Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@dzanem
@lilimoni no babule vytrpel si az az a teraz aj blba chripka robi unho crevne problemy, papanie je trosku obmedzene ale inak dobre, jediny problem ke ze casto chodi kakat a nieje to bohvieco sa snim niekam vydat na vylet vzdy mu treba a neda to inde len doma 😊
na ulici riesia tu Elisku co vcera zomrela bola v piatom mesiaci 😞 inak novy cas pise riadne bludy ona byvala teraz tu nie v podunajskych
Cafte zeny.. co som zmeskala? 😝
@lilimoni a inak plati to ze cim je blizsie k ovulke tak testik silneje? lebo som citala ze farebnost moze skakat, ze niekedy ciarka moze byt, potom nemusi, potom zase je atd...tebe to postupne silneje alebo si uz mala aj tak ze jeden den silnejsia ciarka a dalsi den slabsia alebo ziadna?
@zuzkasu ze koncene vypadli ,, a vraj boli spokojny na par nedostatkov ale ze to je riesitelne... tak uvidíme ci sme ziskali nového zákazníka. 😉
my mávame audity aj 4-5x do mesiaca ale tento bol top.. buduci tyzden pridu sefovia s francuzska a dalsi tyzden dalsi novy potencialny zakaznik a zas nemeci 😠 to zas bude ach jooo
moje krasne snazilky tak balime s tatinkom a ideme domko,,,, tak za prve silno silno plodte 😉 sexikujte 😀 za druhe prijemny vikendik ... my budeme kolotocovat s cvrckom a za dalsie utekam domov cikat musim robit ovu testyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀
Boze babyyyy, 17 hodin a ja som akurat tak pozehlila, potriedila pradlo, poskladala ponozky a zapla 2x pracku 😠 a upratovat som zasa nestihla 🙄
@lilimoni jaaj no parada,tak nas zanedbava?ty počuj ja som taka zvedava na tu ranajšu teplotu jak šlak..to brucho ma furt pobolieva,ale už si myslím že to nemože byt od kramov týžden doprdu mi len dalo b´vediet že sa bližia a teraz už od stredy taketo tlaky...no neviem každopadne sa mi to nepozdava...

Myslim, ze sa blizi ovulkaaa 😀