Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@karolina196 ahoj..ja takisto pokracujem..mala som zacat brat clostilbegyt na stimulaciu, ale moj doktor ide na dovolenku akurat v tom case ako mi vychadza stimulacia, takze by ma nemohol sledovat, takze az od dalsieho mesiaca ked tak...takze teraz zas skusit prirodzene upravit cyklus, idem pit alchemilku 😉
@lucia1002 Mas nepravidelny cyklus? Kolkodnovy mavas?
@karolina196 veru mam nepravidelny...tento cyklus bol 42 dni, minuly zas 46 dni...toto boli teraz rekordy, predtym som mala cca od 34 - 40dc....a vyzera to ze bez ovu 😖
@lucia1002 To mas teda ozaj dlhe cykly. A testujes aj ovu testami?
@vikis5 myslis? Dufam ze o dva dni tam stale bude a tmavsia 😉
@orchidea111 ako ja som ju tam videla, tak som zvedava teda ci tam bude aj o 2 dni
@orchidea111 neboj bude...vieš aké ja som mala testy...len slabunke.z večerného moču silnejšie..a aha..mome blikajuce srdiečko... nebojkajjj bude dobre 🙂
@stanka1986svk a ty si kedy zacala testovat? Tak mam skusit aj vecer? 😀 ale nie.. dva dni uz vydrzim.. co ja by som za to dala, keby to uz konecne klaplo
@orchidea111 ja cca dva dni pred mrchou a vieš aké boli slabunkee..a potom o štyri dni som ten elektronicky a on ukazal +1-2...mohla si mať ako ja neskôr ovulu,,a navyše mne z ranného nikdy neukazalo lebo ja som v noci chodila dosť cikať 😀
no konečne sa hlásim, šecko som to tu prečítala,
@orchidea111 dúfam, že pozajtra nám tvoja ocikaná druhá čarečka vypichne oči a spustíš júlový tehu a pozitívny ošiaľ
@stanka1986svk pekne si užívaj tehu a teším sa s tebou
Dakujem babule za srdecko a krasny odkaz..
@lilimoni no , sa Ti nečudujem, že máš nervy. Ja som včera večer si chcela ešte ovu poistiť a vravím mu , že potrebujem ešte materiál.... kukal jak puk, že ešte a zasa? Ale poslúchol a pomiloval ma krásne na odchod. Fakt sme sa snažili, boli sme zodpovední, tak uvidíme či je to aj božia vôľa. 😕 . Som 16 DC, cítim sa fajn. Tak uvidím na bazálke, či sa budeme najbližšie dni uhniezďovať.
@karolina196 veru trestujem..len nejak stale nebol pozitivny 😒 a ty ako?
@lucia1002 ja som minuly mesiac zacala s alchemilkou.. ak budu dve ciarky, tak si myslim, ze prave vdaka nej..a hlavne, co ti neublizi, to ta posilni 😉 vela zdaru!
ja som zacala femi kavpky tie tiez obsahuju alchemilku
Co sa pije z alchemilky? Cajik? Odvar? Kde sa da kupit,a ako sa davkuje? Stimuluje vajicka????😀

@orchidea111 je tam pekna ciarka :D