Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni mnozitelia sa volaju ci?
@lilimoni uzasny je psik !!!!!!!
Moj starsi je ok pred malym musim vsetko schovat inak mame problem 😀
@nayrufa to tak zo srandy som ho naucila (aaano ukazem svokre, keby sa chcela zjavit vo dverach) 😀 manzelovi som radsej neukazala ale ukazala som mamine 😀 stala oproti mne, pes mi sedel pri nohach. Hovorim Maxim svokra 😀 Maxik ukazal zuby, ukazala som na mamu. Hovorim Maxim zabi 😅 Maxik vylozil mame labusky na plecia a vylizal jej usi 😀 😀 😀
Mame som povedala, ukazem ti novotu, co som ho naucila, len sa neboj, nezozere ta 😀
Ahojte kocky, tak my sme uz spat v uk, tak vudeme este aspon tyzden dospavat.. Inak dnes som bola v lekarni nakupit nejake vitaminy, ovu testy a viete na co som natrafila? Na nejaky test ktory akoze vyhodnoti kvalitu spermii...:D som ani netusila ze nieco taketo existuje..
A inak ovu testy idem pouzivat prvykrat, som 3dni pred ms kedy po ms by sa mali zacat pouzivat? Ked prestanem krvacat a 2krat denne v rovnaky cas stale alebo az napriklad az na 10dc? Lekar mi povedal nech si to radsej odskedujem ci prebieha ovulka hoci si myslim ze s ovulkou problem nemam ale tak radsej nech mam istotu ze je to vtedy ked si myslim ze to je..:D tak vdaka za rady
@lilimoni my sme mali nasu keasnu Happy zlaty retriever ale moj miz neznesiol to co doma nicila teda na dvore do domu nikdy nesla strasne mi ju za nou smutno ale je v dobrych rukach yorka jak som uz pisala zakusol vlciak, strasne by som este chcela hava ale az ked budem nanho cas.
@lilimoni okidoki..vdaka..mavam vacsinou 31dnove a ovulku mavam na 16-17dc, aspon si to myslim podla hlienu a bolesti tak si to chcem overit, kupila som 40 ovu testov tak mam poriadnu zasobu 😀 tie testy na spermie ma teda poriadne zaskocili, tiez som netusila ze nieco take existuje..drahy ma stastie ze to bolo pomerne drahe( £30) inak by uz musel hodit vzorku na to .. 😀 😀
@hennyinnsbruck tu stal ten test £30 takze posla mna drahe a tiez si myslim ze to je nepresne ale kebyze stoji tak do £10 tak kupim pre srandu co by to ukazalo ..:D
@lilimoni
@zuzkasu psovi sa treba veru venovat ...
No Ked sme mali s byvalym poslednu velku krizu sa ma opytal ci psi alebo on/ja ze psy.
Ja som o 1 psa nedobrovolne prisla/pred 6 timi rokmi pri rozchode s ex si ho byvaly na seba prepisal/pomsta/bol to tiez york.
Ako som potom kupila druheho som sa zaprisahala ze mi ho nikdo nikdy nezoberie.druheho tiez nie samozrejme.
Dokonca pravnicky som sa hned pytala ci si moze narokovat na jedneho ze nie ze to su moje osobne veci. (Bohuzial je to vec)tak mi odlahlo 😀
@puffu skuste ved urobit 😉
@lilimoni aj moj ma Ikeovsku kuchynu 😀
@lilimoni ano to som uz stihla nastudovat ze treba testovat aj po pozitivnom vysledku len som este citala ze ked sa s nimi zacina tak je lepsie testovat aj doobedu aj pobede lebo ze ovulka moze byt napriklad doobedu a ze poobede uz nemusi byt pozitivny vysledok.. Ake ze ked vies ze mavas ovulku poobede tak staci testovat poobede alebo opacne.. Takze ty testujes iba jedenkrat od zaciatku?
A niesu rak ziadne ine pravidla okrem toho ze 2 hodky nejest, necikat, merat vzdy v rovnaky cas a testovat 2 dni aj po pozitivnom vysledku a ovu nastava 12-24hod od posledneho pozitivneho testu? Ty si uz ako dlho testujes ovu? Myslis ze je to celkom presne? Mas aj nejake ine priznaky alebo ovu necitis?
@hennyinnsbruck aj my sme mali krizu pred rokom a drahemu som povedala, ze balim kufor, berem psa a nech si to skusi, mala, robota domacnost 😠 ze ja si ju zoberem kazdy druhy vikend 😅 ale pes ide so mnou 😀 hned sa skludnil 🙄 😀
@puffu ked vies kedy mas ovu (nepostrehla som ci ano ci nie)zacni 3 dni predtym. ..ja ked zacala ovu testami (nevedela som kedy je ovu) som cely cyklus testovala.a ked Silnela tak 2x denne. 2hod predtym nepit testovat medzi 10-22 hou. Tak viem ja...
@lilimoni 😀 juuuj si akcna 🙂
@hennyinnsbruck moj chlap vie, ze u mna je na prvom mieste zverinec, potom Monca a potom on 😀

@lilimoni mna z teba drb...e 😀 😀 😀 že rontgen panvy...ja neviem čo to je onahovori že slnko...ale čierna obloha?...ale pekne-...