icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
24. jún 2015

@zuzkasu aspon niečo.... 😀 😀 😀 vedela som že je skoro pohodaaa....ved ešte nikto snad tak skoro nezistil že je tehu...teda aspon dufam že sa to neda, len ma znervoznuje ta bolest v brušku..hovorím mojmu že určite už dostanem mrchu,a on že neni možne šak sme všetko robili podla navodu... 😀 😀 😀

juliett99
24. jún 2015

@vikina6 no ovu testy som robila do 22dc a odla tych co som robila tak tak ziadna vyrazna ciarka nebola ..potom som sa doslova nato vyprdla ze dockame na dalsi cyklus takze neviem ci nebola ovu neskor. ..jedine co viem ze som dnes 31 dc

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@nayrufa
@zuzkasu 😀
ono to je rychlo za 15 min bolo cesto hotove /ruka bolela ako svina mama hned radila ako misu polozit a tak.... valkanie naplnanie tiez rychlo...moj pomohol 😀 😀
niektore naplnil kuskami mliecnych rezov, niektore s milka dezertom 😀 😀 😀

zuzkasu
24. jún 2015

@mausy21 kamoska mala 10 DPO viditelneho ducha a kazdy druhy den silnel paradne kolaje mala az 25 dpo

misulka47
24. jún 2015

Ahojte baby, takze u mna zatial mrska nikde. ak sa mi dnes podari idem kupit test. som zvedava...

mausy21
24. jún 2015

@zuzkasu no super tak vidržím šak jasne..ale čo to brucho? 😖 😖

mausy21
24. jún 2015

@misulka47 jejda supeeer tak ho kup ,držim palce aby vyšlo...

vikina6
24. jún 2015

@juliett99 to sa asi fakt neda uplne veriť ovu testom,možno ti ani nezachytili vrchol, ja testujem aj nadalej...ale už by som na tvojom mieste skúsila testnuť,toľko napätia zrazu,sa to rozbehlo 🙂

misulka47
24. jún 2015

@mausy21 diky uvidime 🙂

juliett99
24. jún 2015

@vikina6 pockam do vecera ... aj my sme napaty ze co to nakoniec bude.. fakt sa bojim aby to zas neboli plane nadeje

vikina6
24. jún 2015

@juliett99 aj neúspechy nas posúvajú vpred,začalo sa mi teraz dariť v ťažko vybojovanom pracovnom živote tak verím že sa to podarí aj v súkromnom 🙂 držím palce nech uvidíme aspoň ducha na tvojom teste 😉

juliett99
24. jún 2015

@vikina6 si zlata fakt moc moc prajem vsetkym snazilkam aby boli cim skor tehulky a maminky 😵 😵 😵

dzanem
24. jún 2015

@misulka47 sup suppp

lilimoni
24. jún 2015

Ahojte kocicky.
@juliett99 skys rano test, ked sa potvora nepusti 🙂
@mausy21 test ti ukaze 5 dni po uhniezdeni, tak v piatok z ranneho poprosime 😀

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@juliett99
@misulka47
@lilmoni
@mausy21
@stanka1986svk
@vikina6

ja som akurat vcera citala o mytoch co sa tyka otehu.....
ze nevstavat ostat lezat atd,orgasmus u zeny vsetko su to myty a nic z toho neni dokazane ze to funguje...
sorry nechcem vojnu rozputat 😀
tiez som si pri ex davala vankus pod nohy, mechur mi slo rorztrhnut no nesla som na wc.... 😅 😅

apropo kocky ::::

som si vsimla, teda viem porovnat byvaleho partnera , a terajsieho...,mozno vesele. trapne ale aj tak:::: pri byvalom, ked bolo po sexe vytiahol ho a takmer vsetko vytieklo . u terajsieho to tak neni ... ostane to vnutri dokonca ked sa postavim to hned nevytecie...a moja otazka 😀 myslim si ze to ma nieco z ,,dostrelom,, spolocne myslite ze je to dolezite pri otehu ? 😅

lilimoni
24. jún 2015

@hennyinnsbruck asi ma vacsiu hustotu 😀 ja si po sexe rada polezim par minut a potom idem na wecko 😀 zasa si nenecham mechur rozdrapit 😀 ale vraj orgazmus je prospesny ale nie nutny 🙂

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@lilimoni 😀 teraz uz na to kaslem predtym to bola hruuuza...nohy som davala na stenu, vankus pod rit....

vidis moze byt hustota... 😀 😀 😀 ja som bambava 😀 ale fakt som nad tym rozmyslala...

dzanem
24. jún 2015

@lilimoni
@hennyinnsbruck ja pre istotu byvam tiez mrtvy chrobak

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@dzanem 😀 😀

juliett99
24. jún 2015

@lilimoni jasne vykonam 😀
@hennyinnsbruck no moja poviem Ti ze aj moj terajsi partner je uplne iny a myslim ze aj jeho deturence. 😀 😀 tiez to hned nevytecie

lilimoni
24. jún 2015

@dzanem @hennyinnsbruck ja mam vystreleny dekel volakde v mliecnej drahe 😀 to sa neda ist hned na wc 😀

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@juliett99
@lilimoni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lenkaoravcova
24. jún 2015

ale tak nie vsetky sa musia dostat surne dnu 🙂

dzanem
24. jún 2015

@lilimoni daaa,ja tiez chodim na wc 😀

dzanem
24. jún 2015

@hennyinnsbruck ja som uz pomaly robila aj 😀 stojku aby sa zadarilo

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@dzanem 😀 😀 my zeny sme vsetkeho schopne...

mausy21
24. jún 2015

@hennyinnsbruck veru tak..ja vždy nohy na stenu 😀 😀

mausy21
24. jún 2015

@lilimoni tak fajn dám ešte v piatok ráno..ale dievčence netešte sa ...citim mrchu ide mi brucho rozdrapit

dzanem
24. jún 2015

@mausy21 co jaa vselico citim a je to potom nieco ine 😀 budu tam kolajnice a basta

jasko2
24. jún 2015

Ahojte, chcem sa spytat na vas nazor, mala som cca pred 4 dnami dostat menst. aj brucho ma tak pobolieva aj prsia aj vsetko normalne, ale stale som nic nedostala a zda sa mi, ze mi to skor ustupuje, test som si robila asi pred tyzdnom (co bolo aspon 2 tyzdne od posledneho pokusu) a bol negativny, ale tak neviem teraz co si mam mysliet ked stale nic?