icon

Intenzívne ovulačné krvácanie a špinenie

5. máj 2025

Ahojte. Zvyklo sa mi stať,ale nie vždy, že v čase ovulácie som zvykla deň, dva slabo krvácať, špiniť. No včera som začala a dnes to trvá stále,ale zdá sa mi to o dosť intenzívnejšie ako to zvyklo byt. Ovulku som mala v sobotu, to sme sa aj snazili, mala som najnizsiu bazalku, no vcera zacala stupat a dnes je opat vyssia ako vcera. Predtym ozaj to bolo také minimálne a tentokrat je to intenzivnejsie, ale kedze sledujem ovulku,takze na 99percent to je ovulacne. K doktorovi pojdem zajtra. Prepodkladam ze jedine co mi moze dat je progesteron. Mala ste to niektorá aj takto, ze to ovulacné krvácanie,spinenie je intenzívnejsie??? Vsade na nete citam, ze moze byt intenzivne krvacanie,aj niekolko dnove.Ja mam silne spinenie do hneda.

nika_val
5. máj 2025

Ahoj mne toto stalo len raz zatiaľ ale tiež som mala špinenie od ovulácie a trvalo 5 dní (alebo dokonca až 6 tuším)
Mala som to niekedy len bledohnedé špienie ale niekedy počas dňa také tmavo hnedé (dokonca až s takými kúskami ťahavými niekedy) - prepáč za tak podrobný opis
Keď som volala svojej dr tak mi odporučila nech si idem kúpiť
ASCORUTIN
Mne to potom prešlo takže som si nič nedávala tie lieky / vitamíny.

autor
5. máj 2025
@nika_val

Ahoj mne toto stalo len raz zatiaľ ale tiež som mala špinenie od ovulácie a trvalo 5 dní (alebo dokonca až 6 tuším)
Mala som to niekedy len bledohnedé špienie ale niekedy počas dňa také tmavo hnedé (dokonca až s takými kúskami ťahavými niekedy) - prepáč za tak podrobný opis
Keď som volala svojej dr tak mi odporučila nech si idem kúpiť
ASCORUTIN
Mne to potom prešlo takže som si nič nedávala tie lieky / vitamíny.

@nika_val ahoj,dakujem za popis,tiez to nejak takto u mna vyzera. Takze mala si to aj viac ako 2 dni? Lebo vsade ze zvycajne 2 dni a ja som to zvykla mat tak 2 dni. Ale teraz to vyzera na dlhsie.

nika_val
5. máj 2025

Áno mala som to ako som písala až 5-6 dní už neviem presne ale takto nejak..
Ja som to nikdy predtým nemávala toto bolo prvý a zatiaľ aj posledný krát čo sa mi to objavilo.
Ja som dr len volala, nebola som hneď u nej a mne odporučila ten liek / vitamín čo som spomenula vyššie 🙂
Progesterón som užívala až keď som bola tehotná mi dr hneď nasadila.