Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Cafte koceny 🙂 u mna ocakavana beloba 😠
@majuskabobi morrre, take haro mam rano vzdy aj ja 😀
Je mi to veľmi ľúto, ale už to tak vypadá. Aj to sa stáva. Tak nech rýchlo prídu krámy a beží ďalší cyklus a budeš kľludnejšia.
Keby bola beloba, tak si poviem ku*** zasa sme sa netrafili ale toto je podpasovka ☹ v utorok mam ist k dokimu a ked nepride mrcha, tak co mu poviem? Test bledne, uz nema ako viac vyblednut a menstruacia nikde ☹ vsak to bez placu nebudem schopna vykotat zo seba ☹
@lilimoni neboj sa, veľa lekárov čaká, najprv, či si telo poradí samé a kyretáž je až posledná nevyhnutnosť. Najlepšie by bolo, keby si dostala ms a vyplavilo sa. Ale kľudne môže byť všetko ok , len máš nízku hladinu hcg stále. Všetki je možbé. Už nad tým nepremýšľaj, venuj sa vašim, ueobte si pohodové raňajky a milujte sa. Mám Ťa rada, cmuk
A mna nikto nema rad 😢😂
@majuskabobi infolicin som chcela zacat brat po mrche, ktora nechodi 😠
A haro, to je uces ala do metly udrel hrom 😀 sa mi vlnia a ked sa v noci spotim tak natupirovany pudel 😀
@lilimoni odfoot 😊
@majuskabobi oooo aaaano, vobec nikto ty trdlo makove 😀 sak ta tu zeremeeee meee meee 😀
@lilimoni hmmmm zaujimave ..a uplne ta chapem mne by bolo tiez do placu 😔skoda . Asi sa ozaj neuchytilo ☹
Inak bre ranecko ja este dnes do roboty,pondelok a utorok a mam dofcu yesss
@majuskabobi ale jasnú , ťe Vás luuubim šecky dzifčence mojeeee
inak dobre ránko žieny teplota 36,9 takže na ovu to nevyzera ešte sále..idem dak kafiičko...
@lilimoni mojenko nestrsuj sa ked nevyšlo teraz bude nabuduce,počuj ja som mala mamatest pozitivne uplne v pohodičke nie uplne silna čiarka ale viditelna, a nakoniec z toho niež nič nebolo...čo si robila aky test ja odvtedy mamatest nikdy...
no u nas je hotove peklo...teplučko asi a ninevarim dnes len upracem...nech sa decka vyčlapkaju..

😀