icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
26. jún 2015

No nazdo vsetky,dufam ze depka je fuc,ako kukam tak dalsia tehulka
@emilia25 gratulaciaa

imbecilia
26. jún 2015

Pre povzbudenie - pp dlhšom snažení a jednom neúspešnom pokuse , po bielom teste 10dpo - dnes jasne pozitívny test! Ani som to už nečakala, skôr som čakala ze príde ms - málo byť dnes.
Uff tie čakania sú hrozné, ta snaha na to nemyslieť.. a minule tiež sa test vyfarbil až keď mala prísť ms. Takže snáď to toto babo dotiahne do úspešného konca so mnou. A vám to želám tiež .

mausy21
26. jún 2015

@imbecilia gratulujem...som dnes 10DPO a test stále biely.tiež čakam skor menzes ako // čiarky 😒

imbecilia
26. jún 2015

@mausy21 ja som mala taký biely ako ty. Vôbec nič tam nebolo. A dnes som si urobila ze keby náhodou a nedalo sa prehliadnuť - chodím si to kontrolovať či naozaj - lebo sa cítim akoby mohla prísť ms. Snažím sa tomu uveriť

dzanem
26. jún 2015

@mausy21 nehadz flintu do zita

kjanka86
26. jún 2015

Ahojte baby mne to meska uz 5dni a dnes som bola na gynde a povedala ze mozno som v tom ale este treba pockat lebo je to este veelmi skoro.. juuj tesim sa aj tak.. na druhu kontrolu mam ist 6.jula ked nepride MS tak dufam ze nepride a bude to oficialne potvrdene 🙂 Babo zatial este nemam a je to nase prve planovane a druhy pokus tak dufam ze to vyslo 🙂

mausy21
26. jún 2015

@imbecilia daj foto testíku a na ktoryDC ti teda vyšiel tento pozitivny?ja sa cítim velmi na mrchu,ale až tak že som sa už davno tak necititla aby ma tak velmi pobolievalo bruško

mausy21
26. jún 2015

@dzanem nie nehadžem ta dnešná teplota ma vratila sem...k vám..dúfajúcim a snažiacim sa!!!

mausy21
26. jún 2015

@petra212
@lilimoni
@hennyinnsbruck
@nayrufa Halooo kde ste všetky?ja sa chystám do hajan,ma lame už treti den si idem schrupnut s drobcami tak okolo 15h vas čitam..ovu testiky tu chcem vidiet pekne pozitivne 😀 😀 😀

imbecilia
26. jún 2015

14dpo.
@kjanka86 a testovala si? To je spoľahlivý spôsob ako si to overiť 🙂

kjanka86
26. jún 2015

ano testovala ale bol negativny bo lekarka mi vravela ze to je este skoro ze moze byt to tak 3tyzden vies.. mam priznaky, bolia ma prsia, a asi 6den od mozneho pocatia som mala pichanie v podbrusku a trosku spinenie s miernou krvickou tak verim ze to bolo hniezdenie 🙂 ja testom az tak neverim
🙂

mausy21
26. jún 2015

@imbecilia jeej super aj ja chcem taky...a naozaj ta to bruško pobilieva ako na mrchu?aj prsia?velka gratulka tešim sa stebou a kludne tomu už možeš uverit!!

kjanka86
26. jún 2015

@imbecilia tebe ako dlho to meska ? kedy si si robila testik?

dzanem
26. jún 2015

@kjanka86 gratulujemm

lilimoni
26. jún 2015

Cafte baby 😀 zehlim ako trtnutaaaa a uz ma to vobec nebaviiiii 🙄 no este taku hodku pozehlim, ocikam palicku a serem na to 😅 vsak aj ine mi treba robit doma 😠
@imbecilia gratulkaaaa 😀

lilimoni
26. jún 2015

@dzanem zdrastvuj cica mica 😀 kde sa tuuulas?

dzanem
26. jún 2015

@lilimoni noo lilica konecne 😀 ja perem jak zmyslov zbavena,hrabala som zas,piskota sa mi nepodarila,bere ma spat

dzanem
26. jún 2015

@lilimoni vcera trtosenie 😀 takze kazdy druhy den,streda sono som strasssne zvedava

dzanem
26. jún 2015

@imbecilia gratulacia tiezzz

dzanem
26. jún 2015

@lilimoni kukam ze sa to tu uz zbiera 😀 hod sem cik papier

lilimoni
26. jún 2015

@dzanem dofajcim a idem cikat 😀 bohaca ale si akcna dnes 😀

orchidea111
26. jún 2015

Caute snazilky a tehulky 😉 ja necakam mrchu o 9 dni.. buduci tyzden skusim asi nejaky ten testik. Od vcera ma mam tlak v prsiach, teda skor v lavom 😀 a vytok tiez stale pretrvava
Gratulujem k dvom palickam 😉
@imbecilia

lilimoni
26. jún 2015

@orchidea111 tesimeeee 😀 uz aby to bolo 😀

orchidea111
26. jún 2015

@lilimoni uz sa neviem dockat.. ale ak to uz tetaz po 18 mesiacoch nevyde, tak asi rezignujem.. uz je to straaasne dlho

zuzkasu
26. jún 2015

Caute babule my sme boli na antolskej na kontrole a som rada vylucili crohnovu chorobu😃😃 sice mame lieky dalek ale aj tak sa tesim. dufam ze ovu sa blizi. starsi uz je v SVP docestovali dobre tak som kludnejsia aj ked atmoska u nas na ulici je hrozna kazdy o tom hovori😥

dzanem
26. jún 2015

@zuzkasu tak to je super ze to nieje crohn,apropo co sa u vas stalo?

dzanem
26. jún 2015

@orchidea111 tesim sa na pozitiv testtt

zuzkasu
26. jún 2015

@dzanem malemu museli vybrat hrube crevo ma len 10 cm odmalicka vobe nekakal ked sa zacolo s prikrmami kakal len s rektalnou rurkou, aj 13 dni vydrzal bez, roky mi tvrdili ze za to mozem ja kvoli tej rurke na kramaroch proste povedali ze je ok, nakoniec sme vyhladali odbornika ktory hned videl naRtg podla kramarov negativnom vrodenu vadu creva, operovali ho takmer dva roky dozadu a histologia potvrdila hirsprunga nemal bunky v creve a preto sa nehybalo, vela vela si vytrpel ale len vdaka nam ze sme to tak nenechali a neverili kramarom je maly teraz ako tak v poriadku a bez vyvodu. fuuuu 🙈🙈🙈 co ti poviem lekarke muz tak vynadal nemusel mat jazvu do troch rokov sa to operuje cez konecnik teraz ma jz u cez cele brusko vid moj blog operovali nas az Banskej Bystrici

lilimoni
26. jún 2015

@zuzkasu ako dobre 🙂 snad je mali uz ok aj ked ma asi iste stravne obmedzenia 🙂

dzanem
26. jún 2015

@zuzkasu jezisi chudak maly ten si vytrpel,ja crohna mam a dakujem ze som v akotakom stave a drzim sa,dufam ze to bude u neho len lepsie,drzim mu palcee. A co na ulici?