icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
30. jún 2015

@petra212 ja som abstinent nastastie 😀 no vsak uvidim ako to teraz pojde 🙂 ovu test pol pozitivny, tak snad aj ovu bola 🙂

1234lubka
30. jún 2015

@nayrufa no bomba. To poznam. Minuly rok som s tym zapasila. Ked mas take cykli to niejev poriadku. Ries to z gynekologom. Vsetky mozu byt anovulacne tak ako moje boli. Pomohla zazracne alchemilka. Z 44 az 53 dnovych cyklov som odrazu mala 30dnove....30-34...ako zazrak,nechapala som, ovulacne testy zrazu potvrdili ovulaciu. "fungujem" od novembra 🙂 pila som ju od 1dc do 15dc kazdy den poctivo jeden sem tak dva pollitraky kupovala som porciovanu do pol litravody...pred tym som skusala sypanu ale sa mi zdala slaba....teraz ficim na inofolicu 😉

zuzkasu
30. jún 2015

@lilimoni sak toto je to v prdeli, eurace nam neskacu do vrecka aby som ohla na tyzden dat decku 130 eur za tabor a to ešte kam by som dala to druhe ☹ musime si to vykrit samy a to mi este aj rodicak konci fnuk fnuk

petra212
30. jún 2015

@lilimoni
skús discardnúť tie prádznokrúžkové teploty či ti graf neoznačí ovu ...
ale to by bolo ešte skoro, musia byť ešte dalšie dve teploty vyššie ako tá včerajšia .... takže treba vydržať do štvrtku asi

nayrufa
30. jún 2015

@1234lubka mne gynekologicka odporucila mastodynon kvapky, tak na nich teraz uz mesiac ficim, som zvedava, ci pomozu... 😖

lilimoni
30. jún 2015

@zuzkasu vsak keby si chcela, ja t chalanov v auguste postrazim 🙂 ked sa neboja psov, tak nie je problem 🙂

1234lubka
30. jún 2015

@nayrufa to nepoznam ale drzim palciska 😉

zuzkasu
30. jún 2015

@lilimoni zlatá duša milujú zvieratká 😀 ale neviem či by to zvládli hihi šak sa ozvem ak bude treba 😀

lilimoni
30. jún 2015

@petra212 ja mam sama o sebe znizeny teplotu. Bezne cez den mam pod 36 a ked mam 37,5 uz mi lekar pise ako horucku 😀
A kde si to najdem, to "zrusenie" teploty? Inak mavam 28 dnove cykly a 14 dni lutealnu fazu 😀

lilimoni
30. jún 2015

@zuzkasu vsak starsi myslim, ze nebude mat problem 😀 moje psiska su ludomili 😀 a bazen sa im isto bude pacit 😀 pecene kuracie stehna s ryzou moze aj mlady 😀

petra212
30. jún 2015

@lilimoni
a teraz si ktorý DC?

otvor to okno kde zadávaš teplotu a hned vedľa zadávanej teploty je prázdne oknienko a vedla neho "discarded" tak tam daj fajku a ulož ....
teplota ti v grafe ostane zaznačená ale FF ju nebude brať do úvahy a ako keby ju "obíde" 🙂

zuzkasu
30. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 😀 😀 😀 mas svatu pravdu musime dat stretko 😀

lilimoni
30. jún 2015

@petra212 takto?

petra212
30. jún 2015

@lilimoni
šikulka 🙂

lilimoni
30. jún 2015

@zuzkasu ja nemam problem 😀 kedykolvek cicus 😀

lilimoni
30. jún 2015

@petra212 dnes som 18 DC 🙂 ale neviem ako ma hormonalne rozhadzal minulomesacny nezdar, ci sa mi cyklus neposunie 😒

petra212
30. jún 2015

@lilimoni
aha takže teraz si 18 DC
ak mávaš 14 dnovú LF a ovu bola včera tak ms môžeš neočakávať na 31 - 32 DC presne ako ti označuje graf

no uvidíme podľa dalších nameraných teplôt ako to pôjde dalej
škoda že už nerobíš dalšie ovu testy

petra212
30. jún 2015

@lilimoni
ako ja myslím, že by to nemalo mať nejaký veľký vplyv
však si sa vyčistila sama, nebol potrebný nijaký zásah zvonku
takže by cyklus mal nabehnúť normálne dalej
akurát to čo už vidíš teraz, že ti to zrejme o tri dni posunulo ovulku na neskôr 🙂
podľa mna to bude všetko asi

lilimoni
30. jún 2015

@petra212 sak ten bol dobry, testovacia bola silnejsia ako kontrolna ci ako sa tym ciaram hovori. Myslis, ze by som mohla mat aj neskor pozitivne testy? Mozem dnes kupit a skusit spravit 🙂

nayrufa
30. jún 2015

@lilimoni teraz mas taky nesympaticky graf 😀 😀

lilimoni
30. jún 2015

@petra212 tieklo zo mna ako zo zahradnej hadice 😀 to som sa vycistila aj na rok dopredu tusim 😀

petra212
30. jún 2015

@lilimoni
no jasne, ja mávam bežne dva dni po sebe pozitívne ovu testy, niekedy (ale to ozaj výnimočne) aj tri dni po sebe
tak ešte po poslednom pozitívnom teste robím testy zo dva tri dni aby som si bola istá, že je po vrchole LH

lilimoni
30. jún 2015

@nayrufa zosypali sa mi tatry 😀

lilimoni
30. jún 2015

@petra212 jaaaj, ja som spravila posledny co som mala a som sa tesila, ze ako dobre to vyslo 😀

lilimoni
30. jún 2015

@petra212 tak ked zajtra stupne, tak ovu bola v pondelok, ano? 😀

zuzkasu
30. jún 2015

kurna same negative statusy ako deticky bojuju o zivot co to? chudatka malinke ☹ ☹ ☹

nayrufa
30. jún 2015

@zuzkasu ja to ani necitam radsej... ☹

lilimoni
30. jún 2015

@zuzkasu musia byt aj take, aby sme vedeli ake mame stastie 🙂

lilimoni
30. jún 2015

Ja som zvedava, kto to v juli rozbehne 😀 vsak aspon jedna tehula tu musi byt 😀

zuzkasu
30. jún 2015

@lilimoni vto dufam ze niektora z Vas 😉 😉 😉 😉 😉