Info o Folandrole
Ahojet,chvala bohu nejde o mna.Ale bohužial tyka sa ma to,totiž ide o kamošku.Snažia sa o babo,ale nedari sa im.Lekar jej odporučil Folandrol.Viete niečo o tomto lieku?Napr.kde sa ju da kupiť a pod.?Ďakujem
@niveagirl No nie je to celkom tak. Inofolic je aj pre baby, ktore nemaju PCO, len sa snazia otehotniet. Trosku sa v tom vyznam, lebo som ho brala 😎 Doktorka mi vysvetlila, ze inozitol zabezpeci, aby bolo vajicko "zdrave". Takze nielen PCO ale aj zdrave. Pozerala som ten Folandrol, je to pre chlapov http://www.adcc.sk/web/potravinove-doplnky/deta...
citala som skor dobre recenzie na inofolic, ale kupila som si a skusam prave tento partnersky balicke http://www.mojalekaren.sk/partnersky-balicek-fo.... 3 mesiace a jneco s priatelom skusame a ziadna zmena, tak dufam ze coskoro napisem nieco pozitivne. Mám aj nejaké čaje atd. Snad sa podari
Ostalo nam z Folandrolu 20 sackov,viac sme nepotrebovali:D,cena 11
Ahoj žienky,aj ja mám na predaj folandrol - 21 ks a inofolic -12 ks. Folandrol má podobné zloženie ako Profertil a je o dosť lacnejší (už sa nepamätám 🙂,ale mala som to vypočítané). Pred 4 rokmi sme počali s Profertilom, teraz s Folandrolom 🙂.,
Folandrol je vyzivovy doplnok pre muzov, ked sa par snazi otehotniet. Obsahuje selen a inozitol, co by malo prospievat muzskemu reprodukcnemu zdraviu. Inofolic je pre zeny, vhodny tiez v case, ked sa par snazi otehotniet.
My s oboma doplnkami mame vyborne skusenosti, urcite dopomohli k otehotneniu. Brali sme to nejaky ten mesiac, takze treba vydrzat a poctivo uzivat aj dlhodobo. Nemusia to brat muzi/zeny len ked maju problem. Je to vhodny a super doplnok vyzivy🙂.
ahojte, predám dve balenia Folandrolu, píste do IP....
ja som ho kupovala cez internet - pilulka24, ak sa kupuje aj s inofolicom, tak cena je ešte výhodnejšia. Folandrol ma 30 sačkov. Do toho pre mužov je dobré objednať aj Selén so zinkom (ja som objednávala zelený čaj+vitamín E+selén+ zinok) , cena bola 5,13, do toho ten folandrol a proseed gel a po 1 mesiaci som tehotná 🙂 Takže vrelo odporúčam, neviem či to bola len taká náhoda alebo niečo z toho čo som vymenovala fakt pomohlo 🙂
Juditka_d a ako dlho ste sa snazili pred .... Nez ste zacali uzivat toto vsetko.....
Mohli by ste mi podrobnejsie napisat, co uzival kto ☺ ? A naco je proseed gel?
Snazime sa uz vyse roka a az dnes sme uzili 1x inofolicum a folandrol..... Tak by sme pridali aj ine
A bola by som rada za kazdu dobru radu..... Ďakujem
Ja urcite odporucam, aby ste obaja brali vyzivove doplnky. Partner Folandrol a zena Inofolic. Akurat pozeram, ze na pilulka24 maju teraz Partnersky balicek, takze sa oplati🙂
Drzim vam palce, nam sa podarilo az po dvoch rokov, ale podarilo🙂 Tieto doplnky sme brali cca pol roka.
Nám tiež Folandrol pomohol, a ak by ste mali záujem mám celé nové balenie 😀 kúpila som ho a už sme to nepotrebovali 😀
Tiez mam na predaj Folandrol, aj Inofolic. Ak by ste mali zaujem, napiste mi prosim do spravy.
Ahojte žienky, ak by ste mali záujem mám na predaj Folandrol pre mužov 25 ks. Píšte prosím do IP.
ahojte ja mam tiez cele balenie folandrolu 30sackou za 13 eur ak ma niekto zaujem piste v zaruke do 10mesiaca 2016..
Inofolic,ak máte,mám záujem
zdravim ak mate folandrol na predaj napiste dakujem 👍
Dievčatá ak by ste mali záujem, zostal mi nenačatý partnerský balíček inofolic + folandrol + ešte načatý balík folandrol 10 ks a inofolic 2 ks. Ak by ste mali záujem, ozvite sa
Baby predavam folandrol, v krabicke 30 ks, spotreba do 06/2019 za cenu 10 Eur s postovnym. Je to v original krabici. Mam velmi pomohol 🙂 Toto balenie sme uz nestihli vyuzivat.
@hejterka ahoj prosim ta pekne stale mas to balenie folandrolu prosim?mala by som zaujem

@messzua ja som v casopise videla reklamu na ten folandrol, no to nieje pre zeny ale pre chlapov pre zdrave spermie. To iste ako Inofolic pre zeny, len Folandrol je zas pre chlapov. Je to v podstate vitaminovy doplnok s obsahom inositolu. Ak to lekar odporucil Tvojej kamoske, potom nech toho lekara rychlo vymeni. Inak ten Inofolic je hlavne pre zeny s PCO. Cize ak je zdrava moze je rozhadzat cyklus ( aj nemusi), naopak u zien s PCO nastartuje ovulaciu. Kamoska nech si da urobit komplet hormonalny profil.