Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Segra ide od septembra externe na strednu zdravotnicku skolu odbor manikura a pedikura. Skola je zadara aj externe 🙂
Baby Jak ja neznášam tieto hnusne vytoky za každým sa zlsknem ze krvácam a bežím rýchlo na wc sa skontrovst.úplná hruzs.
Baby nepoznate v BA dobru psychologicku pre dospelych nahodou dik
Kde su vsetky? 🙂
@lenkaoravcova segra nejaku pozna, zavolam jej o 18-stej
@lilimoni ja sa bojim hlavné do toho 12 týždňa potom uz je menšia pravdepodobnost potratu pri dvojkach som uz išla pre tehu knižku ked mi zistil ze uz nezije a to uz zodpovedalo nejakemu 10 ci 11 tyzdnu a ja som bola o tyzden viac tak asi tyzden sa uz nehybalo.a to som ani nekrvacala nic sonom zistil.
@emilia25 ja som mala nieco podobne asi 2 tyzdne uz som mala knizku a prvu poradnu za sebou az som zacala jeden skaredy vecer spinit ale ty sa nicoho neboj bude jedno a v poriadku
@emilia25 mas 3 chalanov? cize bude baba podla teba? no bidaj by ti to vyslo
@lenkaoravcova segra si nevie na jej meno spomenut 🙄
@lenkaoravcova ja v to len dúfam ze bude ale v reale bude zas chlapec ale to nevadí hlavne aby bolo zdrave.muz je zo 4 chalanov svagor má 4 chalanov tak skor rátam aj ja ale kym to nemám na 100 je to u mna dievčatko aspon na chvilu.
Jemineee to tu zas kolko citania pribudlo 😀 ste akcnee, tehulkam gratulujemmmm
Nazdaaaar, uz mi padla 😀 idem si ohriat kotlikovy gulas co mi maminka nabalila 😀
@orchidea111 rob chute, baba jedna 😀
@lilimoni ty si mozes kazdy den varit.. ja tuto v panelaku tazko 😀
A inak neviete, kde mam chlapa? 😕 😀
Baby inak kto ide najblizsie testit? 😀
@orchidea111 neostal u vasich? 😀

@zuzkasu osetrovateľstvo sa da externe len ak mas strednu zdravotnu plus dva roky praxe plus pracujws v zdravotníctve