Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
ano, ma to tu na starosti dedkova dcera, ale starame sa o to my. 😀
no aké krásne kvetinky ste popridávali, ste dobre gazdinky, šecky čo ste tu. Šikulinky.
Máme už asi 1,5 hodiny silnú víchricu, na terase je 18 stupnov a na pocit je ešte chladnejšie.
@rula fakt by som sa necudovala ☹ my sme si nedavali tri roky pozor od prveho a ale ani som netestovala ani nic. proste zrazu sme sa trafili mam medzi nimi 5 rokov presne. Mam pocit ze poznam dokonale svoje telo viem kedy mam ovu a tak ale proste to nefunguje raz mi gyndos povedal ze niektore zeny otehotneju len v tom istom obdobi my sme oboch zarobili v novembri na moje narodky len darcek prisiel o 9 mesiacov. fakt dominan testy a prestavam sa na to sustredit. budem sa tesit s toho co mam 😃😃 fuuu som sa vyliala
@vikina6 ja mna to mrzi, ale nevadi ;) tak to malo byt.. ;) ano budem testovat ovu testy ;) mna to nestresuje, len ma znepokojuje to spinenie ktore mi zacalo 10dpo, trvalo az do teraz cize 14dpo..
@rula hehehej no, tak dame to potom na marcovky 🙂
@zuzkasu to je dobre, že si sa tak rozhodla. treba sa milovať s láskou a oddanosťou a užívať život s nabližšími naplno. Kamoška mi čaká 8 dieťa . je farmaceutka , ale myslpm , že s mužom sa spoliehajú iba na svoje inštinkty a pocity
Ons určite dobre pozná svoje telo a vie kedy je ten čas. Určite nerieši ocikané pásiky.
@dzanem dakujem 🙂 budeme si to uzivat 🙂
@littledesire už je Ti lepšie ?
Baby dvojičky su vždy dedične? Ci môžu byt aj nahoda. Viem ze pri umelom je to častokrát možné ale len tak?
@rula to co za fotoop 🙂)
My uz sme tiez doma. Prisli mraky, ale zhorena som riadne.. iritovala ma tam jedna mamicka s dietatom (asi 10 rokov).. maly stale za nou behal, ze sa nudi a nech ide s nim do vody a ona mz vzdy len tak odvrkla s ksichtom ze neotravuj ma.. hlavne ze cecky hole.. ach jo.. niektore zeny si fakt "zasluzia" mat deti
caute babenky, tak ja sa este opekam na zahrade u nasich aj s bazenikom🙂 vcera sme mali birthday moju 30tkovu gulasparty, je tu uplne ze super, ani sa mi do blavy nechce vracat:( .....som sa rozhodla, ze testnem az ked mrcha nepride,inak to nebudem silit, ocakavam ju tak v stredu.....dzte palec a este krasny zvysok vikendu🙂 uzivajteeee🙂))
@rula ano ano, uz v pohode 🙂

U mna je segra vcera sme popili a mne dnes neni zle !!! 😎 juhuuu...ja robila Speckove knedle akurat sme sa najedli .zamracene zacalo prsat vylahneme ideme vegetit 😀