icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

stanka1986svk
29. jún 2015

@hennyinnsbruck jooj dakujem ale to je diabolll....Ned uvidíš preco

lilimoni
29. jún 2015

@stanka1986svk a ten sympatikus ujo je tatik, ci instruktor? 😀 inak ako by ti z oka vypadla 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

nooo veľmi zlatýýýý

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni to je inštruktor kamarát
Ďakujem ale keby ste videli tatika tak ona je celá on

hennyinnsbruck
29. jún 2015

@lilimoni
Aha....
Pisem vecer mam prestavku nestiham 😀

lilimoni
29. jún 2015

@stanka1986svk kde to uci? Uci aj lyzovat? Chcela by som malu zobrat na lyzovacku ale ako tehula si budem uzivat teplo kaviarne 😀 tato nevie nic 😠

lucinka0308
29. jún 2015

@rula och stále tomu neverím lebo sa cítim ok aach zvláštne to je hh neviem či som na to pripravená 😒 mám zmiešané pocity

stanka1986svk
29. jún 2015

Ona je čistý diablik s anjelským výzorom,,,,navyše vyliezla na slona a ten blbý slon presne vtedy sa začal prechádzať..a ona?nič vysmiata od ucha k uchu že má jazdu ktorú nikto nemall.a ja som o strachu skoro odpadla

lilimoni
29. jún 2015

@lucinka0308 pockaj si na sono a ked uvidis toho minicloveka, tak pripravena urcite budes 🙂

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni On učí len snowboarding...ale su tam aj inštruktori na lyžeba sú tiež peknýýý. Je to na jahodnej pri košiciach.vypožičanie stoji 6e na tri hodkya inštruktor stojí 12e

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni ani u nás tato nevie nič...no ani ja...snowboardovať už ako tak viem...ale povedala som že mala bude vedieť...to je dobré že on s malou vie srandovať aj ju vyštaviť...mne mala po dvojhodinovom treningu zaspala už o tretej poobede a spalaaž do rána 🙂

lilimoni
29. jún 2015

@stanka1986svk parada 😀 a budu mat nervy aj na mojho satana? 😀

zuzkasu
29. jún 2015

@stanka1986svk my tiež s mužom neviem lyžovať ani snovbordovat 🙂 ale zato sme ich naučili byciklovat, plávať a korčulovať aj aj hihi

stanka1986svk
29. jún 2015

@zuzkasu sikovnýýýý...

lilimoni
29. jún 2015

@zuzkasu moj muz nevie korculovat ani bicyklovat a ani plavat ani lyze ani ziaden sport 😠 iba ak biliard, v tom je macher 🙄

nayrufa
29. jún 2015

@lilimoni nie... 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni ano tým že sú to mladý chalani vedia ako s deťmi aj s puberťákmi..mala bola k nemu drzá zo začiatkuu..vieš čo urobil? Pristúpil na jej hru a dopadlo to tak že spala od tretej do rana 🙂 ale urobil to tak že mala to brala ako hru že sa nahanaju zo snowboardom na nohe...

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni Náš vie zasa len hrať pc hry 😖 raz som ho dala do kolies.korcul a skoro sa celý polámal...tak drevo nechám radčej drevom 😀

lilimoni
29. jún 2015

@stanka1986svk tak parada. Moja nie je zlobidlo ale strasny vymyselniiiik 🙄

lilimoni
29. jún 2015

@stanka1986svk este ze ty ma vies pochopit 😀 mame doma sportovcov 😀 co z narobime 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni ver že pri nom nevymysli nič... 🙂

emilia25
29. jún 2015

No baby hnijem za ziva.uz zas v postreli po dobrom obediku viazeme sadlo so synom.boze to ke zivot a to som uz po 8 rokoch chcela konecne medzi ludi do prace.ale aspon kotolna je cista a pochvala velika od muzicka bude lebo moj muzik si vsetko rozlozi po celej kotolni hlavne cement lepidlo a pili a potom sa cuduje ze sa tam nepohne a nadava aky tam je bordel.a staci to len ulozit a po zametat a kotolna je do polky prazdna a cista.ach jaj.

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni ja som sa tiež bála zo začiatku..skušala akože plakať..ale on jej hned povedal..viki ked skonči trening odnesiem ťa do divadla..a už bol výbuch smiechu

zuzkasu
29. jún 2015

pozor dzivcence mam vratcku 😃😃😃 v rohu kusom mojho sediveho muza 😂😂

stanka1986svk
29. jún 2015

@zuzkasu veľký opravár 🙂

lilimoni
29. jún 2015

@stanka1986svk tak to skusime v zime 😀 snad si to Monicka uzije a ja budem fnukat, ze sbanderom nemozem na lyze 😅 si aspon snehulaka postavim 😀

mausy21
29. jún 2015

@nayrufa ahaaaa takže aj ked ja dám vypoved to tak plati?takže ja kludne možem dat vypoved a snažit sa dalej a pokial by sa nam to do 8 mesiacov od skončenia prac.pomeru podarilo tak mi budu ratat matersku z platu?v oktobri končim kedže 2 mesačna výpovedna,a napriklad v decembri budem tehu tak normalka materska z platu ano?

nayrufa
29. jún 2015

@mausy21 ano... proste musis ist na matersku do 8 mesiacov od skoncenia pracovneho pomeru... 🙂

juliett99
29. jún 2015

@lilimoni a my sme sa zoznamili v kancli juni a randit ci sexovat zacali v tatralandiii v novembri 😀 😀 😀
moj drahy vies korculovat na kolieskových lyzovat aj pc hry ho bavia ale asi najviac ho bavi sexovat 😀

lilimoni
29. jún 2015

@zuzkasu nebespecnyyyyy 😀 pozor nanho 😀