icon

Je môžné mať ovuláciu skôr?

libu88
3. júl 2025

Ahojte baby podľa kalendára mám mať až zajtra za tri dni ovulaciu podľa vás už mám ? Dnes ráno som robila test 10:00

Je môžné mať ovuláciu skôr?
colsami
3. júl 2025

Ahoj, Tvoje (ani nikoho) telo sa neriadi ziadnym kalendarom ani aplikaciou.

dianna3571
3. júl 2025

@libu88 áno tento test je pozitívny

libu88
autor
3. júl 2025
@colsami

Ahoj, Tvoje (ani nikoho) telo sa neriadi ziadnym kalendarom ani aplikaciou.

@colsami však áno pravdaže máš pravdu len mi to tak ukazovala a skúsila som keďže sa pokúšame o dieťatko

libu88
autor
3. júl 2025
@dianna3571

@libu88 áno tento test je pozitívny

@dianna3571 ďakujem tak dúfajme že sa dnes pošťastí

dianna3571
3. júl 2025
@libu88

@libu88 držím palce 🤞

stellarstar
3. júl 2025
@libu88

@libu88 apka ti ukazovala lebo tak je to nastavené, to musis potom ty presne nastaviť v nastaveniach kedy máš ovu. Áno je to pozitívne šup dnes na chlapa

libu88
autor
3. júl 2025
@stellarstar

@libu88 apka ti ukazovala lebo tak je to nastavené, to musis potom ty presne nastaviť v nastaveniach kedy máš ovu. Áno je to pozitívne šup dnes na chlapa

@stellarstar ďakujem moja za odpoved tak šupnem sa naňho len čo dôjde z roboty 😄

nevenka
3. júl 2025
@libu88

@colsami však áno pravdaže máš pravdu len mi to tak ukazovala a skúsila som keďže sa pokúšame o dieťatko

@libu88 test je pozitivny a ovulacia nastava 24-48 hodin po pozitivnom teste, takze este aj podla tej appky ti to sedi...

klejkaez
4. júl 2025
@libu88

@stellarstar ďakujem moja za odpoved tak šupnem sa naňho len čo dôjde z roboty 😄

@libu88 ja mám ovulaciu presne vtedy, keď mám takýto test. Merana i bazalna teplota . Vždy presne , keď mi nabehli na test ||