icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
25. jún 2015

@orchidea111 a taky nie je? Do prdele 😀 by isiel na dracku 😀

hennyinnsbruck
25. jún 2015

@orchidea111 veeeeeru este to fajcenie 😠

Tehu test????

@lilimoni moja moze sa aj stat ze zajtra budes mat kolaje na ovu teste!!! Testuj dalej uvidis...mozno sa ovu posunula...ja mavala stale na 20dc a teraz tiez 2 /3dni neskor

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni ja by som sa na testy az tak nespoliehala,sleduj hlien a teplotu

petra212
25. jún 2015

@lilimoni
podľa mna ak máš teraz posunutú ovulku a LF mávaš plus mínus 14 dní, tak môžeš od ovulky rátať tiež cca 14 a príde, resp. nepríde 😀 ms

teda ms nebude na 28 den ale adekvátne posunutý za termínom ovulácie 🙂

orchidea111
25. jún 2015

@lilimoni ale hej.. myslim, ze som uz aj o takom citala.. mom dojde dnes tak mu brnknem nech mi zo dva dovezie z domu.. aj ked ako ho poznam, privezie mi ovulacne 😀
@hennyinnsbruck no ved tuto kolegyna ma presviedca nech si spravim test, lebo od skonceni ovu spinim..

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem ja by som hlien rada sledovala 😀 len neviem, ci sledujem svoj ci chlapa 😀 minule mesiace to bolo lahsie, kedze tutu-mutu nebolo tak casto 😀

lenkaoravcova
25. jún 2015

@orchidea111 tak toto som sa tu vcera pytala ja od vcera citim dole vlhko cez den a mam tam taky ten tahavy hlien aj vcera aj dnes no vcera nic nebolo tak dufam, ze dnes bude neni to lepkave ale tahave cize podla toho co som nastudovala na nete najplodnejsi hlien len neviem dokedy a ako cize idealne dnes to skusit asi apka ukazuje ze od vcera plodne dni a ovulka v pondelok ale pold atoho sudim ze bude skor

petra212
25. jún 2015

@lilimoni súhlasím s @dzanem
som čítala veľa prípadov, že sa ovu testy nezhodovali s teplotou čo sa týka termínu ovulácie

to čo platí pre 99 %, neznamená, že to musí platiť pre všetkých 😀
proste sú veci medzi nebom a zemou, ktoré neovplyvníme a ktoré sa dejú mimo akýchkoľvek zaužívaných koľají 😀

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni 😀 😀

orchidea111
25. jún 2015

@lilimoni a tak si s folandrolom spokojna?

mausy21
25. jún 2015

@lilimoni ja som mala dnes taky istý ovu test ako ty tento dnešny?dobrá blbost?

lilimoni
25. jún 2015

@petra212 potesila siiii 😀 takze aj keby bola ovu 22 DC tak by LF prebehla podla zvyku, ano? 🙂

petra212
25. jún 2015

@lenkaoravcova
ono je to individuálne
ale všeobecne sa po ovulke hlien rýchlo mení na krémový
takže ked už máš výskyt krémového - neplodného hlienu
je to skoro na 100% že už je po ovu

orchidea111
25. jún 2015

@lenkaoravcova to je isto ovulacny hlien.. ja by som tento mesiac mala ovulku podla appky v nedelu.. podla testou bola v piatok, aj podla hlienu.. ak to teda bol hlien 😀

lenkaoravcova
25. jún 2015

@orchidea111 a je mozne ze ho mam uz druhy den?

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni kup mikroskop 😀

lilimoni
25. jún 2015

@orchidea111 nadmieru spokojna 😀 mam doma Giacoma 😀
@mausy21 sak on ti moze zajtra zasa zblednut alebo aj byt pozitivny 😀 skor ovu, skor tehu test 😀

petra212
25. jún 2015

@lilimoni
no jasne ... ja to tak mávam ... sa mi zo dvakrát stalo, že som mala ovu na 18 DC ... tak sa mi termín ms posunul o 4 dni
LF ti ostáva zachovaná plus mínus jeden den
takže ked je kratšia alebo dlhšia o jeden den ako tvoja zvyčajná dlžka LF, je to stále v pohode a v norme

orchidea111
25. jún 2015

@lenkaoravcova mozne to je.. ale tak co ine by to bolo 😉 ak je to biele a natahovacie, tak je to ono 😀 ako sopel s prepacenim 😀

mausy21
25. jún 2015

@lilimoni ale ten hormon lh je normalka stale v tebe?ked ti to robi tie čiarky?ja som mala vždy bud neviditelne čiarky na ovu samoška vždy pred očakavanou ovu,ale šak toto už si myslím že to je kravina...

orchidea111
25. jún 2015

@lilimoni tak zajtra skacem do lekarne 😀 aj ja chcem mat doma Giacoma 😀

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem a uvidim gubky v niecom plavat 😀 len ci v ovuhliene 😀

lenkaoravcova
25. jún 2015

@orchidea111 cize dnes treba plodit co?

lilimoni
25. jún 2015

@mausy21 hej ten hormon je furt, vylucuje sa vo vlnach 🙂

lilimoni
25. jún 2015

@lenkaoravcova hej hej 😀 dnes treba plodit 😀

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni neviem,pockam na teba co tam uvidis 😀

lenkaoravcova
25. jún 2015

@lilimoni no dufam, ze bude dnes moj vladat som mu pekne rano poctivo florandol zamiesala a dala vypit tak snad to da

mausy21
25. jún 2015

@lilimoni jááááj no parada tak ožem sa čudovaaat...oki babenky lučim sa s vami plodte a množte sa a hlavne sa rodte...možmo sa k vam niekedy pridam, teda dufam že už budete aspon tehulky páááááá ☹

lilimoni
25. jún 2015

@lenkaoravcova pouzi vsetky dostupne zbrane 😀 pohroz nozom, panvickou 😀

lilimoni
25. jún 2015

@mausy21 ty kam sces ist babajaga ? 😠