Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@majuskabobi no vysocizny datum... taka voda v dnesnej dobe draha :D
@bebe87 my sme v Uk uz 7 rokov...isli sme tu na max 3roky zarobit si na byt 😀 no a potom z bytu sme presli na dom atd takze stale bojujeme ale dalsi rok uz ideme definitivne na sr...ja som sa do Tv vydala..som taky cestovatel kedze som chodila 8rokov do skoly do Vranova na gymko a s muzom sme sa streli v strazskom... 😀 ty s muzom ste sa spoznali na strednej?
@majuskabobi ale ja rusnacka som 😀 ale v tv rusnaci nie su, aj ked obcas nieco zadrhnem po rusnacky tam mi nerozumeju... 🙂
@majuskabobi
@bebe87 ostatne kocky su v sukromnej skupine , len ju vytvorila osobka ktora ma vraj vela prace a nestiha tam dat vsetky naraz, tak uvidime ci nas tam niekedy hodi 😀 skor si myslim ze nie ako ano 😀 😀 😀 😎
@majuskabobi nie nie, sukromna diskusia, jul je nas ci tak nejako...neviem, par stran dozadu to rozoberali ale je aj verejny jul... 😀
snazilky 2015 je verejna diskusia...
a ty si odkial? tiez odniekial z vychodu?
@puffu no snazilky 2015 je uzavreta komunita 😀
ja som mentálne z KE 😀
@majuskabobi preco? 😀
ze mentalne z ke?...🙂 a tak nementalne odkial? 😀 😀 😀
ja som srdcom stale humencanka... 😉 normalne mi bolo aj luto ked som si menila doklady a trvaly pobyt 😀
@puffu nementálne z Gurunu 😀 😀
@majuskabobi tak vitaj na zemi .. 😀
@bebe87 jaaj..🙂 my sme sa spoznali v pube kde isiel na stretko s nejakou dievcinou cez pokec ale sa mu nepacila ci co tak sa k nim nepriznali 😀 a jeho kamarat si zacal s jednou kamoskou ktora s nami nechodila casto a po polroku sme sa nejako zblizili a tahame to spolu 9r, ale manzelia sme iba 4roky
@kjanka86 to mi je luto ale podla mna polroka necakajte, pockaj mozno jeden cyklus a otehotnies opat vtedy ked telo bude pripravene, bola si sj na kyret alebo si nechala telo nech sa s tym vysporiada? ak si nebola ani na kyret tak uz vobec nevidim dovod takto dlho cakat ale taknie som lekar, beriem iba podla toho ako by som to riesila ja.. drzim palce nech sa coskoro opat tesis a tentokrat az dokonca.. 😉
@puffu na kyret som nebola lebo zo mna to v podstate akoby vyslo doma a ked som dosla do nemocky ze oni nic nevidia ze nechame to na samocistenie... takze dnes este krvacam a cistim sa , zajtra rano idem na krv ze ake bude HCG tak snad budem ok.. urcite nebudem cakat pol roka ved mam skoro 30rokov a este nemam ziadne babo takze uz je najvyssi cas 🙂 teraz neviem co vlastne, vonku horucava ani kupat sa asi nesmiem.. no nic.. cele leto je v prdeli :( ani babo ani nic.. och ...
@puffu ani nevidim dovod preco mam cakat pol roka kedze v pondelok som bola na gynde a ze v maternici nic nieje tak mi lekarka len povedala ze ked dostanem silne bolesti mam utekat do nemocky s tym ze moze ist o mimomaternicove, no na druhy den som zacala krvacat najprv slabo a potom tak naraz vela vyslo aj taky kusok som tam mala akoby ten plod :( och hrozny pohlad to bol.. no ale v nemocke podla hcg to vraj nebolo mimomaternicove cize bolo to normalne tehu ale este asi nestihlo ani sa uhniezdit v maternici cize ja fakt nevidim dovod cakat pol roka, ved ked sa precisti telo a maternica v podstate by nemala byt ani nejak narusena..
@puffu Tiez si myslim,preto sa to vola sukromna skupina. 🙂
@kjanka86 Pol roka to je blbost.Ja som to tiez mala,samovolne to odislo a mne doktorka kazala pockat 2 cykly,ale staci podla mna aj jeden.
@kjanka86 A inak mi je to luto,ale neboj otehotnies znova a bude to ok.
@karolina196 ale tak nam to nevadi nie?..🙂
Dakujem baby za podporu, no trosku ma to vzalo kedze to bolo moje prve otehotnenie a som sa tesila ze sa to tak hned podarilo a nakoniec to tak skoncilo :( ale nevadi ideme dalej 🙂 horsie by bolo kedy sa to stalo vo vyssom stadiu to by tak lahko asi nepredychala ale tak verim ze dalsi pokus uz bude ok 🙂
@puffu nie nie,nevadi a respektujeme to 😉
@kjanka86 Aj ja som si to tak povedala.Asi to nebolo hned sudene,ked sa nam to na prvy sup zadarilo ,ale pokracujeme dalej a staneme sa coskoro maminami. 😉
@karolina196 to má veľmi mrzí. Ale lepší na začiatku ako potom neskôr A určite sa vám čoskoro za darí 😉
@kjanka86 kazdu zenu to vzdy vezme...ta tuzba, radost z toho a potom pride koniec..je to pochopitelne, ze ta to vzalo...a smutno ti bude urcite stale, az pokial znova neotehotnies.. ale netreba stracat nadej a verit, ze dalsi cyklus kedy sa zacnete snazit, to vyjde 😉 drzim palce... 😉
@karolina196 presne tak, snad uz coskoro budeme vsetky maminami 😉

@majuskabobi nebud drza... D :D rusnaci su az okolo sobraniec... :D