Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lenkaoravcova iba vtedy ked muz bol lenivy dat si pozor no bolo to tento mesiac presne v polke lebp som ,i to vtedy hovorila ze mam od ms nejakych 12 dni. Potom opet cely mesiac sme si davali pozor takze ako vobec ziadne pozorovanie ziadne naznaky nic som neriesila.
@emilia25 gratulujem krasne kolajnice 😀
@juliett99 moznoooo 😀
@stanka1986svk nahlodava ma tato myslienka ale skor neverim ako verim.
pockam do vecera ..
uhniezdovanie sa zvacsa za kolko odohrava po ovulacii??
@juliett99 sprav si test 🙂
@lenkaoravcova robila som v piatok a pondelok a bol cisto biely ani len duch tam nestrasil ☹
@juliett99 noo je to individualne....po styku do 24 max do 48 hod je oplodnenie vajicka...potom vajicko putuje cez vajcovody do maternice cca 5-7dni a tam sa uhniezduje. u niekoho za 1 den u niekoho 3 dni....podla toho ci je lenive alebo nie 😀 ..preto je dobre /aspon mi sme to tak urobili a sa hned zadarilo/ po styku aby si ostala ako macicka nech to nevyjde a najlepsie ak by ta urobil ci uz s pomockou alebo ako chces...lebo pri orgazme maternica vytvara stahy ktore saju spermie ku vajku
@hennyinnsbruck ale jaka kucharka no paradička
take jooooooooooooo su 😀 moje prve parene buchty tak som rada ze skype exsituje...mamina pomohla na dialku 😎
@mausy21 😎 😎
o 18tej berieme rodicom....jaaze tak malo ich je....ca 60dkg muky a vyslo ca 25 ks
@stanka1986svk tak ja zvacsa zostanem na chrbte s podlozenym vankusom pod prdelkou. cca tyzden dozadu sme to stihli obaja naraz.
@mausy21 nic nie je stratene moja....mojej kamoske ukazalo az ked jej 7 dni meskala ms
@hennyinnsbruck ze mnaaaaaaam... sikula 😉
@hennyinnsbruck paradne mnamm sikula ja som este nikdy nerobila parene buchty a to som 10 rokov vydata 😃😃😃kupim hotove v jednote a naparim 🙈

@juliett99 ved a ako ju mavaš,stalo sa ti to už?ak nie nooo je šanca,,,,,