icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
26. jún 2015

@mausy21 tvoj grafiiiik 😀

mausy21
26. jún 2015

@juliett99 fíííha no nejak to musiš zahrat,schovat sa šikovno pod palpon to dáš a nič si nevšimne,naši spavaju sami tak naštastie ma pohodu v tomto...len ked ma moj nočnu si ich nechavam pri sebe bo neviem spat sama v posteli 😀 😀

mausy21
26. jún 2015

@lilimoni dakujem si super!!!myslíš že nemohol byt až teraz ten implan.pokles?

mausy21
26. jún 2015

@juliett99 tak si daj budík na skoršiu hodinu

juliett99
26. jún 2015

sak aj nas spi sam len on je ranne vtaca a ked ku nam docupka tak uz nezaspi☹
a za dalsie ten teplomer pipa tak je jasne ze zvedavy co to pipa

mausy21
26. jún 2015

@juliett99 mne to neni počut ked to piipa,prave som sa hnevala že to nepočujem ked meriam dolu som zakryta s paplon vždy tak nechavam dlhšie aby som nevytiahla skor jak zapiipa

juliett99
26. jún 2015

@mausy21 asi fakt budem davat budik na 5 lebo inak nemam sancu merat.. ten moj pipa ze zobudi svateho 😀

mausy21
26. jún 2015

@juliett99 jaaj no tak budeeš muset ale aj lili myslím ma tak skoro na 5h tušim

juliett99
26. jún 2015

@mausy21 no sak co,... a nevadi teda ked som dnes nemerala a nezapisem tam nic??

lilimoni
26. jún 2015

@juliett99 treba ho drzat za reprak 😀
@mausy21 ten pokles uz bol a asi teraz uz je dost hcg aby nedosla mrchana 😀 ak ti cez vik vydrzi hore, tak v nedelu testiiiime zlatik 😀

lilimoni
26. jún 2015

@juliett99 tak spadne zemegula ak si nemerala 😀 nic sa nedeje 🙂 vsak este nemas co presvihnut 🙂

lilimoni
26. jún 2015

@mausy21 jj o piatej mi steboce manzel od dveri, ze bubaaaaak meraaaame 😀

mausy21
26. jún 2015

@lilimoni len ma to tak napadlo...tak snad sa bude držat aspon takto..aj ked tie bolesti na menzes su hrozne...dávno ma tak nebolelo brucho och...bud to bude sila že sa ani zaštuplovavt nestihnem alebo teda take tlaky z tehu... 😀 😀 😀 radšj by som to druhe brala...testy som nenašla tak budem muset počkat do pondelka pravdepodobne..skor mi mrcha nechodi,mam ju jak hodinky... 😀 😀

mausy21
26. jún 2015

@lilimoni podarený..moj že načo ti furt zvoni ten budik?!

lilimoni
26. jún 2015

@juliett99 sak mu povedz, ze teplotu merias 😀 sa otoc na bok a akoze pod pazou merias 😀

juliett99
26. jún 2015

@lilimoni reprak je akurát ten nas cvrcek ... vsetko pocuva a nahrava 😀 😀 😀 mat tak este dve ruky navyse tak mu ich pichnem do usi aby ništ nepocul.. 😀 😀 😀
@lilimoni to mi padol kamen ze srdcaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 omeram zajtra teda uf sobota a ja budik na 5 hod ,,, sranda. 😀

juliett99
26. jún 2015

@lilimoni jajj a k tomu by som dostala kopec otázok a kde a jako a ukaz... 😝 😝 😝 😀 😀 😀

lilimoni
26. jún 2015

@mausy21 ja som sa ho spytala, ze co furt od dveri na mna buci ako vratnik 😀 akoze sadnut ku mne na postel a pusinka na dobre rano nist? 😀 o on, ze a kam si mam sadnut, ked na jeho postel sa nastahuje zlty susen a pri mne v objati drichme cerny zasran 😀 😀

lilimoni
26. jún 2015

@juliett99 ja som uz zadrichmala s teplomerom v pipine 😀 este, ze ma pamat 😀

lilimoni
26. jún 2015

@mausy21 tiez verim, ze si mimi miesto v brusku robi 😀 moje dietko este spinkaaaaaaa 😀

petra212
26. jún 2015

@juliett99
môžeš merať v ústach,
ale ak sa tak rozhodneš, tak začni až od dalšieho cyklu, ak bude

len to potom bude zase problém, že sa s malým nebudeš môcť rozprávať počas merania, ale aspon nemusíš skrývať a vysvetľovať kde meriaš 😉

lilimoni
26. jún 2015

@petra212 mozes sem capnut stary graf, ako sa teplota pred mrchou sprava? 🙂

juliett99
26. jún 2015

@petra212 vidis aj to je jedna z moznosti,, asi to zmenim teda na teplotu v pusine.. a tatik bude odpovedt ,,, hehehe a je vybaveneeeeeeeeeeeee 😀 😀
@lilimoni 😀 😀 😀 😀

lilimoni
26. jún 2015

@juliett99 vsak tebe cyklus este len zacal, tak odzajtra meraj v pusine 🙂

emilia25
26. jún 2015

Tak baby cakam na bus tomu doktorovi no stale premýšľam mam nemám mu povedat o tom teste zatial meska len od utorka takze tam nic neuvidi.ach asi mu to nepoviem a objednam sa o dva tyzdne.alebo to sam zisti ked mu poviem ze mi meska.dam vam vediet ako som dopadla.drzte palce.

lilimoni
26. jún 2015

@emilia25 vsak sa priznaj. Zoberie ti aspon krv 🙂 a po vysledku ta pozve na rande so sonom 😀

emilia25
26. jún 2015

@lilimoni NA PREVENTIVKE VZDY POZERÁ AJ SONOM MATERNICU A TO CELE A VYTERY A TAK NO UVIDIM.

mausy21
26. jún 2015

@lilimoni no dufajme že to je mimčom...aj prsia ma už bolia tak uvidíme...inak ten včerajši pokles teploty čo ma dostal total na kolena ,nemohlo to byt aj tým že som spala cca 5h bol sexik,a pohar červeneho?

mausy21
26. jún 2015

@emilia25 tiež by som mu povedala o tom teste...

mausy21
26. jún 2015

@juliett99 no vidíš jak si to vymyslela