icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

emilia25
28. jún 2015

@lenkaoravcova no jeden jediny krát aj to som mužovi nadávala a to nebolo ani celé vtedy som hovorila ty a co keď otehotnieme lebo mám akurát plodné dni bolo to 12 dni od poslednej ms potom sme si dávali pozor cely mesiac preto som s tym ani nerátala ze by sa mohlo takto zadarit.

lilimoni
28. jún 2015

Bre ranko kocky 😀 vyspinkaneeee 😀
@emilia25 tak teraz si mozes uzivat nakupi detskych veciciek 😀 ako stare mas najstarsie dietko?

Ja som vam vcera ani nestihla dopisat spravu 😅 bola som znsilnena 😀

lilimoni
28. jún 2015

Grafaaaac

lenkaoravcova
28. jún 2015

Malo to tak byt bolo vam sudene

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni najstarší bude mať 7 rockov bude prvscikom druhorodeny mal 5 v máji a najmladší bude mať 3 v auguste tiez uz ide do škôlky

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 ale ty uz budes mat pomocniiikov 😀 to mas supeeer 🙂 ked ti bude mimi uz sediet, tak sa s nim aj pohraju a pocuj. Dobra rada od mojej maminky co mi dala. Skolacik nech cita babu rozpravky 🙂 precvicite aspon citanie a babatku to tiez prospeje 🙂

lilimoni
28. jún 2015

@mausy21 ahoj zlatiiicko 😀 teplota nist? 😀 co dospavate po zurke? 😀

hennyinnsbruck
28. jún 2015

@dzanem co sa deje? Vypis sa bude ti lepsie ...
@lilimoni ja nejak chut nemam uz po ovulke 😀 ale musim aby nahodou nevycital ze chcem len koli dietatu/to nie je ale pravda ale po ovule ozaj moc chut nemam 😀

lilimoni
28. jún 2015

@hennyinnsbruck vsak ono mat par dni pauzu od sexu nie je nic katastrofaaalne 😀 ak sa mas na co vyhovorit 😀

hennyinnsbruck
28. jún 2015

@lilimoni 😀

mausy21
28. jún 2015

@lilimoni ale suruskooo..teplota o hovne 😝 36.9 test negativny z ranneho šmochtaku...takže niiiišt..tešim sa na zajtrajšiu mrchu..ak by sa zazrak nestal teda

mausy21
28. jún 2015

@lilimoni inak krááásny grafik cicuška

mausy21
28. jún 2015

@lilimoni lili aj ja som niekedy tak byvala na kratunku vystrihana a uplne mi to vyhovovalo...teraz nechavam dlhšie a zomieram

dzanem
28. jún 2015

@hennyinnsbruck mam pocit ze dieta chcem len ja,nema chut na sex ani na neznosti

lilimoni
28. jún 2015

@dzanem to poznaaam. V aprili sme mali sex vzdy len v sobotu 😠 lebo bol vzdy unaveny a vynervovany 🙄 v maji to bolo o kusok lepsie a teraz uz v pohodeeee 😀

lilimoni
28. jún 2015

@mausy21 aj ja som chcela ze dlhe si nechat ale strasne mi to liezlo na nervy 😀

mausy21
28. jún 2015

@lilimoni no a kteplote ani pol slova velice pekne povzbudenieee teda...ccccc 🙄 🙄 🙄

lilimoni
28. jún 2015

@mausy21 tvoj grafac

lilimoni
28. jún 2015

@mausy21 sak dockaj 😀 robila som ti graf 😀 pipiny sak kam ti to zasa zliezlo 😠 zajtra cakam 37,3 aspon 🙂

lilimoni
28. jún 2015

@mausy21 urcite to ta vcerajsia zurka ta podchladila, keby bolo vcera 35 stupnou, tak ti neklesne 😀 a isto si aj kavu vcera pila, ze? 😀

lilimoni
28. jún 2015

Babyyyy aku polefku k pecenemu pstruhovi mam spravit? 🙂

hennyinnsbruck
28. jún 2015

@dzanem nechaj ho teraz tak.. rozhovor by asi nebol dobry napad 😕 chlapi su v tomto iny ako zeny....

mausy21
28. jún 2015

@lilimoni no to čakam ja ja celu noc som bola odokryta krpec spal s nami,takže som sa zobudila anto že mi bola zima....takže určite to je tým 😢 😢 😀 dakujem za graf šak ty si šukula!!!

hennyinnsbruck
28. jún 2015

@lilimoni uj....zeleninovu?s krupicovymi knedlickami...
Moj neni na polievky ked som mu urobila zeleninovu a la moja Mama v ten den bola zjedena 😀 no co dobra slovenska kuchyna xixi

lilimoni
28. jún 2015

@hennyinnsbruck moj tiez je polievky z donutenia 😠 ale mala potrebuje a furt dookola rajcinova alebo vyvar. Inu nechce a uz mi to leze na nervy 😠 takze daku zeleninovu? Ja sladkovodne ryby nerada 😅 iba ak zraloka si doprajem v primorsku, bo u naj je drahy a nevedia to tak dobre spravit 😀

lilimoni
28. jún 2015

@mausy21 urcite tym, odekryta si spala a este k tomu na trt spanok 😀 to bude tym 😀

hennyinnsbruck
28. jún 2015

@lilimoni zeleninovua je fajn...ja tak robim ze nastruham mrkvu,trochu olej podusim/pusti farbu,potom zbytok zeleniny (kalerab,petrzlen,cibula v celosti ,strucik cesnaku v celosti )neskor zemiaky potom knedlicky.nakoniec hrasok z Konzervy...
Moj chodi na ryby s octom .ja rybu len sem tam ale pripravit rybu v celosti neviem len filety na masle opiect 😀

lilimoni
28. jún 2015

@hennyinnsbruck ja viem vela ryb spravit 😀 cela rodina ma velmi rada ryby iba ja som asi postarova ci co 😀 a taku zeleninovu robim aj ja ale miesto knedlikov davam pismenka 😀 alebo drobky 😀

emilia25
28. jún 2015

Ach baby dnes sme kuksli krst najstaršíeho joj take bábätko pár dňové a ja taká mlads strašne to letí Jak voda.aj som si poplsksls.ach.

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 ani nehovor 🙄 my uz mame prvy skolsky rok za sebou 😖