icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

vikina6
29. jún 2015

@orchidea111 juj,nemysli na ten sen,všetko bude ok,len si prichystaj testy že cez týždeň testuješ 🙂 budeš pekná mamina 😉 a všetko najlepšie prajem,hlavne nech sa už ukažu // čiarky a krásnych 9 mesiacov s drobčekom v brušku 🙂

juliett99
29. jún 2015

@nayrufa
@orchidea111 a mne sa v sobotu snivalo o rybyckach a dnes v noci ze sme sa bozkavali a drahý mi povedal ze chrustik my sme sa naozaj bozkavali 😀 😀 😀

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa snad si si ju nestrcila do huby miesto teplomera 😀

lilimoni
29. jún 2015

Joooj na mna nemaaate. Je to sice uz dlhsie ale na ten sen nezabudnem nikdy 😀 snival sa mi ciernobiely nemy sen s titulkami (ako boli stare filmy) a ja som nestihala citat 🙄 😀 taka unavena som sa este nikdy nezobudila 🙄
A ked som bola tehu sa mi snivalo, ze som isla do poradne s MHD a nic mi neslo, tak som si pozicala trolejbus a po poradni som kruzila okolo celej BA a nevedela som, kam ho mam vratit 😀

nayrufa
29. jún 2015

@lilimoni ne, len som kukala, ze co do p.. 😀 😀 😀

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa nechrape ti manzel? To by davalo zmysel 😀

lucia1002
29. jún 2015

@nayrufa ked mavas dlhsie cykly, tak ovu este len pride 😉 lebo aj tak mas nizke teploty, myslim celkovo, aspon mne dr.hovoril ze po ovu by mala byt teplota okolo 37..resp. urcite asi vyssia ako 36,5...aj ked to samozrejme nie je vzdy pravidlo 😀

nayrufa
29. jún 2015

@lilimoni niekedy chrape.. ale to zacinam cmukanim... ked nepomoze drganim a ked ani to nezabere vezmem vankus a taku mu slahnem... to uz zaberie... ale vzdy na mna kukne jak vyorana mys, ze ved nespiiim 😀 😀 😀 😀

nayrufa
29. jún 2015

@lucia1002 no uvidime... budem testovat dalej... 🙂

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa no asi papuca je vyssie stadium 😀 aj moj chrape jak trafeny 🙄 tiez mu bradu natahujem alebo laktom do rebier 😅

orchidea111
29. jún 2015

@vikina6 dakujem ;) dosli mi uz aj vysledky na bakterie... mam tam pozitivne nejake streptokoky.. tak neviem... lekar mi este nevolal.. uvidime co s tym ideme robit..

emilia25
29. jún 2015

No baby ranný rituál za mnou ráno o 5 muzicks vystrojiť do prace deti do skolky konecne ticho Hshs pes vyvenceny koterec vydrhnuty sliepky vypustené a ide sa buchst omietka aj ked mi to muz zakázal ale co už ušetrím mu robotu.

lilimoni
29. jún 2015

@orchidea111 dostanes cipky na 10 dni a potom kontrola 🙂

lilimoni
29. jún 2015

@emilia25 sa radsej setri a sprav mu nejaky kolacik 🙂

orchidea111
29. jún 2015

@lilimoni uz zaseeeee :D :D :D

lilimoni
29. jún 2015

@orchidea111 hej hej zase 🙄 ja som pred dvomi rokmi furt cipkovala jak degener 😠

rula
29. jún 2015

@lucinka0308 jeeeej , ano, si v tom juchuuu

rula
29. jún 2015

@adanka22 waw, tak ste sa pekne baby rozbehli, nesníva sa Ti, blahožekám, budeš mamaaa

stanka1986svk
29. jún 2015

Ahojte...vidím že pribudli ďalšie tehule 😉 🙂 ...gratulujem....
Nám už bije aj srdiečko aj nás vidno,,,konečne..fotku nemám ☹ lebo to bolo večer na pohotovosti...mangel sa nemohol na mňa pozerať ako obímam záchod..tak pani doktorka nám dala tipy ako to zmierniť.keď nepomože tak infuzky...za dva týždne som schudla 9.5kg...ale tak ja som mala 14kg nad mojou normálnou váhou...ešte nám všetko vysvetlila že keď už jevsrdiečko tak riziko potratu je o 60%menšie...a medzi mrchou a usg je už len týždeň rozdiel,,,
A ostatné babule kedybtestujete????

emilia25
29. jún 2015

@lilimoni no zakázal mi to ale omietka ide sama dole a tam bude cokel tak je to pri zemi neni to nebezpečné a na kolscik mám bsbicku ktora vari pece a stars sa o nás.ja som len pri malom ktory sa teraz hrá s raketu na dvore.a ja pri nom budem buchst stenu a sem tam mi pride pomôcť.

orchidea111
29. jún 2015

@lilimoni na nervy uz fakt :D o dvanast dni cestujeme na dovcu, tak by sa to este stihlo vsetko preliecit..

orchidea111
29. jún 2015

@stanka1986svk to je dobra dieta :D moja kolegyna tiez velmi schudla.. v piatom mesiaci este ani brusko skoro nebolo vidno.. ja necakam o 6 dni mrchu.. este uvidim ci testnem skor alebo odolam :D

stanka1986svk
29. jún 2015

@orchidea111 nebojkaj prelieči....a kam na dovcu idete???

lilimoni
29. jún 2015

@stanka1986svk aspon ze mimi je ok 😀 tatova segra grcala do 38tt 😀 schudla 14 kil 😀 a synator mal skoro 4 kila ked sa narodil 😀 ze po porode machrovala po dedine v minisukni 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

@orchidea111 odoláš..až v deň d si uro testík 🙂 ...aj keď mne z ranného moču neukazovalo...až z poobedného...lebo v noci som len cikala 😀

orchidea111
29. jún 2015

@stanka1986svk do chorvatska ideme partia kamaratov.. chodievame kazdy rok.. je to blizko, more ciste, jedlo super.. ;) do arabskych zemi by ma nikto nedostal :D

lilimoni
29. jún 2015

@orchidea111 ja sa neviem dockat ovulky 🙄

zuzkasu
29. jún 2015

@lucinka0308 Gratulujem
@adanka22 Gratulujem prajem Vám obom krásne tehu 🙂
@orchidea111 Všetko najlepšie k narodeninkám 🙂 si kočena
@nayrufa
@lilimoni Ty co tu grafujes jak horska draha 😀 ale teda dobrý je len sa prd vyznám
@juliett99 Dobré ránko babule, ja už zarezavám v práci den mi nezačal velmi dobre, ale čo už. Vám prajem krásny pohodový dník

orchidea111
29. jún 2015

@lilimoni asi je na dovolenke ta tvoja ovulka :D tak snad pobali kufre a dorazi

lilimoni
29. jún 2015

@orchidea111 a co tak sicilia alebo ibizaaaa 😀