icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

tinka881
25. jún 2015

@misulka47 gratulujeeeem, ešte mas mini. týžden cas, teda podla toho kolko ti meskaju. Lebo u mna po týždni nic nevidel, tak mi bral krv a ta to potvrdila a o týžden už bolo vidiet...velmi sa tesim, ze dalsej sa postastilo 🙂

mausy21
25. jún 2015

pridávam vam posledne foto ...utvorte si svoj nazor lebo ja sa v tom už nevyznám fakt,,,,prvy vrchny ovu robeny ráno o 6h a ten spodny 2 hodky potom ....je to normalne?

misulka47
25. jún 2015

@tinka881 Ďakujem meškajú mi 4 deň zatial

hennyinnsbruck
25. jún 2015

@mausy21 zas som sa pretukla....nechcela som like kliknut

Moja hlavu hore! !!ked som bola z byvalym nedarilo sa nam. Kamoska mi vravela ze to asi tak ma byt. To je osud. Vtedy som si myslela dobre moja (neverila som na take veci) rok na to som spoznala mojho terajsieho.
Takze asi niekto tam hore ozaj nechcel aby sme splodili dieta.
Ty 2 deticky mas vyckaj ....asi nie je tem spravny cas.

hennyinnsbruck
25. jún 2015

@mausy21 😕

hennyinnsbruck
25. jún 2015

@juliett99 uj skoda ze ms prisla.... 😠 nech je rychlo prec a sup sa zase na to

juliett99
25. jún 2015

@hennyinnsbruck veru pokusim sa tetke zbalit cim ksor kufre nech snazilkujeme v julovkach 😀
@vikina6 uz nedepkujem tesim sa ze dorazila a dokonca aj teplotku mam omeranuuuu 😀

lucia1002
25. jún 2015

@mausy21 ono je mozne ze ti takto zosilnela..lh hormon sa mohol vylucit teraz vo vacsom mnozstve..normalne by sa rano nemalo testovat ovu..keby si netestla rano, tak by si sa nemala comu cudovat 😀 skus este okolo 4 poobede..jpre overenie...a si myslim ze bude rovnaka ako teraz ta druha.. 😉

puffu
25. jún 2015

@mausy21 najlepsie je merat hcg tehotenskym testom, takto to je bud-alebo a v podstate to je akokeby si ani test nerobila..zbehni do obchodu a kup si tehotensky a uvidis...kolko ti meskaju? ci iba skusat testovat dopredu?

lucia1002
25. jún 2015

@nayrufa ono este ovu moze prist..mohla sa posunut a graf ti moze este vyskocit..este je skoro na negativne myslienky 😉 aky dlhy cyklus mavas?

lucia1002
25. jún 2015

@lilimoni ze tvoj a tatry 😀 to si este nevidela moje pohorie 😀

petra212
25. jún 2015

😉 🙂 @misulka47
fuuuuu tak to sú riadne koľaje
blahoželám,
tu už ozaj nie je o čom 😉 🙂

petra212
25. jún 2015

@nayrufa
nerob paniku, však si v strede cyklu, zajtra, pozajtra alebo o dva dni ti teplota isto vyskočí
🙂

lilimoni
25. jún 2015

Ahojte baby. Ja som v Ba. Cesta bez akehokolvek zdrazania 😨 Az na to, ze zasa pri kauflandena pri slovnafte buracka. 🙄 vzdy ked tade idem su tam policajti, hasici a saintka 😠 tentokrat tam bol cerveny medzimestsky autobus a viac som nevidela 🙄 ale drzost prveho stupna, kuzele, policajt mi mava s palickou aby som isla do praveho pruhu a dvaja hajizlici a nepustili 😠

@mausy21 zlatik, ja som si pri mladej este jedny kramy odtiekla 🙂
@misulka47 moj doki po tyzdnovom meskani bere krv a potom podla vysky hcg a cyklu objednava na prvu "navstevu" 🙂

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa ty co stresujes moja 😀 aj keby si mala ovu podla grafu, nic ste nezmeskali 🙂 a kedze merias v pusine, tak necakaj teplotu nad 37 😀 tak klidek a poobede cikame 😀 mna boli podbruzko, aj vytok mam. Zajtra by podla signalu mala byt ovulka 😨 Tak som zvedava na test, bo ten tomu nenasvedcuje 😖

angels882
25. jún 2015

Baby dostala som menzes normalne na cas len cely cas hnede spinenie ale urobila som si test vo stvrtok min. Tyzden dve ciarka zasla som ku gynekologovi vzal mi hcg vysledky 268 no len mne to hnede krvacanie neda pokoj volala som dr a ze sa asi neudrzalo ze mam dojst ked mi skoncia Test mi slabol len dnes som si robila dalsi a ciarky su obe rovnako silne poobede idem k dr ze co to ma byt strasne sa bojim mimomaternicoveho

dzanem
25. jún 2015

čaute žienky,no šichta za mnou,co som zmeskala? 😀

nayrufa
25. jún 2015

@dzanem dnes nejako moc stresujeme vsetky 😀 😀

lenkaoravcova
25. jún 2015

@angels882 drzim palce aby to bolo v poriadku daj potom vediet spinenie este nemusi nic zle znamenat

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem uz si bola seno hrabat ci stareho si prilahla? 😀

lilimoni
25. jún 2015

@angels882 ja som ako tehu mala este jednu mrchu 🙂

dzanem
25. jún 2015

@nayrufa zasa? 😀 dostanete na prdel, ja som hadzala tak seno ze aj som zabudla jak ma brucho boli 😀

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni stary sa vcera pohrabat nedal, odkvecol jak hruska🙂

lenkaoravcova
25. jún 2015

moj tiez vecra odkvecol ☹ ale tak v utorok bolo tutu mutu tak dnes mozno snad opat

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem sopel si uz utrela? 😀

dzanem
25. jún 2015

@lenkaoravcova moj povie, nemozme kazdy den aby boli rybicky silne 😀lebo sa potom nezadariii, kurna sa vyhovara

lilimoni
25. jún 2015

Mojmu sa s folandrolom zazrecne chce aj cez tyzden 😀 predtym sa ukecat nedal a teraz velmi ochotne spolupracuje 😀

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni sopel mam na celych rukavoch 😀

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem kazdy druhy je super 😀

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem si pribal snuptichle so sebou nabuduce 😀