Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Ahojte baby, takze u mna zatial mrska nikde. ak sa mi dnes podari idem kupit test. som zvedava...
@juliett99
@misulka47
@lilmoni
@mausy21
@stanka1986svk
@vikina6
ja som akurat vcera citala o mytoch co sa tyka otehu.....
ze nevstavat ostat lezat atd,orgasmus u zeny vsetko su to myty a nic z toho neni dokazane ze to funguje...
sorry nechcem vojnu rozputat 😀
tiez som si pri ex davala vankus pod nohy, mechur mi slo rorztrhnut no nesla som na wc.... 😅 😅
apropo kocky ::::
som si vsimla, teda viem porovnat byvaleho partnera , a terajsieho...,mozno vesele. trapne ale aj tak:::: pri byvalom, ked bolo po sexe vytiahol ho a takmer vsetko vytieklo . u terajsieho to tak neni ... ostane to vnutri dokonca ked sa postavim to hned nevytecie...a moja otazka 😀 myslim si ze to ma nieco z ,,dostrelom,, spolocne myslite ze je to dolezite pri otehu ? 😅
@hennyinnsbruck asi ma vacsiu hustotu 😀 ja si po sexe rada polezim par minut a potom idem na wecko 😀 zasa si nenecham mechur rozdrapit 😀 ale vraj orgazmus je prospesny ale nie nutny 🙂
@lilimoni 😀 teraz uz na to kaslem predtym to bola hruuuza...nohy som davala na stenu, vankus pod rit....
vidis moze byt hustota... 😀 😀 😀 ja som bambava 😀 ale fakt som nad tym rozmyslala...
@lilimoni
@hennyinnsbruck ja pre istotu byvam tiez mrtvy chrobak
@dzanem 😀 😀
@lilimoni jasne vykonam 😀
@hennyinnsbruck no moja poviem Ti ze aj moj terajsi partner je uplne iny a myslim ze aj jeho deturence. 😀 😀 tiez to hned nevytecie
@dzanem @hennyinnsbruck ja mam vystreleny dekel volakde v mliecnej drahe 😀 to sa neda ist hned na wc 😀
ale tak nie vsetky sa musia dostat surne dnu 🙂
@hennyinnsbruck ja som uz pomaly robila aj 😀 stojku aby sa zadarilo
@dzanem 😀 😀 my zeny sme vsetkeho schopne...
@hennyinnsbruck veru tak..ja vždy nohy na stenu 😀 😀
Ahojte, chcem sa spytat na vas nazor, mala som cca pred 4 dnami dostat menst. aj brucho ma tak pobolieva aj prsia aj vsetko normalne, ale stale som nic nedostala a zda sa mi, ze mi to skor ustupuje, test som si robila asi pred tyzdnom (co bolo aspon 2 tyzdne od posledneho pokusu) a bol negativny, ale tak neviem teraz co si mam mysliet ked stale nic?

@zuzkasu aspon niečo.... 😀 😀 😀 vedela som že je skoro pohodaaa....ved ešte nikto snad tak skoro nezistil že je tehu...teda aspon dufam že sa to neda, len ma znervoznuje ta bolest v brušku..hovorím mojmu že určite už dostanem mrchu,a on že neni možne šak sme všetko robili podla navodu... 😀 😀 😀