icon

Inofolic mi oddiali menštruáciu - máte aj vy negatívne skúsenosti?

monika3107
12. máj 2019

Mamicky pridavam moju skusenost s Inofolicom. Tiez ako skoro kazda zena,ktora tuzi po babatku aj ja som.vyhladavala na nete vsetko mozne na otehotnenie.Nasla som tento prasok,ktory zarucoval skvely vysledok jedine co sa mi akurat stalo bolo oddialena menstruacia o 14 dni ....a to som.si myslela ze to zabralo😔☹️za mna uz nikdy viac len som chcela pridat aj negativnu skusenost pre viacere mamicky,ktore chcu babenkoa patraju co im pomoze

blondina_1
12. máj 2019

@monika3107 skúste miovarian

joujou444
12. máj 2019

Ja ak mozem poradit tak zohnat si nieco ucinnejsie, zda sa mi, ze tento dost propagovany doplnok nema ani 100% ODD kys. listovej a je navyse neprimerane drahy.. tiez som ho isty cas brala a ziadne vysledky neboli. takze mozno kupit si kyselinu listovu s min. 100%ODD samostatne a k tomu zinok tiez samostatne. Plus dat si zmerat vit. D. Okrem toho nam s muzom pomohli zeleninovo-ovocne smoothies kazdy vecer, hlavne stonkovy zeler, spenat plus nejake ovocie. Muku obycajnu som nahradila celozrnnou. Ked som potom po pol roku bola na krvi, uplne vsetky vitaminy a mineraly som mala zrazu v norme..

danushik
15. máj 2019

Presne ako píšeš. Raz mi ju oddialil, potom vynechal. Tešila som sa a testovala, no negatívne. Vysadila som a menštruujem normálne.