Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 veeeeeru este to fajcenie 😠
Tehu test????
@lilimoni moja moze sa aj stat ze zajtra budes mat kolaje na ovu teste!!! Testuj dalej uvidis...mozno sa ovu posunula...ja mavala stale na 20dc a teraz tiez 2 /3dni neskor
@lilimoni ale hej.. myslim, ze som uz aj o takom citala.. mom dojde dnes tak mu brnknem nech mi zo dva dovezie z domu.. aj ked ako ho poznam, privezie mi ovulacne 😀
@hennyinnsbruck no ved tuto kolegyna ma presviedca nech si spravim test, lebo od skonceni ovu spinim..
@orchidea111 tak toto som sa tu vcera pytala ja od vcera citim dole vlhko cez den a mam tam taky ten tahavy hlien aj vcera aj dnes no vcera nic nebolo tak dufam, ze dnes bude neni to lepkave ale tahave cize podla toho co som nastudovala na nete najplodnejsi hlien len neviem dokedy a ako cize idealne dnes to skusit asi apka ukazuje ze od vcera plodne dni a ovulka v pondelok ale pold atoho sudim ze bude skor
@lilimoni a tak si s folandrolom spokojna?
@lenkaoravcova
ono je to individuálne
ale všeobecne sa po ovulke hlien rýchlo mení na krémový
takže ked už máš výskyt krémového - neplodného hlienu
je to skoro na 100% že už je po ovu
@lenkaoravcova to je isto ovulacny hlien.. ja by som tento mesiac mala ovulku podla appky v nedelu.. podla testou bola v piatok, aj podla hlienu.. ak to teda bol hlien 😀
@orchidea111 a je mozne ze ho mam uz druhy den?
@orchidea111 nadmieru spokojna 😀 mam doma Giacoma 😀
@mausy21 sak on ti moze zajtra zasa zblednut alebo aj byt pozitivny 😀 skor ovu, skor tehu test 😀
@lenkaoravcova mozne to je.. ale tak co ine by to bolo 😉 ak je to biele a natahovacie, tak je to ono 😀 ako sopel s prepacenim 😀
@lilimoni tak zajtra skacem do lekarne 😀 aj ja chcem mat doma Giacoma 😀
@orchidea111 cize dnes treba plodit co?
@lenkaoravcova hej hej 😀 dnes treba plodit 😀
@lilimoni no dufam, ze bude dnes moj vladat som mu pekne rano poctivo florandol zamiesala a dala vypit tak snad to da
@lenkaoravcova pouzi vsetky dostupne zbrane 😀 pohroz nozom, panvickou 😀

@orchidea111 a taky nie je? Do prdele 😀 by isiel na dracku 😀