icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lenkaoravcova
12. jún 2015

@zuzkasu dakujem babatko bolo v poriadku mne zistili potom na hematologii ziskane trombofilne stavy ktore to sposobili pri dalsom tehu idem hned na inkekcie a budem ich brat cele tehotenstvo

zuzkasu
12. jún 2015

@dzanem tak to by som ja nemohla ja byt silny alergik 😀

zuzkasu
12. jún 2015

@lenkaoravcova aha takze fraxiparyn cele tehu ? to tiež poznám ale nezvladala som si to pichat do bruška ale davala som si to do stehna, zadku proste svalov, stoji to za to

lenkaoravcova
12. jún 2015

Tak dievcata drzim vvsetkym nam paste nech jun je ten mesiac 🙂

lenkaoravcova
12. jún 2015

@zuzkasu cize aj ty si si musela pichat no neviem si to predstavit ani ja ale pre babo vsetko predsa zvladneme

dzanem
12. jún 2015

@zuzkasu no ved dam neopren a stipec na nos 😀 musim to zvladnut je to brigada

zuzkasu
12. jún 2015

@lenkaoravcova no musela som ale tam bol taky paradox ja mam vrodenu vadu ladvin, ale nikdy ziadne problemy ani pri tehu pri nicom, ale Dr. Foltin bol tak opatrny ze pre istotu mi to dal aby som si pichala kvoli zrazanlivosti, ale nakoniec cca v 7 mes, sa zas iny dr. vyjadril že načo, tak som zasa skončila. Tak neveim zhodnotit či to bolo potrebné ale v každom pripade som si pritom vzdy hovorila ze pre maleho vsetko vydrzim 😉 a teraz ked vidim co zvladol ON tak si uvedomujem ze to bolo nic. Je to pre mna hrdina največší 😀

dzanem
12. jún 2015

@zuzkasu fraxiparin poznam tiez,stacilo mi pri pretrhnutych slachach

zuzkasu
12. jún 2015

@dzanem no veru ale sak co by sme nespravili pre tie nase babatka, teraz testujeme jak....... potom budeme pichat bruska a nakoniec budeme mat ten najvecsi dar na svete 😀

dzanem
12. jún 2015

@zuzkasu ale teraz by som potrebovala neaky povzbudzovak pichnut 😀 nech ficim,mozno mi drahy pichne uvidim v akom stave dojde 😀

zuzkasu
12. jún 2015

@dzanem hihi no sak nejaku romantiku vytvor 😀 aj u Vas tak fuka?? Naš maly ma poobede rozlučkou s mš tak od rana mam už depku že konec jednej krasnej etapy ☹

lenkaoravcova
12. jún 2015

@zuzkasu aj nas to caka tiez som z toho smutna ☹

dzanem
12. jún 2015

@zuzkasu ale no ziadne depky,pokracuje dalsia skvela etapa zivota 😀 no fuci aj tu taku mam fukanu na hlave ani kadernicke nemusim 😝 bude romantika pri umyvani riadu)uz sme dlho nemali sviecky 😉

sisaaaaa
12. jún 2015

Juuj,mam 100 chuti si spravit test,ale este je skoro 😒 ...musim sa nejak zamestnat,aby som sa odreagovala,som 19 DC,minimalne tyzden este cakam... 😀

juliett99
12. jún 2015

zienky prajem Vam prijemny vikendik hlavne vela sexiku -plodneho sexikovania a teplucka.... my uz prchame z robotky tak sa tu majte pekne 😀

rula
12. jún 2015

@sisaaaaa to je škoda testu, ja som mala biely 22DC, dnes som 24 tiež ma to láka, ale už to vydržím, je to stále skoro. najskôr v 26,7 Deň, ak ma krémeše nepredbehnú.

sisaaaaa
12. jún 2015

@rula ved hej,dnes som odolala...bola som v lekarni a nekupila som si ziadny😂 som na seba hrda😀cez vikend ideme k nasim,takze ma to lakat nebude....svagrinka caka babo,tak sa musim poobsmietat okolo nej,nech sa prilepi😁😁😁😁

rula
12. jún 2015

@sisaaaaa si statočná, udeľujem Ti pochvalu. Aj ja budem. S pekne sa okolo nej pomotaj, nech sa Ti prilepí 🙂 .

zuzkasu
12. jún 2015

@sisaaaaa kiez by som bola aj ja taka statocna 😂 mne uz kamosky nosia testy a stale len testuj testuj ale akosi zrazu citim ze niesom ideme ma roztrhnut ako mam krce ako pred ms

rula
12. jún 2015

@zuzkasu ms kŕče môžeš kľudne mať, lekári to nazývajú , že matrnica sa rozťahuje. A koľký DC si ? v stredu si testovala ?

zuzkasu
12. jún 2015

@rula 24 DC a 12 DPO hej v stredu som testovala ale dnes ma uz bolesti ako na Ms cyklus mavam 27-28 ja uz si pripadam ako na hlavu padnuta vraj som tehotna ale testy nic nevidia takze asi tak. nech uz je buduci piatok nech viem co sa deje 😂

mausy21
12. jún 2015

@bebe87 najskor musi klesnut?myslela som že po MS je nižšia a potom sa zvyšuje až kym nepride ovu a tak zostava až do MS

stanka1986svk
12. jún 2015

@zuzkasu aj ja idem v piatok o tyzden na usg tak dufam ze obe uvidime drobcov

stanka1986svk
12. jún 2015

@tinka881 ako si dopqdla?

rula
12. jún 2015

@zuzkasu jaaj zabudla som ,že sme narovnako

mausy21
12. jún 2015

haloo nejak tu je mrtvo dnes čo sa s vami deje?

bebe87
12. jún 2015

@mausy21 pred ms klesne... kolise az do ovulky kedy je den pred nizka a v den stupne... a potom sa este 4 dni nevie rozhodnut. Na 5dpo je zvycajne implantacny pokles a potom zase stupne.. ak sa drzi okolo 37c tak je to dobre znamenie a ked este stupne okolo 11dpo tak je to jasne a mozes si tisko gratulovat.... vcera som tu davala ten svoj.. po inofolicu je priam krasny 🙂

lilimoni
12. jún 2015

Boooze zenskeeeeee 😀 vas docitat 😀 😀 😀 manzel sa vcera podujal makat na Kubovi 😀 😀 😀 och on ani netusi, ze som uz mala dostat mrchu 😀 😀
Ja som tu dnes s tatom doobeda dopustala bazen, niesala chemiu, ratala jak drak pH, volala vyrobcovi, ze tam ma v druho desatinom nieste chybu a teda nie 217,5g ale 217,7g 😀 😀 on sa ma spytal, ci to ma pri 14 kubikoch cenu riesit 0,2g 😀 😀 😀 no nedalo mi to 😀 😀
@sisaaaaa a to sa nemoze v strede cyklu testovat 😀 vtedy aspon beries belobu s nadhladom 😀

mausy21
12. jún 2015

@bebe87 no tak uvidím teda ...infolic si možeš kupit bez predpisu?kolko si ho uživala?

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni ty kedy robiš dalši test?už som zvedavá mala by si sa už rozhodnut teda...dohovorit tam dolu a pridat foto krasnych kolajniic 😀