Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@petra212 zatial to nechcem hortit az takym sledovanim sa..ja som povodne ani ovu nechcela riesit len mi gynekolog odporucil nech si to pre istotu aspon jeden mesiac zmeral ci dochadza k ovu ak jed si myslim ze viem presne kedy mam ovu len t chcem este pre istotu poistit s ovu testami ci je moje tusenie spravne..vies co mali iba 10tkove balenia a potom 40ks balenie tak som vzala to 40kusove... budem curat aj rano aj naobed nech sa toho zbavim 😀
@puffu
však jasné
ja som to navrhla len kvôli tomu, aby si vedela ako tie 40tkové testy reagujú, akú majú silnú čiarku ked je vrchol LH, čo je na nich písané? je tam rovnako ako na tých 20tkových, že musí byť rovnako silná alebo silnejšia druhá čiarka?
ale možno nejaké fotky takých pozitívnych 40tkových testov nájdeš aj niekde na nete
ovu testy sa nerobia ráno až po 10,00 hod
vtedy by už mala byť hladina LH ustálená
@petra212 ano, presne to iste ze ciarka ma byt rovnako silna alebo silnejsia..ano, vdaka..🙂 uz som pozbierala take zakladne info kedy smiem/nesmiem robit testy...
tak uvidime ako to s nimi dopadne a ci vobec nejaku druhu ciarku ukazu 😀 dnes som 3DC tak este tyzde pockam a zacnem testovat
Ahojte zienky 🙂 druhy den mi meska ms, kedy si mozem urobit tehu testik?
@opice5 nemusis robit z ranneho mocu ked ti ma ukazat ukaze ti aj vecer mne vzdy ukazal ked som bola tehu
Baby haloooo 😀 prudke pracovne nasadenie ste spustili? Sa nehanbite? 😀
Ja pojdem cikat na ovu tycinku 😀 a robim cheesecake drahemu ked uz ma tie meninky 🙂
Boze baby. Mojej mladej nic nechuti 😠 vsak stale dookola, bud rajcinova polievka alebo vyvar a ako druhe bud pecene stehna alebo spagety 🙄 okrem toho je vsetko fuj a bleee 😠
Baby mne sa tak nechce byt v praaaci.. ja dam asi vypoved.. inak ta kamoska co ma za sebou neuspesne 4 umele oplodnenia bola u noveho gyndosa.. ten sa jej pyta kedy mala naposledy mrchu.. a ona mu vysvetlovala, ze sa jej cele cykly dohikali a tak ani nevie.. a on na to, ze podla toho co vidi, je v zaciatocnom stadiu tehotenstva... vysledky z krve bude mat zajtra.. ale tehu test jej neukazal nic.. som zvedava ako toto dopadne.. to by bol zaaaazrak 😀
@orchidea111 a teraz prirodzene? no to by bolo super 🙂
@orchidea111 waaaw 😀 to by bola akaaa supa 😀 😀 zajtra nam hned napiiiis 😀
@orchidea111 to by bola aka paradicka 🙂
Baby to je tym pocasim alebo len mnou, ze sa zasa nist nechce 🙄
@lilimoni ani mne sa nic nechce a tiez uz neviem naco sa vyhovorit
@lenkaoravcova to bude tym pocasima ide na mna ovulka 😀 potom to bude poovulacna lenivost 😀

.. tu je jedna z prvych a poslednych fotiek, rozdiel necelych 9rokov.. ale pred mesiacom muz skosil bradu..