icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
29. jún 2015

@stanka1986svk jéééj strašne moc ďakujeem...snad ma to čoskoro prejde,strašne som dufala že sme to dali ☹

mausy21
29. jún 2015

@nayrufa hmmm...

lilimoni
29. jún 2015

Ja neznasam na mojom muzovi, akeho neschopaka z neho rodicia vychovali 😠 nevie si zastat ani zensku ani muzsku robotu 😠 a ked je nervozny z roboty, tak nervuje celu rodinu, by som ho za to nakopla do prdele niekedy 😠 ale zato je to velmi citlivy a starostlivy muz 🙂 vsetko na svete by mne aj malej dal 🙂

lilimoni
29. jún 2015

@mausy21 sak si robila vsetko podla predpisu 😠 som cakala, ze rano napises 37,5 😠 a ja sa tiez musim aj 5x prihlasit, kym mi to zobere meno a heslo 😠

orchidea111
29. jún 2015

Babule, idem ja.. volal mi gyndos, aj jemu dosli moje vysledky.. mam si u nho vyzdvihnut nejaky krem.. a pitom rovno do prace.. tak zatial 😉

stanka1986svk
29. jún 2015

@mausy21 bude aj tooo uvidíš

mausy21
29. jún 2015

@zuzkasu
@stanka1986svk
@nayrufa
@lenkaoravcova
@juliett99 idem dat kavičku ešte som dnes nemala....bo som chlapov viezla do práce robim taxikarku...inak babenky ak y ste vedeli o niekom kto ide stavat alebo prerabat zateplovat ,,,,mame stvebnu firmu..kludne dajte avizo 😉 ...ježiš cele zle hladna som nema mi kto uvarit,a ani sa mi nič nechce, boli a brucho a som nahnevana ani neviem nakoho...či na seba či na mojho alebo nakoho..nepočuvam nič ine len on je teraz v strese lebo ma toho vela ,určite to je tým...bože ved kto dnes neni v strese?!!!! och asi kupil ten folandor čo čo to je

juliett99
29. jún 2015

No tak zeny moje ja som zatial nezistila co by mne vadilo.. Vyhovuje mi aky je rozumny, spolahlivy, nevybusny,vie pochopit moje dni pred mrchou, romatik a hlavne nas oboch miluje ( teda hlavne cvrcka ze berie ako svojho) ale ked pridem nato co mi vadi dam vediet. Mimochodom este ani 1x sme sa nepohadali .. Vzdy mame rovnaky nazor a vela krat sa nam stane ze nieco povieme naraz alebo v polke slova skonci jeden z nas a dopovie to. A to sme spolu kazdy den 24 hodin okrem par minut ked ide ma wcko a fajcovat 😀

mausy21
29. jún 2015

@lilimoni no vidiš 36.8 na nervy čo už..už je to tam uvidime tento mesiac ak nič tak aj tak nič...v july davam vypoved...neviete ako to je?ked skončim v praci a pojdem na matersku bude sa mi rátat z podpory nezamestnaneckej alebo s platu čo som mala?

lilimoni
29. jún 2015

@mausy21 z platu 🙂

lilimoni
29. jún 2015

@mausy21 teda ak pojdes na matersku do 8 mesiacov tak z platu, ak neskor, tak sa to spriemeruje 🙂

mausy21
29. jún 2015

@lilimoni takže ked dam výpoved ,v oktobri skončim tak normalne sa mi bude materska ratat z platu?

juliett99
29. jún 2015

@mausy21 kup aj sebe moja budete obaja viac pritulny 😀

lilimoni
29. jún 2015

@mausy21 my ideme buduci rok robit fasadu a ideme si pristavat terasu 🙂

mausy21
29. jún 2015

@lilimoni počkaj do 8 mesiacov od datumu výpovede?či?

zuzkasu
29. jún 2015

@mausy21 z platu 🙂

lilimoni
29. jún 2015

@mausy21 ano, pokial ti da gyndos papier s nastupom na matersku a je to do 8 mesiacov, tak z platu 🙂 ale @nayrufa je "sockarka" tak da presne info 🙂

nayrufa
29. jún 2015

@mausy21 ochrannu lehotu na materske mas 8 mesiacov... takze od skoncenia pracovneho pomeru... to by sa ti ratala z platu, teda ak si robila min. 270 dni... ak by si to nestihla, tak pojdes rovno na rodicak... 😉

lilimoni
29. jún 2015

@mausy21 8 mesiacov od prihlasenia na urad prace 🙂

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa a keby si platila este dva, tri mesiace sama socku, tak by sa jej aj tak ratalo 8 mesiacov od poslednej dobrovolnej platby, ci by musela do konca platit? 🙂

nayrufa
29. jún 2015

@lilimoni musela by platit 270 dni... lebo nemozes si kombinovat rozne pomery... teda zamestnanca a dobrovolne poistenu osobu... 🙂

emilia25
29. jún 2015

Baby ja som dnes taká šikovna stena obuchana krasne sla sama dole sice ruky doskrabane do krvy ale to sa zahojí este kotolnu vycistit od včerajšieho palenia papiera a blbosti a mozme ist papat a co potomno predsa spat do 3 ako kazdy bozi den.

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa takze teraz bola zamestnana, zaplati si sama dajme tomu dva mesiace a ked donesie do 8 mesiacov od poslednej platby papir na matersku, tak ju v pohode dostane? 🙂

hennyinnsbruck
29. jún 2015

Juj kocky ja dnes vstala myslela ze mi krize vypadnu...asi som zle lezala plus plny mechur moje ladviny uff ....furt ich este citim (krize )
Este dnes a zajtra robir a dofca pokracuje juhuuuuu 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

Takže moja mala prišla na to čo si mi tu píšeme...a jej reakcia???prečo tu nemá fotku..noo tak vám ukažem princeznú Viktóriu ktorá sa narodila v 32tt a teraz má 10rokov, vušku 151cm a váhu 43kg..foto su z jej hodiny snowboardovania ktoré miluje

hennyinnsbruck
29. jún 2015

@lilimoni
@mausy21
@juliett99
O co ide co nam vadi na chlapoch?? 😀

hennyinnsbruck
29. jún 2015

@stanka1986svk zlata 😉

lilimoni
29. jún 2015

@hennyinnsbruck co na nich neznasame a co na nich milujeme 😀 plus ako sme sa zoznamili 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

noo a aj ako sme sa snimi zoznámili

zuzkasu
29. jún 2015

@stanka1986svk Vau šikulka 😀 a ten inštruktor ouje 😝 😝 😝