Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Malo to tak byt bolo vam sudene
@hennyinnsbruck vsak ono mat par dni pauzu od sexu nie je nic katastrofaaalne 😀 ak sa mas na co vyhovorit 😀
@lilimoni 😀
@hennyinnsbruck mam pocit ze dieta chcem len ja,nema chut na sex ani na neznosti
Babyyyy aku polefku k pecenemu pstruhovi mam spravit? 🙂
@dzanem nechaj ho teraz tak.. rozhovor by asi nebol dobry napad 😕 chlapi su v tomto iny ako zeny....
@lilimoni uj....zeleninovu?s krupicovymi knedlickami...
Moj neni na polievky ked som mu urobila zeleninovu a la moja Mama v ten den bola zjedena 😀 no co dobra slovenska kuchyna xixi
@hennyinnsbruck moj tiez je polievky z donutenia 😠 ale mala potrebuje a furt dookola rajcinova alebo vyvar. Inu nechce a uz mi to leze na nervy 😠 takze daku zeleninovu? Ja sladkovodne ryby nerada 😅 iba ak zraloka si doprajem v primorsku, bo u naj je drahy a nevedia to tak dobre spravit 😀
@lilimoni zeleninovua je fajn...ja tak robim ze nastruham mrkvu,trochu olej podusim/pusti farbu,potom zbytok zeleniny (kalerab,petrzlen,cibula v celosti ,strucik cesnaku v celosti )neskor zemiaky potom knedlicky.nakoniec hrasok z Konzervy...
Moj chodi na ryby s octom .ja rybu len sem tam ale pripravit rybu v celosti neviem len filety na masle opiect 😀
@hennyinnsbruck ja viem vela ryb spravit 😀 cela rodina ma velmi rada ryby iba ja som asi postarova ci co 😀 a taku zeleninovu robim aj ja ale miesto knedlikov davam pismenka 😀 alebo drobky 😀
Ach baby dnes sme kuksli krst najstaršíeho joj take bábätko pár dňové a ja taká mlads strašne to letí Jak voda.aj som si poplsksls.ach.

@lenkaoravcova no jeden jediny krát aj to som mužovi nadávala a to nebolo ani celé vtedy som hovorila ty a co keď otehotnieme lebo mám akurát plodné dni bolo to 12 dni od poslednej ms potom sme si dávali pozor cely mesiac preto som s tym ani nerátala ze by sa mohlo takto zadarit.