Je možné otehotnieť hneď po potrate?
Chcem sa spýtať, je možné otehotnieť hneď po potrate? Išlo o mirkopotrat v 7 týždni, následné krvácanie cca 8 dní, čo ale DR povedal, že nešlo o menzes, ale čistenie. Po MS som mal ísť na kontrolu. No menzes neprišiel, teraz vlastne mešká asi 4 dni a mala som na teste slabú čiarku. Je možné že som otehotnela? Ako pozor si nedávame, lebo bábätko moc chceme. DR má dovolenku, tak zisťujem takto aspoň, či je to vôbec možné...
@jana65l a bolo potom všetko v poriadku?
myslim, ze kludne mozes byt tehotna. po potrate zena rychlejsie otehotnie a ked ste si nedavali pozor, tak mozes byt v tom
Tiež som veľmi rýchlo otehotnela po potrate -zamlčaný potrat. Celé tehu som bola v strachu,ale prebiehalo úplne bez problémov a malý sa narodil v poriadku zdravučký. Držím moc palce a hlavne preži potom to tehu v pokoji,ono všetko je ako má byť 🙂
@jana65l tak držím moc palčeky, aby to dobre dopadlo 🙂
Áno je to možné
Je to mozne baby aj napriek tomu ze nepride mrska? Potrat som mala 23.4 odvtedy nic mrska ani naznak ziadne booesti nic v pondelok idem na gyndu lebo netusim čím to je ze neprichádza
@alzbeta162 ja som mala 14.4 kyret a tiez menstruacia nikde ..ale pris am abolia uz riadne..tak neviem..ci tehu alebo uz pomaly pridu no netusim
Urcite je mozne 🙂 Ja som takto otehotnela tiez.
@papulka9113 tak to by bolo velmi zaujímavé otehotnenie 😂 ved ani ovu netusim kedy bola bude je 😂nic uvidíme co bude v pondelok
@alzbeta162
@papulka9113 ja potrat 24.04. a tiež stále nič, pred pár dňami na teste duch, dnes nič, ale ani mrcha nechodí a prsia ma neskutočne bolia. Ale aj brucho ako pri mrche... Tak som zvedavá. Počkám ešte týždeň - dva a ak sa nič nezmení zbehnem k DR.
Tak uvidime co to moze byt mna inak dnes prsia bolia krize a uz aj v podbrušku tak mozno pani konecne príde;)
Ahoj, ako to dopadlo? Potvrdili Ti ďalšie tehotenstvo???

Ahoj, ja som tiez potratila 14.4 som mala kyret a doteraz mi ms neprišla :/ byva mi nevolno na zvracanie chrbat aj krize ma bolia a brucho sem tam na menstruaciu ako keby som mala :/ od styku je toto 2 tyzdne..robila som si test a nieco sa mi zdalo ale neviem ..skusim pockat este....urcite je sanca otehotniet..hovori sa ze je skor sanca otehotniet rychlo po potrate