Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
takže babulky Júl je náš...super partička snažiiek..prišla vam pozvanka???
Caute zeny,tak ako sa mame? Ja 12DC,ovu sa bliizi😁palicka pekne tmavne,prva z rana o 9.00,druha cerstva teraz🙂 nieco z toho bude😀
ani mne nic neprislo ☹
čo neprišloo
@mausy21 ja nemam pozvanku☹
Baby poradte,ako si mam teraz zadelit tutu mutu aby dobre bolo...predpokladam,ze zajtra bude ovu test pozit...podla odporucani ( dr max testy),by sme mali na to skocit najskor o 24,najneskor o 48 hod....vcera vecer sme boli spolu,tak neviem,ci aj dnes,aj zajtra,aby zas plavci boli tak akurat sviezi😆minuly ukazkovy cyklus sme boli spolu v den najsilnejsej ciarky a den potom a h...o z toho,tak ja uz neviem....😤
@sisaaaaa ja by som dnes vynechala a skocte na to zajtra 😉
inak ste sa teda poriadne rozpisali, nestiham citat, rano som bola trochu vonku kedze do uk zavitali 30°C horucavy, tak treba vyuzit, potom sme mali kontrolu tak som musela byt v praci a o 10min idem opat az do vecera..ale stihla som cosi v meste nakupit 😀 este rano som kupila posledne spotrebice do kuchyne a ako bonus som si este kupila cistic na okna takze som celkom spokojna s dnesnym dnom..zboznujem neplanovane nakupy ... 🙂 uz len dufat ze som si dobre vybrala 😀
@sisaaaaa to ti verim 😉 ..my sme stavali dom a konecne je to vo faze malovania a zariadovania.. hoci je tam milion veci ktore treba presuvat 😀 sme mysleli ze nam to pojde rychlejsie ale tak to je dan ktoru platime pri realizovani stavby takto na dialku, sme mysleli ze uz budeme v oktobri prespavat v dome ale este tam bude vela nedokonceneho tak sa este asi potiskame s muzom na sedacke u svokrovcov.. 😀

@lilimoni tak to bola ozaj kvalitna HAK 😀 ked teraz skoncila prvy rocnik 😀