icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
29. jún 2015

@tinka881 my sme si za prvy mesiac chodenia vymenili 10 tisic sprav 😀 😀 😀 v robote som len vypisovala a v skole na prednaskach tiez 😀 to skuskove obdobie ani neviem ako som presla, vsetko mi bolo jedno, lebo som lietala v oblakoch 😀 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

@orchidea111 jeeejjj neboj aj to príde

stanka1986svk
29. jún 2015

ake je to zvláštne že keď sa žena popáli nechce ani chlapa vidieť a vtedy bum príde ten s ktorým ostaneme 🙂

nayrufa
29. jún 2015

@lilimoni @stanka1986svk aj my sme mali malu svadbu... na obrade bola cela kelly family ale zabavu sme mali uz len s kamosmi a rodicmi ... moja najlepsia kamoska musela ist rano domov v pyzame 😀 😀 nevladala sa ani prezliect 😀 😀 😀

zuzkasu
29. jún 2015

mna kamoska vytiahla do krcmy s jej bratom a on tam poznal nejakych chalanov mne sa tam jeden lubil Tomáš ale nakolko som bola cca pol roka po tazkom rozchode som to neriesila, na druhom stretnuti som sa dozvedela ze som sa tam pacila nejakemu Majovi vraj sa do mna zmiloval ale mne sa on nepacil 😀 No a potom sme sa ako partia castejsie strstali na pivku v petržka, raz sme boli na diske a Majo si ku mne sadol a bol taky neohrabany boze co on odomna chce 😝 a nakoniec sme sa dali nejako dokopy ale laska to z mojej strany stale nebol, byvala som v podnajme v petržke to bol jun v auguste dosiel s klucami od ubytovne v slovnafte ze dostal ako zamestanenc tuto moznost tak sme spolu zacali byvat,v novembri prva navsteva u mojich rodicov kde sme zarobili maleho 😀 ale to som zistila až v january ze som tehu 😀 no a v july sa nam narodil maly cize do roka a do dna 😀 sme spolu uz 12 rokov stoho 10 aj manzelia 😀 je starostlivy, obetavy sikovny bola som jeho prva baba celkovo. Cele tehu som bola v nemocke a on mi pral nohavicky denno denne mi nosil jedlo neskutocne sa o mna staral a to bola laska

orchidea111
29. jún 2015

@stanka1986svk asi preto, ze uz vie co chce a co nechce.. s mojim byvalym uz som sa chcela rozist po styroch rokoch.. ale bolo mi ho na jednej strane luto a na druhej strane som sa aj bala ze ostanem sama 😀 nakoniec som to riskla a mam naj manzela na svete 🙂

stanka1986svk
29. jún 2015

@zuzkasu jeejjj to je pekneee..zlatunkyyyyy 🙂 mne mama stále hovorila že láska je len pocit..že najpv je kamarátsvo-priateľstvo-láska-priateľstvo na celý život s láskou

stanka1986svk
29. jún 2015

@orchidea111 risk je zisk

zuzkasu
29. jún 2015

ale na margo tej lasky musim povedat ze to je chla s ktorym som si hned vedela predstavit zivot, mama vzdy hovorila ze ten pravy je ten s ktorym si vies predstavit buducnost a bol to On teda aj je už by som nemenila aj ked ma obcas sere, mal detstvo kde rodicia zili oddelene v jendom byte on bols mamou brat s otcom takze vztahy o nicom, ked som ho ja spoznala mama uz nezila zomrela zo dna na den bez nejakych predpovedi. Jeho otec ma nechcel vraj som ciganka ( co teda niesom) takze sme to nemali lachke ale vsetko co mame sme si vybudovali samy ani len jeden cent sme od nikoho nikdy nedostali aj svadbu sme mali malinku ale nelutujem, prezili sme spolu strasne veci Adamko nemal sancu nazivot 2x krat nam povedali ze neprezije a je tu ma 10 rokov pomaly 11 a je zdravy, Marosko zasa tazka operácia, vždy sme spolu všetko zvládali a to upevnilo naš vztah 😀 fuuuuu ale som sa vypisala som stastna ze mam mojich chlapov

lilimoni
29. jún 2015

@zuzkasu to potesi, co dietko, to zle spravy 😠 ale vsak su to zdravi chalani uz 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

