Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Si myslela, ze s tou belobou srandujem? 😀 na nervy toto 😠
Dakujem za srdiecko babulky 🙂
@majuskabobi u nas 21 ale obloha sivaaa
@lilimoni 😢 ako pisala rula ,ideme dalej!!!!
Oj ja si dnes kupim Martini dam si poharik po robotke 😎
Neviem co na veceru
Zajtra asi rezne obratene do truby mnam to je 😵
No babulky, tak kyret mi asi nehrozi 😖 robila som malej kakavko a taky krc ma do brucha chytil az ma ohlo a zacala mi tiect krv po stehne ☹ asi biochemicke tehu, vsak? 😖
U nas krasne pocko. Na obed asi rajcinkovu polievocku spravim ☹ a druhe ani neviem, asi rizoto. Sak sme jak vykradnuty doma 🙄 musim ist na nakup ale asi poslem stareho bo nie som schopna nic dnes robit. Pri ostatnych mrchach som pustila namornicky slovnik v kupelni ale teraz potrebujem aspon na pol dna pokoj a klud a to sa mi asi pri mladej nepodari ☹
Ja si len hovorim, ze telo asi zistilo, ze tam bola niekde chyba a preto ho vypudilo ☹ potrebovala by som sa ist niekam vyrevat ☹
@hennyinnsbruck u nas ani oblacik,neviem kde su tie burky 😝
Ja si dnes dam ruzove,ale len dve decky. B-)
@rula ty kedy testujes pani
@majuskabobi ja sa tiez nemam v plane spit 😀 staru flasu som mala 3 mesiace ja len sem tam poharik ,tak pre chut 🙂
Neboj raz aj k vam pridu burky 😀
@lilimoni nasa chladnicka tiez vola o pomoc 😀
Ja som sama doma,ja nic nemusiim,ja som princeeznaa 🙂)
:-*
pripajam sa do klubu :D
Mam sa zasobit vacsimi "plienkami" alebo odkramujem ako vzdy? 😖 mne stacili vzdy take trojkvapkove 😒
@vikis5 ake urcite ano, len cloveka zamrzi, ze test v pondelok pozitivny, potom vybledne a nakoniec krce a krv ☹ no nic. Aj horsie mohlo byt a ist v nejakom 14tt riesit niektory chromozom by ma asi tesilo este menej ☹ dam si kybel kavy, cokoladovu zmrzku, napisala som manzelovi do zoznamu melon, kedze v kauflande je uz za normalnu cenu 🙂 nejak to prekusnem kurna, sak som nejaka zenskaaaaa 😀
@lilimoni takyto melon objednala kolegyna foto je porovnanie s jablkom no museli sme aj my jest 😀

@lilimoni no skutočne beloba... ☹ tolko som dufala že to dááš..och,ale nič hlavu hore ide sa dalej....