icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
28. jún 2015

Cafte kocky.. 🙂 tak my konecne doma 😀 idem makat, varit, upratovat a zehliiit tfuj 😖 teplota nic moc.. kto je uz oplodneny? 😀

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa dufam, ze po vcerajsku jaaaa 😀 len sa nepretrhni od roboty 😀

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni jasneeee... za chvilu sem picnes kolaje az do bruselu 😀

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa a ty teeeez 😀 a moc nerob, bo potom mame vycitky svedomia ake lemry sme 😅

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni sak si makala vo stvrtok... si normalne zanedbavala modreho kona 😀

zuzkasu
28. jún 2015

caute babule diky za povzbudive slova 😉 ja idem tiez makat a neco zbuchat na obed.

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa no sak som mala 8 pracok nepozehlenych 😅

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni krista! Tfuj.... 😀

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa mi nieco hovor 😠 som zehlila cely den jak sibnuta 😠

puffu
28. jún 2015

vy ste tu ake akcne kazdy den.. 🙂 my sme mali este len pred hodinkou ranajky, dnes vecer si dame vinko kedze muzik ma narodeniny, babka este len teraz vstala z postele tak mi az teraz zacina trochu prace a na obed budu kuracie prsia takze sa velmi nenavarim...
ale ked sa pozriem von oknom a vidim to hnusne uprsane pocasie tak mam chut zaliest pod perinu a iba cumiet na telku alebo citat knihu, hoci som vcera bola velka hrdinka ked som zjedla celu cokoladu/aspon ze bola horka/ ze si dam dnes hodinu cvicenia 😀 😀 😀

lilimoni
28. jún 2015

@puffu len si daj 🙂 cokotka je zdravaaa 😀

puffu
28. jún 2015

@lilimoni ja som pred ms a pocas vzdy taka kyselina.. 😀 vcera jedna cokolada padla, predvcerom druha..ale tak potom zase cely mesiac nic 😕

lilimoni
28. jún 2015

@puffu ja zerem tyzden pred a dva tyzdne po 😅

puffu
28. jún 2015

@lilimoni tak ja sa nemam potom na co stazovat 😀 ja iba tak 4dni pred a 2dni pocas ms...

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni a my zas pred sebou tolko vela noveho nas caka od septembra.ach

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 neboj, bude to fajn 😀 ja som tak stresovala az som si sediny nasla 😅

puffu
28. jún 2015

@emilia25 aj u nas bude tento rok v style velka zmena ..muz si od septembra dava ziadosti do zamestnania na sr, dokoncuje sa nam dom, dufajme ze aj bicikovci budu aktivni a aspon jeden sa na mna nalepi 😀 ale uz sa tesim na to co nas caka... 🙂
a teba ake zmeny cakaju od septembra?

emilia25
28. jún 2015

@puffu no prvorodeny uz nam nastupuje do skoly joj uz taky vellky a najmladsi ide do skolky sostrednym.no takze zmien kopec.a to este neviem ako dalej maly bude mat 21.8. 3 rocky tak idem skusit predlzenu matersku ak ju zamietnu tak asi pn.este ze som v robote nedala vypoved co som uz x krat chcela navrat u nas nehrozi kedze som zila v cechach a tam mam aj pracu takze vlastne som poberala cesku matersku.

puffu
28. jún 2015

@emilia25 jaaj tak to vela zmien, aj pre deti aj pre vas..🙂 ale uvidis ze rychlo do toho vhupnete a zvyknee si..🙂
ja planujem matersku tiez z uk len uvidime ci to vsetko povybavujeme a ci nebude najjednoduchsie nahlasit sa na sr a poberat iba rodicak...ale tak uvidime,este sa tym zatial nezatazujem..hlavne je aby sa nam podarilo otehotniet,a by bolo vsetko s babankom v priadku a aby si nasiel muz pracu...ostatne veci z uk by bol mily bonus ale ak nebude tak najdeme ine riesenie a prezijeme nejako.. 🙂

emilia25
28. jún 2015

@puffu tak tak vzdy sa najde riesenie niekedy pride aj samo od seba.

lilimoni
28. jún 2015

Baby aha co som nasla 🙂 tak si teraz vyber 🙄 babo rad 😀 http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=38866

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni takze sexovat fuuurt 😀

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni ja som niekde citala ze 72 dni dozrievaju spermose...

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa ja dnes, ze 72 az 84 dni 😀 tak ja neviem, ci plodit dnes aj zajtra, ci len zajtra ale asi ide ovu, bo by som pretiahla aj Quasimoda 😅

lilimoni
28. jún 2015

Halooo babuleee, kde ste? 😨 Neviete kde kupim pismenkovu korytnacku? Segra ju pre Moniku zhana uz mesiac a uz sa vraj nesmie predavat 😨

emilia25
28. jún 2015

Baby tak taska do skoly pre syna podla jeho zelania spidermanova objednana.este nas caka zariadenie jeho detsleho kralovstva a samozrejme ho t naucit aj spinkat.lebo u nas su dve derske izby ale bez deti.nas deticky dvaja spinkaju s nami a najstarsi s babku.kd sm och tam supli vydrzo to par dni a aj tak smich mali opet u nas.

zuzkasu
28. jún 2015

@lilimoni prave som si ofarbila hlavu. to taku zivu ci hracku? mozem sa spytat ak zivu svagra robi pre chovatelov dilera

zuzkasu
28. jún 2015

@emilia25 aj my sme nedavno objednavali tasku pre naseho drobca.

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 moja mala si robi ulohy so mnou v jedalni 🙂 vraj sa jej tam lepsie uci 😀

lilimoni
28. jún 2015

@zuzkasu zivu a mlada ak by zohnal 😀