Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lenkaoravcova tak mi sa pretacame, ale aj tak to s mimcom neklape 😀 ako pise mausy, geavitacia nepusti a cim viac materialu ostane vo vnutri, tym vacsia sanca 😀
@orchidea111 blááázen že dvojičky doma dve ešte dalšie dve porad mašla..ale nie možno by som sa aj potešila 😅
@mausy21 😀 jednym supom.. ja sice este nemam ziadne, ale dvojicky si neviem vobec predstavit.. fakt na maslu 😀
@mausy21 drzim palceky 😀 a jak skoro 😀 som ti vestila ovu pred nocnou a ovu bude zajtra rano 😀
@lenkaoravcova u nas sa pretacame 😀 start je misionar, dorazi ma odzadu a ked rozdycham, tak mu vylozim nohy na plecia 😅 obcas ja na nom ale vacsinou takto 😀
@mausy21 @orchidea111 ja chcem dvojkyyyyyyy 😀
@lilimoni to fakt? Ja si to neviem vobec predstavit od tehotenstva, cez porod az po vychovu 😀 ale tak ak by sa inak nedalo, tak by som zvladla..
dievčence dakujem vam za podporu ,odchadzam ideme grilovat a potom to roztočíííme...rano ešte testnem a uvidiiim čo ako...manžela som pripravila že musi podat extra výkon...tak snad tento mesiac to víííde,,,zajtra sa hlasim pááá
zajtra asi z tetovania nič nebude, asi ma tie krémeše predbehnú ☹ , už ma bolí brucho
@rula rozmyslam, ze co si ides dat vytetovat 😀 nahadz flintu do zita.. este tu nie su 😉
@orchidea111 no, zajtra 26 dC , uvidím ráno, podľa BT
@rula tak nech tu zajtra rano vidime kolajnice 😉
Moj manzel sa nechal ukecat a clupol do bazena 😀 vraj bude 2 dni cikat posediacky 😀 no nic, musim ho ist ostrihat 🙄
Ďakujem. Dobre, budú koľajnice.
@lilimoni u nas uz po burke.. romantika akurat ja plodenie.. aj ked nemame plodne dni, ale tak treba trenovat na buduci tyzden 😀
u nas to vyzeralo nadejne a nic stoho par kapek padlo 😁😁😁😁
taku intimnu vec by som verejne nepretriasala:}
@majuskabobi ale coo treba si dat,zijeme len raz)
U nas tiez po burke,vcera som si dala v hospode za jeden na nervy,posedeli sme,o dvojickach sa mi tu cita tazko

@mausy21 tak si to uziteeee a skus nato nemysliet🙂