Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
caute babule diky za povzbudive slova 😉 ja idem tiez makat a neco zbuchat na obed.
vy ste tu ake akcne kazdy den.. 🙂 my sme mali este len pred hodinkou ranajky, dnes vecer si dame vinko kedze muzik ma narodeniny, babka este len teraz vstala z postele tak mi az teraz zacina trochu prace a na obed budu kuracie prsia takze sa velmi nenavarim...
ale ked sa pozriem von oknom a vidim to hnusne uprsane pocasie tak mam chut zaliest pod perinu a iba cumiet na telku alebo citat knihu, hoci som vcera bola velka hrdinka ked som zjedla celu cokoladu/aspon ze bola horka/ ze si dam dnes hodinu cvicenia 😀 😀 😀
@puffu no prvorodeny uz nam nastupuje do skoly joj uz taky vellky a najmladsi ide do skolky sostrednym.no takze zmien kopec.a to este neviem ako dalej maly bude mat 21.8. 3 rocky tak idem skusit predlzenu matersku ak ju zamietnu tak asi pn.este ze som v robote nedala vypoved co som uz x krat chcela navrat u nas nehrozi kedze som zila v cechach a tam mam aj pracu takze vlastne som poberala cesku matersku.
@emilia25 jaaj tak to vela zmien, aj pre deti aj pre vas..🙂 ale uvidis ze rychlo do toho vhupnete a zvyknee si..🙂
ja planujem matersku tiez z uk len uvidime ci to vsetko povybavujeme a ci nebude najjednoduchsie nahlasit sa na sr a poberat iba rodicak...ale tak uvidime,este sa tym zatial nezatazujem..hlavne je aby sa nam podarilo otehotniet,a by bolo vsetko s babankom v priadku a aby si nasiel muz pracu...ostatne veci z uk by bol mily bonus ale ak nebude tak najdeme ine riesenie a prezijeme nejako.. 🙂
Baby aha co som nasla 🙂 tak si teraz vyber 🙄 babo rad 😀 http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=38866
Halooo babuleee, kde ste? 😨 Neviete kde kupim pismenkovu korytnacku? Segra ju pre Moniku zhana uz mesiac a uz sa vraj nesmie predavat 😨
Baby tak taska do skoly pre syna podla jeho zelania spidermanova objednana.este nas caka zariadenie jeho detsleho kralovstva a samozrejme ho t naucit aj spinkat.lebo u nas su dve derske izby ale bez deti.nas deticky dvaja spinkaju s nami a najstarsi s babku.kd sm och tam supli vydrzo to par dni a aj tak smich mali opet u nas.

Cafte kocky.. 🙂 tak my konecne doma 😀 idem makat, varit, upratovat a zehliiit tfuj 😖 teplota nic moc.. kto je uz oplodneny? 😀