Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 este sa s nim hadat chcela? 😀 zlataaa 😀
@lilimoni nech ziju vyhovorky 😀 u mna je to teraz po dovolenke, ze sa mi nic nece
@orchidea111 potrebujes dovolenku aby si sa zotavila z dovolenky? 😀
@lilimoni asi tak nejak 😀
@orchidea111 a potom by sa ti aj nieco chcelo? 😀
@orchidea111 @lilimoni pridavam sa do klubu vecnej lenivosti 😀
Baby co ste uz tehu, pôjdete na dovolenku ? Ci pre istotu a z po 3mesiacoch?
@reni1512
@lenkaoravcova zienky, dakujem, zatial stale ani naznak ms ... Kupim testik a testnem 🙂
@miamoja2012 ja som bola koncom juna a v januari som rodila 🙂
@lilimoni no tak ja uz mam pravdepodobne po
@lenkaoravcova kolko dpo si? 😀
@lilimoni dnes 20 podla appky ju mam dnes ale mala som ju skor hlien som mala uz na 15 dc 16 17 bol este sex a potom manzel isiel na sluzobku ☹
@lenkaoravcova tak to uz je viac ako 10 dpo 😀 test, nist? 😀
@lilimoni nie vsak dnes som len 20 dc to nemoze este nic ukazat a ani nema co kedze pocas ovu sa podarilo len raz asi a potom odisiel
Aaaale mna strasne zuby bolia...auuu... Nechapem ...
@orchidea111 jej bodaj by jej to vyslo a aj tej mojej kamoske ma velmi podobny osud 😥
Baby neviete mi poradit? chcela by som si spravit pedagogicke minimum externe alebo osetrovatelstvo proste chcem pracovat s detmi. Ma Vs ale iba Bc. socialna praca, nebavi ma to co robim chcem pracovat s ludmi moj sen bol robit kuratelu ale na to musim mat vyssie vzdelanie a na to uz peniazky niesu a aj tak ako vidim je prd platna Vs uz to neni ako kedysi. najradsej by som opatrovala deti alebo bola v domove, v skolke proste pomahat detom. Dik

@lilimoni
@nayrufa
@lenkaoravcova hned ked budem vediet, dam info 😉 velmi jej to prajem.. ona hovori lekarovi, ze urcite nie, ved ona nemoze otehotniet 😀