@zuzkasu pesne je to tak že ťažké skúšky posilnia upevnia vzťah..aj ja s mojim sa aj pohadáme aj tanierevlietaju 🙂 hoci užvdlho nelietali..ale potom najkrajšie je to udobrovanie...a my potom ztoho obviňujeme znamenia ja som batan on škorpion..tak niesme na vine my ale znamenia a rodičia že to zle naplánovali... chichi,,, ale tak stale ro rak je aj jude že niwt chyža bez kríža

mausy21
29. jún 2015

nič ma nebaví...ma to nasralo...och ešte že od stredy idem do prac a nbudem mat čas na to mysliet 😖

zuzkasu
29. jún 2015

@lilimoni tak urcite nikomu neprajem si zazit co sme si s Adamkom zazili, ale stalo to za to teraz je to velká chlapina 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

@mausy21 Čo sa stalooo

mausy21
29. jún 2015

@zuzkasu čo sa mu stalo?

mausy21
29. jún 2015

@stanka1986svk šak niiišt...prišla mrcha 😠

stanka1986svk
29. jún 2015

@zuzkasu verím ti muselo to byť ťažké....ale klobúk dole..zvládli ste toba lekárom dokázali že niekedy sa aj medicína mýli

mausy21
29. jún 2015

@lilimoni liluša prečo mi nejde sa prihlasit do tej prikurenej stranky nevieeeš?nemam na nič nervy ☹

orchidea111
29. jún 2015

@zuzkasu moj vyrastal od 15 bez mamy.. vzala si zivot a tiez si myslim, ze toto vsetko spravilo z neho milujuceho manzela, ktory si vie vazit zenu...
A teraz kocky jedna vec ktoru na svojom chlapovi milujete a naopak za ktoru by ste ho zabili 😉
Ja prave toto, aky je pozorny a vie ma vzdy rozosmiat, je tu vzdy pre mna.. no vadi mi ako vsetko rirsi.. aj malinke problemy si vzdy az moc berie k srdcu.. ja som skor taky typ, ze mam na haku.. no on vzdy musi problemy rirsit az do spiku kosti 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

@mausy21 joooj 😒 ☹ nooo ako prišla nech rýchlo odíde a šup na ďalšie kolo...inak mne prri malej lekár povedal keďsme to potom rátali že som musela poeas mrchy otehotniet

juliett99
29. jún 2015

@nayrufa
@mausy21
@rula
@zuzkasu
@lilimoni
@stanka1986svk Babulky dakujem za srdieckoooooooooooooooooooooooo 😵 😵 😵

zuzkasu
29. jún 2015

@mausy21 joj moja to nadlho bolo toho viac , kazdopadne nebud smutna s mrchy. Teš sa zatial stoho čo máš, neboj raz sa aj my dve dočkáme tretieho 🙂

lenkaoravcova
29. jún 2015

@stanka1986svk a to sa da? pocas mrchy?

stanka1986svk
29. jún 2015

@orchidea111 moj takisto z komara robi somara, je prehnane puntičkársky a kedysi bol mamičkin maznáčik ale to sa už zlepšilo..a čo milujem ? vie sa o nás postarať, vieme sa šáliť ako malé deti 🙂 , dáva mi pocit bezpečia

stanka1986svk
29. jún 2015

@lenkaoravcova poznám ženy ktoré počas mrchy ostalivtehu..proste treva skúšať vždyvrazvsa to musí podariť

zuzkasu
29. jún 2015

na mojom mužovi neznášam že vždy tak vyštekne je strašne výbušný a že nevie prejavovat city mne ani detom, nieked yma slabe chvilky ze to dokaze, a vzdy zabuda na meniny, narodeniny ,výročia 😀 😀 😀 Ale inak je starostlivy, vsetko vie aj zenske aj komplet muzske roboty, dokaze take veci ze sa nestiham cudovat na cokolvek si spomenieme ze treba spravit urobi. Mohla som byt 9 rokov doma s detmi a ona sa o nas staral mal dve roboty 😀

lenkaoravcova
29. jún 2015

@stanka1986svk vsak to si aj ja myslim neriadim sa grafmi ani tabulkami otehotnela som 3 krat snad aj 4ty to pride, len musi byt manzel doma 🙂

nayrufa
29. jún 2015

@mausy21 hlavu hore moja.. nejako to dokopeme tento rok... 😕

stanka1986svk
29. jún 2015

@zuzkasu jeej vidím že nielen moj trpí demenciou na dátumy..mojho som dátum dcery naučila že kým mi to neodrapotal aj o polnoci nebol sexik

stanka1986svk
29. jún 2015

@mausy21 pozri si poštu dufam že dvihne náladičku