Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni
@lenkaoravcova veru nesledovat sa uff je to ale tazke 😀
@zuzkasu
@orchidea111 sukromka by bola fajn...
@mausy21
kto ju zalozi nech posle pozvanku🙂 ja sa v tom nevyznam
Ako vam tu je veselooo zenyyy :D to je supeer
a nezabudnite aj na mna ja Vam vsetkym drzim palce ste super parta 😃😃😃😃
Raz dame vsetky zraz s babencami 🙂
Baby mali ste na zaviatku tshu zapchu? :(
Ahojte, ja som sa trochen odmlcala ja neviem ja som strasne psychicky vycerpana z prace. Normalne ma ta prekliata robota ubija. Ani sa nedivim ze sa nam nedari z tolkych nervov. Normalne rozmyšľam, že sa dam na mesiac vypisat, ukludnit sa a plodiť. Ale na druhej strane budeme musieť byť zavreti cely mesiac doma 😠
Teším sa z nových tehuliek a gratulujem im 😉
Už aj môj dnes cele poobedie študoval po nete plodenie, plodne dni ovulaciu mi počital jooj taky bol zlaty 😀
aj ja si myslim ze sukromka by bola super, som za..🙂
Dobre ranko babulky. Teplota 36,6 ale bola som asi tak 40x v noci hore 😠 tak nevim ci je to koser 🙄 miesto sexu hadka, co vam povim 🙄
@lilimoni paradny.ja som si nikdy nemeravala tepotu.vzdy som brala iba tie plod dni od toho 12dna do 17.aj mozovi som to tak hovorievala a ci bola ovulacia som veru netusila.druhorodeneho smen splodili dokonca ked mal prvorodeny rocik to si pametam ako dnes ja este spinila co som mala kramy muz dosiel len na jednu jedinu noc z blavy rano utekal naspet a o par dni ked mi uz ms skoncila a mna zacalo opet pobolievat brucho somnuz vedela ze sa to podarilo.doma mi nik neveril hlavne babicka no a veru ze som bola.
Dobre ranko.. krvacam.. tento mesiac je fakt cely mimo.. uz len vyckat do tej nedele...
@lilimoni jednou si dole jednou nahore 😀
@orchidea111 boze a ja som sa zlakla, ze si dostala mrchu ... 😖
@orchidea111 hej hej 5:20 odchod do skoly 😠
@nayrufa neviem co to je ☹ v noci som sa spotila.. hnedy vytok na gatkach.. sadnem na wecko a krv...
@orchidea111 ty mas nejaky divny tento cyklus 😲
@orchidea111 kurnik... divne

@lilimoni no to by som ja musela mat toho mojho doma, najblizsie az v sobotu