Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Baby spáchala som obzerstvo.
@lilimoni zeby sa mu zapacili politicke diskusie? :D
@orchidea111 alebo dobre jedlo 😀
@nayrufa no veru.. nechcela som, ale kedze mam nejaky krem uzivat ci co to na mojho streptokoka, spravim najskor test, kdyby nahodou.. ale musim sa priznat, ze moja nadej pominula
@lilimoni alebo 😀 ja varim tak raz za dva tyzdne. takze dost moznee 🙂
@orchidea111 sak mu zavolaj, ci sa prizna 😀
@lilimoni no ved prave ze ani nedviha.. akurat mi pisal, ze ma o 17.00 poradu.. tak sa este asi radia.. Ved v piatok nebol v praci, tak sa asi isli bez neho posrat..
@dzanem a medicinku uz si tomu tvojmu namiesala? :D :D :D
@dzanem panvicka v ruke 😀
@orchidea111 tiez mas takeho nenahraditelneho? 😀
@orchidea111 medicinku mu namiesam ked ma nasere 😀 teraz musim trosku povolit,moc ho tlacim a v stredu ideme na gyndu ci Clostik zabral
@lilimoni no bohuzial.. mu stale hovorim, ze ani k porodu nestihne dobehnut
@lilimoni a to moj drahy je taky zlaty ze sam od seba mi kupil detsky olejcek na brucho proti striam aby som nevyzarala jak tigrica.a tie broskynky som mu spominala len medzi recou ani na to mi nezabudol.joj teraz ma obskakuje jak taku pani.som sa rozhodla ze tehu budem minimalne do dochodku hahahahah
@orchidea111 ja, ze sa ani na vlastnom pohrebe nezucastni 😀
A je to tu 😠 uz mi dnes bolo fajne na krk, tak som nemala pobede sal. A preco by Lilca isla pomali po schodoch, ked sa da na medziposchodie aj zbehnut 🙄 seklo maaaa 😠 aaaaaaaa
Nastastie sa mi to taha do pravej lopatky, takze mozem aj hrkom do boku hybat. Dopredu a dozadu je problem a samozrejme, ze aj prava ruka je mierne nefunkcna 😠
Pomooooooc, co mam robit 😒
@kjanka86 gratulujeeeeem 😎

@lilimoni no asi ty cicus 😀 a este @orchidea111