Je bezpečné lyžovať, keď sa snažíme o dieťa?
Ahoj, s manželom sa snažíme o dieťa. Tento mesiac ešte nemám potvrdený tehotenský test. Som cca 14 dni po ovulácii. Je bezpečne sa ísť lyžovať na 2 dni? Ďakujem
A preco by nebolo?
@crazy_cat_lady kvôli možnému pádu na lyžiach?
@mata159 sprav si najskôr test už by ti ukázal ak sa podarilo
@crazy_cat_lady kvôli možnému pádu na lyžiach?
@mata159 sprav si najskôr test už by ti ukázal ak sa podarilo
@anonym_f11c95 Aj keby padla, tak čo??
Ano je to bezpecne
Mozes spadnut aj vonku na chodniku, cize odteraz nebude chodit ani von?
Samozrejme že môžeš ísť lyžovať, aj na nákup, aj na prechádzku a dokonca aj autom...
My sme sa snažili vyše rok a pol. Rok a pol by som nežila iba čakala. Namiesto toho som to premenila na najlepšie obdobie môjho života, kedy sme s mužom športovali, venovali sa koníčkom, cestovali, niekedy šli do extrémov (a to doslova v športe aj cestovaní), nič som si neodporiala, inak by som sa zbláznila čakaním, dufanim, obmedzovanim a popri tom sledovaním brušiek tehotných žien.
Možno ma tu niekto skritizuje, že som sa snažila málo a keby som vtedy nerobila toto a vtedy tamto mohla som byť tehotná skôr.. ale za mňa, keby všetko stopneme a ,,radšej nie, čo keby náhodou" tak sa z toho obaja zbláznime a stane sa z nášho života a hlavne vzťahu len čakanie na dve čiarky, ktoré mimochodom u mňa prišli keď som sa mala najviac top za celý život.
Toto športové a fyzické obmedzovanie po ovulácii čo píšeš je skôr pre ženy napr po ivf, ktoré žiaľ popri niektorých zákrokoch fakt potrebujú šetrenie aby všetko vyšlo, nie pre obyčajne páry, ktoré sa začali snažiť prirodzene. Z toho by si fakt zbláznila a hlavne mala z toho depky ,,tento mesiac zasa nič, to určite z toho umývania okien... "
@mata159 neboj, to vajce (oplodnene ci neoplodnene) z teba nevypadne
Samozrejme. A ked sa Ti nepodari tento mesiac otehotniet, tak prestanes teraz zit a nebudes mat ziadne aktivity ?
Ja som isla ako tehotna do Dominikanskej republiky (nevedela som o tom) a tam som si zila ako predtym, pila drinky a nic sa nestalo.
Takze kludne zi a rob to co predtym, ako ste sa nesnazili o dieta 😉
a zas ma zlty slon inspiraciu🙈
A prečo si neurobíš test a budeš vedieť na čom si? Ak si 14 dní od ovulácie tak ti už ukáže výsledok.
...3 ...2 ...1
Autorka už nemá účet na mk 🤣

A preco by nebolo?