Inofolic a plodné dni
Ahojte, nemal z vás niekto problém s užívaním inofolic že vám neprišla ovulka? 🤔 Ďakujem
@misa11111 mne až na 32.deň cyklu prišla, otehotnela som a aj potratila. Či mal na to vplyv, ťažko povedať, pre mna dostatočný dôvod, že ho v budúcnosti brať nebudem.
@lucinka1988 ako dlho ste brali?? Ja som pred dvoma rokmi potratila, a gynekolog mi odporučil inofolic 😏
@misa11111 praveze som ho začala brať 1.mesiac a spôsobil mi to, čo som písala vyššie. Pri prvom tehotenstve som ho ale brala cca 3 mesiace a do 3 mesiacov dom aj úspešne otehotnela a všetko bolo ok. Ťažko povedať..
Ahoj, akurat vcera sme to diskutovali v skupine snazilky. Inozitol moze posunut ovulaciu na neskor, ano. Merias BT?
@misa11111 mne povedala dr nech si ho nasadim a davam aj manzelovi..ja som mavala anovulacne cykly..lenze potom som si robila ovu testy a jeden mesiac som mala celkom peknu ciarku a na dalsie 3 ked som brala inofoluc uz nebola ciarka ziadna..tak som brala chvilku nosifol a ootom som nemala nato nervy tak som nebrala nic.. a neriesila som nic pol roka a ootom sa nam zadarilo na prvy krat 🍀

@misa11111 ano mne..tak som ho dalej ani nebrala..