icon

Inofolic plus - názory?

dadulao
25. jún 2018

Prosím o názory k tomuto lieku

lilyianka
25. jún 2018

@dadulao nie je to liek, ale výživový doplnok.. . Ja som užívala inofolic a mne nepomohol, ešte mi predĺžil cyklus... a skôr je to vhodné pre ženy s polycystickými vaječníkmi (A to ja nemám)

dadulao
autor
25. jún 2018

Ja mám polycysticke vajecniky. Doktorka mi to odporučila

lilyianka
25. jún 2018

@dadulao v tom prípade skús 👍 je to určené pre také ženy

miriam439
25. jún 2018

@dadulao My sme sa akurát tento mesiac bavili o ňom s mojou lekárkou a ona mi ho veľmi odporúčala, lebo že je dokázané, že podporuje rast vajíčok. A aj niektoré baby tu písali, že im pomohol k tehu.

dadulao
autor
26. jún 2018

@miriam439 ja som zase čítala veľa názorov a nie každej pomohol. Preto sa pýtam čo si o tom myslia aj iné ženy

1alusa1
2. júl 2018

@dadulao ahoj. Ja som brala Inofolic Combi. Dr mi to odporucil kvoli trocha vyssiemu BMI a kvoli "nabehu" na polycysticke vajecniky a zabral. Vybrala som jednu krabicku (tusim bola na 90 dni) a nestihla som vsetky dobrat pred tehu 😁 podarilo sa nam v priebehu 3 mesiaca takze som to brala este aj na zacitku tehotenstva a potom som presla na kyselinu listovu.
Takze mne pomohol 🙂 aj ked to nie je ten Plus, ale myslim si ze celkovo Inofolic pomoze. Treba skusit 🙂 drzim palce

lusy_15
2. júl 2018

@dadulao aj mne pomohol.koncom novembra som zacala brat a vo februari mi oznamili ze som v 5tt 🙂 a to sa nam rok nedarilo 🙂

dadulao
autor
2. júl 2018

Dakujem dievčence.

sticker