icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

karolina196
3. júl 2015

@rula cakame 🙂

majuskabobi
3. júl 2015

@rula ahooj.ako zlatko?
😎

rula
3. júl 2015

no, mausy zatiaľ nikde, nestíha, ale vie o vas. Už sa na vas tešíme, ale musíte kolajnicovať , jasné ?! 😀

zabudnuta
3. júl 2015

Ahojte ideme na to od októbra , vo februári, marci , júny každý mesiac a tak aj v júly.... nejaké tipy? 😀 😀 😀 všetkým prajem veľké a silné koľajnice 🙂

rula
3. júl 2015

@majuskabobi jjjjej vitaaaj, no kooonečne di sa ukázala a trochu slnka z východu zasvietilo Ty naše slnéčko

bebe87
3. júl 2015

no co babiky.... budeme marcovky?

rula
3. júl 2015

@zabudnuta ahoj a vitaj, tak nech máš tie kolaje až do Prahy aj Ty.

rula
3. júl 2015

@bebe87 snáď áno, až Pán Boh dá. Ako si na tom , DC?

majuskabobi
3. júl 2015

@rula a uz aj idem spääť, idem gazdinkovať.ty sa ako mávaš? uz sa zadarilo? muzicek pije folandra? 😀

bebe87
3. júl 2015

@rula teraz som 4dpo....

rula
3. júl 2015

@bebe87 oooo, tak si v očakávaní, výborne, tak si užívaj leto a pekne uhniezdi indiána. Veľký Duch Manitu nech je s Tebou a prinesie Ti do života radosť.

bebe87
3. júl 2015

@rula zaden duch... nech je so mnou Pan Boh,,, 🙂 hniezdim jak bocan

rula
3. júl 2015

@majuskabobi mám sa dobre, panáčik pije folik vždy do ovu, potom len magnezko. Som 18 DC , tak uvidíme. Ms bolesti zatiaľ ništ, minule sa už ozývala o takomto čase, tak neviem...

rula
3. júl 2015

@bebe87 Ano jasné, Pán Boh a Duch svätý nech Vám požehná krásne zdravé babenečko

bebe87
3. júl 2015

@rula vsak vsetkym,,, ty si ktory dc?

rula
3. júl 2015

Dnes 18, ale graf je celý na hlavu, vypadá ako anovulák, úplne inak ako minule, pako.

rula
3. júl 2015

@bebe87 včera ma pichalo, takže bola ovu. Dooosť neskoro, ale dáka ribana tam mohla 2 dni prečkať

zabudnuta
3. júl 2015

@rula 😀 dakujem pekne 😀 dlho sa snazite? ja uz by som s tym niekedy najradsej prastila :D 😅

karolina196
3. júl 2015

@rula No,ja uz mam potrebne veci nakupene-ovu+tehu testy. Hadam sa nejaka carecka na nejakom ukaze. 😀

bebe87
3. júl 2015

@rula ribana :D ta nech sme plodne tento mesiac... s pupkami do jary

rula
3. júl 2015

@zabudnuta len druhý cyklus. Takže keine panik

sisaaaaa
3. júl 2015

Cafte krasky,tak ja uz budem dnes asi po ovu,15DC,este rano sme preventivne stihli jedno kolo😁,takze teraz je to uz len v bozich rukach😁ideme dnes na vychod za svokrovcami,takze zelam krasny vikend a potom mi zacinaju 2 tyzdne dovolenkaris,tak sa vytesujem...kiez by sa uz konecne zadarilo,nech ma nas hafan partaka😀

majuskabobi
3. júl 2015

@rula jaj, tak lebo na mojho ten folandrol asi neucinkuje 😀

majuskabobi
3. júl 2015

😔

rula
3. júl 2015

@majuskabobi a prečo nie ?

lucia1002
3. júl 2015

@karolina196 tak ked raz sa vam uz zadarilo no neudrzalo sa, tak zachvilocku sa vam isto zadari opat a bude z toho aj uspesny koniec 🙂 no ja mam cykly rozhadzane prakticky odkedy som 1.krat dostala mrchu...potom som 6 rokov brala antiku a ked som vysadila tak opat...aj sme to riesili s dr., potom som prestala lebo sme sa zacali snazit a zatial bez uspechu.... ☹ a teraz si ako na tom?

lucia1002
3. júl 2015

@zabudnuta my od novembra 😉 snad sa nam teraz zadari...musi! 😉

lucia1002
3. júl 2015

@bebe87 no v to dufam, ze budeme 😉

karolina196
3. júl 2015

@lucia1002 Je mozne,ze sa zadari,no len sa bojim,ze sa to zopakuje.A je aj mozne,ze to aj kvoli tomu teraz potrva.Uvidime,ja tiez dufam,ze sa dockam coskoro stastneho konca. Citam,ze mas 27r.,ja som o nieco starsia,ale cyklus sa mi upravil az okolo 25.roka,dovtedy som mala tiez take problemy.Cyklus byval 40,45 a niekedy 60 dnovi.Nikdy som nevedela kedy pride mrcha.Antiku som odmietala a sem tam som chodila aj na vyvolavacku.Momentalne som 8.dc a buduci tyzden zacinam s ovu testami.A teraz beries nejake hormony na ten cyklus,aby si mala aj ovulku?Ty si kolky DC?

zabudnuta
3. júl 2015

@lucia1002 mi od oktobra to sme skoro rovnako,,,ako zvladas ze este stale nic?