icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

hennyinnsbruck
14. jún 2015

U mna je segra vcera sme popili a mne dnes neni zle !!! 😎 juhuuu...ja robila Speckove knedle akurat sme sa najedli .zamracene zacalo prsat vylahneme ideme vegetit 😀

dzanem
14. jún 2015

@rula plus surfinky)
@lilimoni

dzanem
14. jún 2015
lilimoni
14. jún 2015

@dzanem jeeeej, ake to mas pekne 🙂 ja sa mozem pochvalit akurat nekvitnucimi succukentmi 😀 a vlcim makom na zahrade 😀

zuzkasu
14. jún 2015

@lilimoni
@rula normalne vam teraz zavidim stary chcel vcera keksik ale som ho odohnala, isto som bola velice prijemna 😂😃😃 akosi zz rezignujem mam poslednych par ovu testov tak miniem a kaslem na to aj tak im uz neverim😁nechame to na prirodu. sak aj tak mam stale co robit

zuzkasu
14. jún 2015

aj ja mam si nemyslite 😜😜😜 ale neste sa mi secko fotit 😉

rula
14. jún 2015

ano, ma to tu na starosti dedkova dcera, ale starame sa o to my. 😀

rula
14. jún 2015

no aké krásne kvetinky ste popridávali, ste dobre gazdinky, šecky čo ste tu. Šikulinky.

rula
14. jún 2015

Máme už asi 1,5 hodiny silnú víchricu, na terase je 18 stupnov a na pocit je ešte chladnejšie.

rula
14. jún 2015

@zuzkasu a možno máš pravdu. Včera som sa na kolibrikovi ( Haha tak hovorí môj drahy MK ) dočítala, že veľa žien má plodné dni práve počas ms. takže celé naše plodnú snaženie je vlastne cellkom ináč. Hm.

zuzkasu
14. jún 2015

@rula fakt by som sa necudovala ☹ my sme si nedavali tri roky pozor od prveho a ale ani som netestovala ani nic. proste zrazu sme sa trafili mam medzi nimi 5 rokov presne. Mam pocit ze poznam dokonale svoje telo viem kedy mam ovu a tak ale proste to nefunguje raz mi gyndos povedal ze niektore zeny otehotneju len v tom istom obdobi my sme oboch zarobili v novembri na moje narodky len darcek prisiel o 9 mesiacov. fakt dominan testy a prestavam sa na to sustredit. budem sa tesit s toho co mam 😃😃 fuuu som sa vyliala

littledesire
autor
14. jún 2015

@vikina6 ja mna to mrzi, ale nevadi ;) tak to malo byt.. ;) ano budem testovat ovu testy ;) mna to nestresuje, len ma znepokojuje to spinenie ktore mi zacalo 10dpo, trvalo az do teraz cize 14dpo..

littledesire
autor
14. jún 2015

@rula hehehej no, tak dame to potom na marcovky 🙂

rula
14. jún 2015

@zuzkasu to je dobre, že si sa tak rozhodla. treba sa milovať s láskou a oddanosťou a užívať život s nabližšími naplno. Kamoška mi čaká 8 dieťa . je farmaceutka , ale myslpm , že s mužom sa spoliehajú iba na svoje inštinkty a pocity
Ons určite dobre pozná svoje telo a vie kedy je ten čas. Určite nerieši ocikané pásiky.

littledesire
autor
14. jún 2015

@dzanem dakujem 🙂 budeme si to uzivat 🙂

rula
14. jún 2015

@littledesire už je Ti lepšie ?

lilimoni
14. jún 2015

Ahojte babulky 😀 tak mne sa mecha zmenila z extremne silnej na silnu 😀 taku som este nemala ty voke 🙄 a posielam fotku svojej exotiky 😀

rula
14. jún 2015

@lilimoni no výborne

rula
14. jún 2015

tak my máme po víchrici, je tma, výdatne prší a 17.stupňov je na terase. A môj drahý mi poslal provokačné foto 1 . že sa vyvaľuje na slnéčku a po 2. provokuje ma s tým pipíkom , keď som od neho 450 km, nech si ma neželá, keď dojdem domo

tamcika
14. jún 2015

Baby dvojičky su vždy dedične? Ci môžu byt aj nahoda. Viem ze pri umelom je to častokrát možné ale len tak?

lilimoni
14. jún 2015

@tamcika kludne len tak a da sa dokonca mat dvojicky z dvoch ovulacnych obdobi 😀

lilimoni
14. jún 2015

@rula stary dostane na holu 😀 a pocko akurat na zehlenie 😀

majuskabobi
14. jún 2015

@rula to co za fotoop 🙂)

orchidea111
14. jún 2015

My uz sme tiez doma. Prisli mraky, ale zhorena som riadne.. iritovala ma tam jedna mamicka s dietatom (asi 10 rokov).. maly stale za nou behal, ze sa nudi a nech ide s nim do vody a ona mz vzdy len tak odvrkla s ksichtom ze neotravuj ma.. hlavne ze cecky hole.. ach jo.. niektore zeny si fakt "zasluzia" mat deti

tamcika
14. jún 2015

@lilimoni no ty koky, akože som v prvom mesiaci a v druhom pride druhé?

dzanem
14. jún 2015

@tamcika moj drahy mal v rodine dvojicky a aj my sme o ne prisli

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni juu dala by som si kraula)

dzanem
14. jún 2015

@rula jaky provokater 😀 treba mu poslat podobnu foto

sisaaaaa
14. jún 2015

caute babenky, tak ja sa este opekam na zahrade u nasich aj s bazenikom🙂 vcera sme mali birthday moju 30tkovu gulasparty, je tu uplne ze super, ani sa mi do blavy nechce vracat:( .....som sa rozhodla, ze testnem az ked mrcha nepride,inak to nebudem silit, ocakavam ju tak v stredu.....dzte palec a este krasny zvysok vikendu🙂 uzivajteeee🙂))

tamcika
14. jún 2015

@dzanem Joj to ma mrzí ze ste o ne prisli. Moj manžel ma tiez v rodine ale nejako dost ďalekej. Tak neviem aká je pravdepodobnosť aj ked je to ďaleko ďaleko je to asi v génoch niekde.

littledesire
autor
14. jún 2015

@rula ano ano, uz v pohode 🙂