolia a to este nemam ani polovicu spravenu 🙄 aaaale mi to nedala a volala som tej psychologicke a poslala mi na mail nejake pracovne listy pre mladu na leto 😀 tak sa budeme po troske ucit, vsak sa aj tak urcite za tych 10 tyzdnov bude 🙂 snad jej to v skole potom pomoze 🙂
@mausy21 aspon 5 dni od uhniezdenia vydrz 🙂
@petra212 no ja kukla na mojich 3 chlapov a povedala som si asi to ma byt takto musim byt za ne vdacna a leb ma yo utvrdzovalo ked vymyslali tak som sa ja dostala do toho stadia ze dost.no ale ja mam uz deti je to nieco ine ako ked deticky nemaju.to sa tazko dodstava do takeho stadia.
pocujte baby moje ta moja mrcha nie a nie sa pustit stale mam na papieri len take ruzovo biely hlien a trosku ma pobolieva podbrusko a vajecniky... moze jej to dlhsie trvat kym sa pusti??

@emilia25
blahoželám, toto sú už teda riadne koľajnice 🙂
tam už neni o čom