Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Pre povzbudenie - pp dlhšom snažení a jednom neúspešnom pokuse , po bielom teste 10dpo - dnes jasne pozitívny test! Ani som to už nečakala, skôr som čakala ze príde ms - málo byť dnes.
Uff tie čakania sú hrozné, ta snaha na to nemyslieť.. a minule tiež sa test vyfarbil až keď mala prísť ms. Takže snáď to toto babo dotiahne do úspešného konca so mnou. A vám to želám tiež .
Ahojte baby mne to meska uz 5dni a dnes som bola na gynde a povedala ze mozno som v tom ale este treba pockat lebo je to este veelmi skoro.. juuj tesim sa aj tak.. na druhu kontrolu mam ist 6.jula ked nepride MS tak dufam ze nepride a bude to oficialne potvrdene 🙂 Babo zatial este nemam a je to nase prve planovane a druhy pokus tak dufam ze to vyslo 🙂
@petra212
@lilimoni
@hennyinnsbruck
@nayrufa Halooo kde ste všetky?ja sa chystám do hajan,ma lame už treti den si idem schrupnut s drobcami tak okolo 15h vas čitam..ovu testiky tu chcem vidiet pekne pozitivne 😀 😀 😀
ano testovala ale bol negativny bo lekarka mi vravela ze to je este skoro ze moze byt to tak 3tyzden vies.. mam priznaky, bolia ma prsia, a asi 6den od mozneho pocatia som mala pichanie v podbrusku a trosku spinenie s miernou krvickou tak verim ze to bolo hniezdenie 🙂 ja testom az tak neverim
🙂
Caute snazilky a tehulky 😉 ja necakam mrchu o 9 dni.. buduci tyzden skusim asi nejaky ten testik. Od vcera ma mam tlak v prsiach, teda skor v lavom 😀 a vytok tiez stale pretrvava
Gratulujem k dvom palickam 😉
@imbecilia
@orchidea111 tesimeeee 😀 uz aby to bolo 😀
@lilimoni uz sa neviem dockat.. ale ak to uz tetaz po 18 mesiacoch nevyde, tak asi rezignujem.. uz je to straaasne dlho
Caute babule my sme boli na antolskej na kontrole a som rada vylucili crohnovu chorobu😃😃 sice mame lieky dalek ale aj tak sa tesim. dufam ze ovu sa blizi. starsi uz je v SVP docestovali dobre tak som kludnejsia aj ked atmoska u nas na ulici je hrozna kazdy o tom hovori😥
@orchidea111 tesim sa na pozitiv testtt
@dzanem malemu museli vybrat hrube crevo ma len 10 cm odmalicka vobe nekakal ked sa zacolo s prikrmami kakal len s rektalnou rurkou, aj 13 dni vydrzal bez, roky mi tvrdili ze za to mozem ja kvoli tej rurke na kramaroch proste povedali ze je ok, nakoniec sme vyhladali odbornika ktory hned videl naRtg podla kramarov negativnom vrodenu vadu creva, operovali ho takmer dva roky dozadu a histologia potvrdila hirsprunga nemal bunky v creve a preto sa nehybalo, vela vela si vytrpel ale len vdaka nam ze sme to tak nenechali a neverili kramarom je maly teraz ako tak v poriadku a bez vyvodu. fuuuu 🙈🙈🙈 co ti poviem lekarke muz tak vynadal nemusel mat jazvu do troch rokov sa to operuje cez konecnik teraz ma jz u cez cele brusko vid moj blog operovali nas az Banskej Bystrici

No nazdo vsetky,dufam ze depka je fuc,ako kukam tak dalsia tehulka
@emilia25 gratulaciaa