Inofolic prvý mesiac a rozhádzaný cyklus
Ahojte, beriem prvy mesiac inofolic, 5 mesiacov meriam BT takze podla nej mi doteraz ovu prebiehala kazdy mesiac a cyklus trval tak 30-35 dni. Na pravej strane posledny mesiac bola ovu dokonca 15-16 DC a na lavej strane chodi trochu neskor cca 18-22 DC .
Tento mesiac vsak beriem prvykrat inofolic a podla BT ovu stale nikde . Som uz 26 DC a teplota je stale nizka a od poslednej ms sa drzi kazdy den na 36,3 (rano o 5.00hod).... Neviem co si mam mysliet 😕 Cakam ovu z lavej strany, kde som mala dlhsie cykly, tak neviem, ci to moze az natolko posunut cyklus???
Mate niekto podobnu skusenost? resp. info od lekara ci je to normalne? 😨 Dakujem za akekolvek info 🙂
@pukita Ja som mavala tiez dost vyraznu ovulaciu, a aj hlien...teraz je to take vselijake... dnes a vcera a predvcerom ma okolo obeda bolel zaludok... (nejedla som nic tazke)... a pobolieva ma podbrusko uz par dni... tak neviem co si mysliet... no uvidime 🙂 a teda drzim palce.... 😉 k vysnivanemu babatku 🙂 resp. drzme si palce navzajom... 😉 🙂
Daj o sebe vediet v utorok... ja budem cakat este 9 dni do ms...
este otazocka na teba, s inofolicom pokracujes aj nadalej?
@katyess Moje ocakavania sa uz rozplynuli, nemusim cakat ani do utorka. Prestavaju ma boliet prsia co je jasny znak toho ze za 1-2dni pridu... Tak isto chodim casto na wc. Prostejsie to uz nemoze byt. Citim sa hrozne 😐 Momentalne beriem iba kyselinu listovu k inofolicu sa nevratim kedze mal takyto nijaky vplyv plus kym som ho brala bola som nesmierne unavena, ovela viac ma boleli prsia(tak ze ked som isla po schodoch, chcelo sa mi plakat od bolesti) Takisto manzel kym bral Folandrol nemohol v noci spat. Spaval mozno 3-4 hodiny. Co sme to vysadili tak vsetko ok. Nehovorim, poznam baby ktorym pomohol ale nie je to asi pre nas.
Mimochodom aj ta moja nevolnost...ci nebola z toho inofolicu. Lebo ozaj som naposledy vracala ako dieta.

Ja si sice takto podrobne nevediem cyklus ale mam podobnu skusenost. Tiez som teraz prvy raz brala inofolic a zvyknem mat dost silnu bolestivu ovulaciu. Tento mesiac nic. Ani hlien ovulacny ani typicke bolesti. Akurat ma zrazu zacali boliet prsia ( inak zacinaju pozvolna) ale tento mesiac uplne zo dna na den. Ms ma prist v utorok. Vcera rano som vracala, co nezvyknem nikdy. Tak bud som tehotna 😀 Alebo je to v prdeli s hormonmi 😐 Dam vediet v utorok.