icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
26. jún 2015

Myslim, ze sa blizi ovulkaaa 😀

dzanem
26. jún 2015

@lilimoni jj uz silnieeee 😀 aby si zacala pre istotu keksovat

lilimoni
26. jún 2015

@dzanem dnes bude a ak dnes nist, tak isto cez vikend si vrznem 😀

dzanem
26. jún 2015

@lilimoni tak tak sikovno zarabat,nech vidim dve ciarky 😀

dzanem
26. jún 2015

@dzanem ja asi ak bude vsetko ok budem muset polozit draheho v stredu 😀

zuzkasu
26. jún 2015

@dzanem
@lilimoni no babule vytrpel si az az a teraz aj blba chripka robi unho crevne problemy, papanie je trosku obmedzene ale inak dobre, jediny problem ke ze casto chodi kakat a nieje to bohvieco sa snim niekam vydat na vylet vzdy mu treba a neda to inde len doma 😊
na ulici riesia tu Elisku co vcera zomrela bola v piatom mesiaci 😞 inak novy cas pise riadne bludy ona byvala teraz tu nie v podunajskych

dzanem
26. jún 2015

@zuzkasu vylet a wc mne tiez nieco hovori 😝 a Eliska,no ja som nepozerala spravy na svk ,som na Morave

mausy21
26. jún 2015

@lilimoni no cica zajtra do toho buchneš!!!

lilimoni
26. jún 2015

@mausy21 zajtra ratam pozitivny test a v pondelok ovu 😀 tak neviem, kedy draheho prekotit aby boli potvory v plnej sile 😅

lilimoni
26. jún 2015

@zuzkasu ja som zachytila, ze baba bola z Miloslavova 😖 este, ze ty podavas presne info 😖

nayrufa
26. jún 2015

Cafte zeny.. co som zmeskala? 😝

juliett99
26. jún 2015

konecne som tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nemčuri auditori uz vypadli naparadu moze zacat vikendik 😉
@lilimoni tak tak sup sup plodit cez vikendikkkkkkkkkkkk a aj dnes treba starkeho prekotit 😀 😀 😀

puffu
26. jún 2015

@lilimoni a inak plati to ze cim je blizsie k ovulke tak testik silneje? lebo som citala ze farebnost moze skakat, ze niekedy ciarka moze byt, potom nemusi, potom zase je atd...tebe to postupne silneje alebo si uz mala aj tak ze jeden den silnejsia ciarka a dalsi den slabsia alebo ziadna?

zuzkasu
26. jún 2015

@lilimoni no vidis ako v Kocurkove , pocuj to su ktore ovu teaty co pouzivas? pepino?

zuzkasu
26. jún 2015

@juliett99 hura konecne co? my sme mali takuto kontrolu pred mesiacom😜

puffu
26. jún 2015

@juliett99 ja cakam jednu kontrolu o hodinku a druhu v utorok...aspon ze nebudu "kontrolovat" mna ale babku o ktoru sa starame 😀

juliett99
26. jún 2015

@zuzkasu ze koncene vypadli ,, a vraj boli spokojny na par nedostatkov ale ze to je riesitelne... tak uvidíme ci sme ziskali nového zákazníka. 😉
my mávame audity aj 4-5x do mesiaca ale tento bol top.. buduci tyzden pridu sefovia s francuzska a dalsi tyzden dalsi novy potencialny zakaznik a zas nemeci 😠 to zas bude ach jooo

juliett99
26. jún 2015

@puffu dufajme ze navsteva dopadne na vybornu... 😉

puffu
26. jún 2015

@juliett99 uz by to malo byt dnes fajn, idu iba kontrolovat ako sa vie pohybovat a ci nahodu neberieme viac penazi ako je potrebne 😀

juliett99
26. jún 2015

moje krasne snazilky tak balime s tatinkom a ideme domko,,,, tak za prve silno silno plodte 😉 sexikujte 😀 za druhe prijemny vikendik ... my budeme kolotocovat s cvrckom a za dalsie utekam domov cikat musim robit ovu testyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀

lilimoni
26. jún 2015

@puffu mne nesilnela potvora jedna 😀 az dnes 😀
@zuzkasu hej hej 😀 pepino to je 😀

nayrufa
26. jún 2015

@juliett99 aj tebe pekny vikendik 😉

mausy21
26. jún 2015

@lilimoni a kde je dalši ovu test? čo zas zaspala @nayrufa???

lilimoni
26. jún 2015

@mausy21 ta tusim oddnes dovolenkuje ale cikat urcite neprestala 😀
@nayrufa tak sup sup, cekame testiiiik 😀

dzanem
26. jún 2015

@juliett99 peknyyy vikenddddd

lilimoni
26. jún 2015

Boze babyyyy, 17 hodin a ja som akurat tak pozehlila, potriedila pradlo, poskladala ponozky a zapla 2x pracku 😠 a upratovat som zasa nestihla 🙄

mausy21
26. jún 2015

@lilimoni jaaj no parada,tak nas zanedbava?ty počuj ja som taka zvedava na tu ranajšu teplotu jak šlak..to brucho ma furt pobolieva,ale už si myslím že to nemože byt od kramov týžden doprdu mi len dalo b´vediet že sa bližia a teraz už od stredy taketo tlaky...no neviem každopadne sa mi to nepozdava...

mausy21
26. jún 2015

@lilimoni ja som len povysavala a umyla kuchynu,pradlo mam od rana v pračke nevyvyesene takže ho možem ist dat znova prevrtieeet...a musim ist nachystat masičko na grilovačku takže neupratuje bo zajtra tu budde aj tak binec...potom vam hodim foto tortičky drobcovej... 😀 😀 😀

lilimoni
26. jún 2015

@mausy21no to som veru aj ja zvedavaaa 😀 aj na svoju 😀

lilimoni
26. jún 2015

@mausy21 ty robis torticku, ci objednavate?