icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
13. jún 2015

@lilimoni no skutočne beloba... ☹ tolko som dufala že to dááš..och,ale nič hlavu hore ide sa dalej....

lilimoni
13. jún 2015

Si myslela, ze s tou belobou srandujem? 😀 na nervy toto 😠

lilimoni
13. jún 2015

Dakujem za srdiecko babulky 🙂

majuskabobi
13. jún 2015

@rula no esteze tak,lebo bitka zo žiarlivosti 😂

@lilimoni mas invalidov testy,bistos je tam schovana dakde druha carko
@all zdochnem,8.00 a uz hicuje na 25*stupňov

rula
13. jún 2015

@lilimoni no naozaj len beloba, aaaa čoooo, nevadí, ideme ďalej, my sme silné ženy. Vzhuru do boje.

hennyinnsbruck
13. jún 2015

@majuskabobi u nas 21 ale obloha sivaaa

@lilimoni 😢 ako pisala rula ,ideme dalej!!!!

Oj ja si dnes kupim Martini dam si poharik po robotke 😎
Neviem co na veceru
Zajtra asi rezne obratene do truby mnam to je 😵

lilimoni
13. jún 2015

No babulky, tak kyret mi asi nehrozi 😖 robila som malej kakavko a taky krc ma do brucha chytil az ma ohlo a zacala mi tiect krv po stehne ☹ asi biochemicke tehu, vsak? 😖

lilimoni
13. jún 2015

U nas krasne pocko. Na obed asi rajcinkovu polievocku spravim ☹ a druhe ani neviem, asi rizoto. Sak sme jak vykradnuty doma 🙄 musim ist na nakup ale asi poslem stareho bo nie som schopna nic dnes robit. Pri ostatnych mrchach som pustila namornicky slovnik v kupelni ale teraz potrebujem aspon na pol dna pokoj a klud a to sa mi asi pri mladej nepodari ☹

vikina6
13. jún 2015

@lilimoni ach,to je škoda ☹ ale hlavu hore,ked z toho nič,tak to proste tak malo byť...nový cyklus nová šanca,ja sa už teším na ovu a ideme na to znova 🙂

lilimoni
13. jún 2015

Ja si len hovorim, ze telo asi zistilo, ze tam bola niekde chyba a preto ho vypudilo ☹ potrebovala by som sa ist niekam vyrevat ☹

majuskabobi
13. jún 2015

@hennyinnsbruck u nas ani oblacik,neviem kde su tie burky 😝
Ja si dnes dam ruzove,ale len dve decky. B-)

@rula ty kedy testujes pani

@lilimoni nevadi,aj jul je dobry 😉
@lilimoni

hennyinnsbruck
13. jún 2015

@majuskabobi ja sa tiez nemam v plane spit 😀 staru flasu som mala 3 mesiace ja len sem tam poharik ,tak pre chut 🙂
Neboj raz aj k vam pridu burky 😀

hennyinnsbruck
13. jún 2015

@lilimoni nasa chladnicka tiez vola o pomoc 😀

majuskabobi
13. jún 2015

Ja som sama doma,ja nic nemusiim,ja som princeeznaa 🙂)
:-*

dzanem
13. jún 2015

@lilimoni mrzi ma to 😖 dufala som ze ti to vide,ale ide sa dalej,vide to hlavu hore

vikis5
13. jún 2015

pripajam sa do klubu :D

lilimoni
13. jún 2015

@dzanem taketo veci sa stavaju a nie su znakom a neplodnosti a ani neschopnosti ☹ vzdy ked prisla mrcha mi stacilo si 5 minut zanadavat ale teraz to asi stcit nebude. Do konca mrchy sa vzchopim 😒

rula
13. jún 2015

@lilimoni jaaj chvála Pánnu Bohu, že to príroda vyriešila sama. Tak pekne potichučky menštruuj a nič nerob.

lilimoni
13. jún 2015

@vikis5 vitaj u nas 🙂 vacsinou je tu veselo, to len ja tu kazim dnes krasny den 😠

rula
13. jún 2015

@vikis5 vitaj, dnes sme začali smutno, ale my to vylepšíme, neboj

lilimoni
13. jún 2015

Mam sa zasobit vacsimi "plienkami" alebo odkramujem ako vzdy? 😖 mne stacili vzdy take trojkvapkove 😒

rula
13. jún 2015

@lilimoni vikend budeš tiecť a v pondelok už nič

zuzkasu
13. jún 2015

@lilimoni dobre ranko, moja to ma mrzi ale isto lepsie takto asi sa bunky nedelili tak ako maly a podla mna kyret nieje treba. neboj nebudes tu v juli sama isto sa pridame. preto by sme asi nemali skorej testovat ach jo drz sa a uzi si vikend

lilimoni
13. jún 2015

@rula och, tak napisem staremu aj 100kvapkove tampony, kedze som malej slubila, zeju budem ucit plavat ☹ na tu 2x hodinku mi snad postacia bo tecem ako uderena teraz ☹

vikis5
13. jún 2015

@rula @lilimoni hlavu hore dievcence, my to dame

lilimoni
13. jún 2015

@zuzkasu mne beloba na teste vrasky nerobi, hovorim si, ze cim blizsie termin k teplu tym lepsie ale toto mazamrzelo velmi ☹

zuzkasu
13. jún 2015

@lilimoni ja Ta chapem je mi to luto ☹ ❤️

hennyinnsbruck
13. jún 2015

@vikis5 vitaaaaj 😉
@lilimoni juj moja ako pises nieco nebolo ok telo vypudilo samo.ale hlavu hore! ! Mrska skonci a sup sa na to 😉

lilimoni
13. jún 2015

@vikis5 ake urcite ano, len cloveka zamrzi, ze test v pondelok pozitivny, potom vybledne a nakoniec krce a krv ☹ no nic. Aj horsie mohlo byt a ist v nejakom 14tt riesit niektory chromozom by ma asi tesilo este menej ☹ dam si kybel kavy, cokoladovu zmrzku, napisala som manzelovi do zoznamu melon, kedze v kauflande je uz za normalnu cenu 🙂 nejak to prekusnem kurna, sak som nejaka zenskaaaaa 😀

hennyinnsbruck
13. jún 2015

@lilimoni takyto melon objednala kolegyna foto je porovnanie s jablkom no museli sme aj my jest 😀